Sretan Dan neovisnosti!
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Sretan Dan neovisnosti!
I ja smatram, jer smatram da javnost još uvijek nije zrela za promjene i zbog toga znam samo naziv svog programa bez stavki, a naziv je : Delete :)Totenkopf wrote:Nemaš šanse, koristim svaki tvoj potez protiv tebe...mativka wrote:Spinovi!Totenkopf wrote:Ok, sebi štetiš, ne meni...
Samo sam htio da bude fer natjecanje...
Al razumijem i taj dio, samo daj ;)
Smatram da je realan rezultat 90%/10%...
Guest- Guest
dernek ekipaTotenkopf wrote:Pa nije baš svima sretno...Noor wrote:Neka nam je sretno svima!
Ima ih koji večeras izbjegavaju forum, nećemo ih imenovati...
protestuju što sam se vratila, hehej
Ne moš ti ništa smatrati, držim monopol na smatranje, oduvijek je tako...mativka wrote:I ja smatram, jer smatram da javnost još uvijek nije zrela za promjene i zbog toga znam samo naziv svog programa bez stavki, a naziv je : Delete :)Totenkopf wrote:Nemaš šanse, koristim svaki tvoj potez protiv tebe...mativka wrote:Spinovi!Totenkopf wrote:Ok, sebi štetiš, ne meni...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
De, ne kampanjite na ovoj temi. A ti Iknare isto se malo suzdrži.
Grizu štikle i samostojeće čarape...Noor wrote:dernek ekipaTotenkopf wrote:Pa nije baš svima sretno...Noor wrote:Neka nam je sretno svima!
Ima ih koji večeras izbjegavaju forum, nećemo ih imenovati...
protestuju što sam se vratila, hehej
2014-04-14
nebrini malo sam ljut ne previse zivcdira me onaj idito "prikriveni" vucic a ja ti envolim lazove i one kojis e skrivaju,ali nebrini onn zeli odrzati razvoj na Zemlji a ja sam rpotivRegoč wrote:De, ne kampanjite na ovoj temi. A ti Iknare isto se malo suzdrži.
otkritic e se on kad tad a meni nemoze pobjeci
stos e tice nezavisnosti ljudi su jos nazalsot u banani samo komunisticka struktura se promijenila a oni idu na grob komunisti,strasno
dakle za Boga i protiv ZLA zauvijek
budi mi pozdravljen i vjeran Bogu
IKNAR
Guest- Guest
Dozvoljavam ti! :)Totenkopf wrote:Ne moš ti ništa smatrati, držim monopol na smatranje, oduvijek je tako...mativka wrote:I ja smatram, jer smatram da javnost još uvijek nije zrela za promjene i zbog toga znam samo naziv svog programa bez stavki, a naziv je : Delete :)Totenkopf wrote:Nemaš šanse, koristim svaki tvoj potez protiv tebe...mativka wrote:Spinovi!Totenkopf wrote:Ok, sebi štetiš, ne meni...
Guest- Guest
Ispričavamah se...Regoč wrote:De, ne kampanjite na ovoj temi. A ti Iknare isto se malo suzdrži.
2014-04-14
neobično ostrašćena skupina, da, haha :)Totenkopf wrote:
Grizu štikle i samostojeće čarape...
De, ne kampanjite na ovoj temi. A ti Iknare isto se malo suzdrži. wrote:
Guest- Guest
ljudi pazite kakve pjesmice stavljate, za Oluju je mene gosn MaxMirodija iskaštigao da sa hrvatskim domoljubnim pjesmama susjedima srbima stavljam sol na ranu
E, drago mi je da je onaj forum krepao samo radi njega...Noor wrote:ljudi pazite kakve pjesmice stavljate, za Oluju je mene gosn MaxMirodija iskaštigao da sa hrvatskim domoljubnim pjesmama susjedima srbima stavljam sol na ranu
2014-04-14
Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
dijagram-
2015-08-09
Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
red wolf-
2016-02-10
e i meni, iako na njemu nisam pisalaTotenkopf wrote:E, drago mi je da je onaj forum krepao samo radi njega...Noor wrote:ljudi pazite kakve pjesmice stavljate, za Oluju je mene gosn MaxMirodija iskaštigao da sa hrvatskim domoljubnim pjesmama susjedima srbima stavljam sol na ranu
sutra onaj crveni kmer bude imao inspiraciju cijeli dan kampirati na ovoj temi i revati u svom revijalnom tonudijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
Last edited by Noor on Sat 7 Oct - 23:37; edited 1 time in total
hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucalired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
nama' nas priznali i sve pet:)
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
Page 4 of 12