Sretan Dan neovisnosti!
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Sretan Dan neovisnosti!
Sretan nam !!!
- a što kažu predhodnici da nije nedjelja (i subota-se razme) bio bi još sretniji
- a što kažu predhodnici da nije nedjelja (i subota-se razme) bio bi još sretniji
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Uhljebski mentalitet se širi.orion wrote:Sretan nam !!!
Regoč wrote:Utorak ili četvrtak pa da spojimo. Sisvete su u sriedu pa ništa od spajanja!epikur37 wrote:Sretan Dan neovisnosti svim građanima RH.
Kud nije palo na ponedjeljak.
Uzet ću dan bolovanja a jedan će me pustit posla i onako i eto 5 dana.
To samo da pate ovi neoliberali :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
ova mi je, uz moja domovina, bila nojdraža...ljudi mi se smiju ka in rečin, ali ni mi bilo potriba isti misec dun kad bi ih ču.Totenkopf wrote:
danas..nis ni zno da je dun neovisnosti, a hrvatine su pejorativan naziv za regoče i epikure..
Last edited by aben on 7/10/2017, 22:27; edited 1 time in total
2014-04-16
epikur37 wrote:Regoč wrote:Utorak ili četvrtak pa da spojimo. Sisvete su u sriedu pa ništa od spajanja!epikur37 wrote:Sretan Dan neovisnosti svim građanima RH.
Kud nije palo na ponedjeljak.
Uzet ću dan bolovanja a jedan će me pustit posla i onako i eto 5 dana.
To samo da pate ovi neoliberali :p
Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
red wolf-
2016-02-10
Dekadencija, prika moj.aben wrote:danas..nis ni zno da je dun neovisnosti, a hrvatine su pejorativan naziv za regoče i epikure..
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
jel to ona slobod ai neovisnost kada se azvisi od svih drugih i kada drugi govore stot reba raditi HRvatska
ma koja farsa za budale
ali nebrinite srediti cu ja situaciju
vas IKNAR
dok me onaj idiot neobrise,ali moje oluje ,potresi kasnije i ostale Mocic ete svi pratiti
a sto se tice luja da POJACATI cu vecinu njih,ahahha
uzivajte dok mozete,vrijeme polako istjece,bilo bi moudro pomoliti s eza sebe i druge jer ovo sto slijedi je vrijeme KAZNE
ma koja farsa za budale
ali nebrinite srediti cu ja situaciju
vas IKNAR
dok me onaj idiot neobrise,ali moje oluje ,potresi kasnije i ostale Mocic ete svi pratiti
a sto se tice luja da POJACATI cu vecinu njih,ahahha
uzivajte dok mozete,vrijeme polako istjece,bilo bi moudro pomoliti s eza sebe i druge jer ovo sto slijedi je vrijeme KAZNE
Guest- Guest
Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
red wolf-
2016-02-10
wolfi,cuvaj se i onaj lav koji rice,,,,sabljozubi tigar je ojacao znas tko je,a ja netrpim komkurenciju,reci svojima wolfi dok jos mozes,jer ja cu pocistiti sve vasred wolf wrote:Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
roaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Iknar
Guest- Guest
Što ne shvaćaš da je već sutra...red wolf wrote:Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sutra je...
Hahahhahahahahahahah............
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ne. Danas je 7.10. Sutra je 8.10. Kod tebe?Totenkopf wrote:Što ne shvaćaš da je već sutra...red wolf wrote:Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ali sutra je...Što je smiješno?Regoč wrote:
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!
Hahahhahahahahahahah............
red wolf-
2016-02-10
Vrhunska stvar...orion wrote:Sretan nam !!!
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Mada sam za pogreb naručio 'crno-bijeli svijet', ali nije bilo suđeno...
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
Page 2 of 12