Sretan Dan neovisnosti!
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Sretan Dan neovisnosti!
Ima vremena, još stigneš.Totenkopf wrote:Mada sam za pogreb naručio 'crno-bijeli svijet', ali nije bilo suđeno...
ma ni dekadencija, nego naivnost.Regoč wrote:Dekadencija, prika moj.aben wrote:danas..nis ni zno da je dun neovisnosti, a hrvatine su pejorativan naziv za regoče i epikure..
rekli su nan da se borimo za slobodu,
jedino pesimisti su znali da se ustvari borimo za uhljebe.
2014-04-16
Svaki put se nasmijem na taj smijeh :)Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
Guest- Guest
I sada si kad sam ga pitao čemu se smije jer je dan neovisnosti sutra?mativka wrote:Svaki put se nasmijem na taj smijeh :)Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
red wolf-
2016-02-10
Tuk na utuk!mativka wrote:Svaki put se nasmijem na taj smijeh :)Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
Naravno :)red wolf wrote:I sada si kad sam ga pitao čemu se smije jer je dan neovisnosti sutra?mativka wrote:Svaki put se nasmijem na taj smijeh :)Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
Guest- Guest
Bravo...mativka wrote:Naravno :)red wolf wrote:I sada si kad sam ga pitao čemu se smije jer je dan neovisnosti sutra?mativka wrote:Svaki put se nasmijem na taj smijeh :)Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
red wolf-
2016-02-10
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ispričavam se, ali kao što si trebao znati, tvoj psihijatar se treba izuzeti iz tvog slučaja ;)Totenkopf wrote:Prljavo, preotimanje glasovača izvan kampanje...
Guest- Guest
to ce se vidjeti oni koji su napsutili svijet Smrtnika njihova djela su otisla pred Boga i bice rpavednomativka wrote:I svjetlost vječna, svjetlila im!Regoč wrote:
ako je vjerovao u Rksita i imao dobra djela spasiti ce se ali nije sto da ti kazem NECE
Guest- Guest
Ok, sebi štetiš, ne meni...
Samo sam htio da bude fer natjecanje...
2014-04-14
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Spinovi!Totenkopf wrote:Ok, sebi štetiš, ne meni...
Al razumijem i taj dio, samo daj ;)
Guest- Guest
pravi dan neovisnosti za HRvatsku teks e treba dogoditi za sada Lucifer ima jako veliko djelovanje u HRvatskoj tome treba doci Kraj
dakle svaki razuman covjek moze pogledati situaciju i zakljuciti ljudi u HRvatskoj su zavisni i u kosnici drugih kojji upravljaju HRvatskom
dakle prava enzavisnost ce biti akda ce HRvatske biti okrenuta Bogu ovo danas je na politickoj sceni SOdoma i Gomora
dakle svaki razuman covjek moze pogledati situaciju i zakljuciti ljudi u HRvatskoj su zavisni i u kosnici drugih kojji upravljaju HRvatskom
dakle prava enzavisnost ce biti akda ce HRvatske biti okrenuta Bogu ovo danas je na politickoj sceni SOdoma i Gomora
Guest- Guest
Pa nije baš svima sretno...Noor wrote:Neka nam je sretno svima!
Ima ih koji večeras izbjegavaju forum, nećemo ih imenovati...
2014-04-14
Nemaš šanse, koristim svaki tvoj potez protiv tebe...mativka wrote:Spinovi!Totenkopf wrote:Ok, sebi štetiš, ne meni...
Smatram da je realan rezultat 90%/10%...
2014-04-14
I ja smatram, jer smatram da javnost još uvijek nije zrela za promjene i zbog toga znam samo naziv svog programa bez stavki, a naziv je : Delete :)Totenkopf wrote:Nemaš šanse, koristim svaki tvoj potez protiv tebe...mativka wrote:Spinovi!Totenkopf wrote:Ok, sebi štetiš, ne meni...
Smatram da je realan rezultat 90%/10%...
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
Page 3 of 12