Sretan Dan neovisnosti!
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Sretan Dan neovisnosti!
imas ti veber neki problem?..nesto privatno protiv mene?...ako imas javi mi na ppveber wrote:on i vuk su čuvali....kaja wrote:fora su mi ti vojnici u starinskim uniformama, al gadno smo se zajebali ipak...
vidim regoč je opet glavni internet warior, najglasniji a kad je grmilo bio je u guzici...
...nekaj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro da je HRvatska neovisna i nitko joj ne ZAPOVIJEDA;niti NATO,niti EU a niti sotale grupacije i dobro da nemamos tranih TROJASNKIH konja,a onda se probudis pogledas trenutnu situaciju ui sve stjeras u jednu LIJEPU
PS Tuđman je u Paklu a i drugi ce tamo
MI nemamo HRvatsku imaju ju isti oni i djecaq onih koji su bili u komunistickoj partiji JUGE i koji RULAJU danas,sve od ugledne gospode sve se crveni ispod NOKTA
jebo im pristavi pudl sve po spisku
PS Tuđman je u Paklu a i drugi ce tamo
MI nemamo HRvatsku imaju ju isti oni i djecaq onih koji su bili u komunistickoj partiji JUGE i koji RULAJU danas,sve od ugledne gospode sve se crveni ispod NOKTA
jebo im pristavi pudl sve po spisku
Guest- Guest
Jbga, ja ga slavim jer je stavjena tocka na i glede "bratstva i jedinstva".
Nemam nista protiv da se uvede jos jedan blagdan/praznik za one koji ga ne slave, nesto tipa - dan jugoslavenskih nostalgicara.
Nemam nista protiv da se uvede jos jedan blagdan/praznik za one koji ga ne slave, nesto tipa - dan jugoslavenskih nostalgicara.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ugodan dan svima koji slave , zelim
Znao sam. Jesi zastavu stavio nesrico petokolonaska?
darth_vader-
2014-04-17
Ne znam za druge ali ja nisam ni malo jugonostalgican iako neki tako vole etiketirati one koji ne drze glavu u pijesku ko nojevi.
vili40-
2015-08-02
Ne sjekiraj se Vili...jebes to što ovdje ljudi misle jer da misle...ne trebam crtati valjda...
darth_vader-
2014-04-17
Ne sekiram se nego se samo sve vise cudm tome da koliko vremena treba nekima da progledaju?
Mislim ok ono da lupi i atomska neki bi se organizmi prilagodili i evoluirali dok bi vecina izumrjela.
Mislim ok ono da lupi i atomska neki bi se organizmi prilagodili i evoluirali dok bi vecina izumrjela.
vili40-
2015-08-02
Hajde, pozdravi mi Vaterland.vili40 wrote:Ne znam za druge ali ja nisam ni malo jugonostalgican iako neki tako vole etiketirati one koji ne drze glavu u pijesku ko nojevi.
Sto se tice nojeva, navodno guraju glavu u pijesak kad osjete da su u nekoj opasnosti, prave se da nisu tamo, tako se i ti se pravi da nisi to sto jesi.
Guest- Guest
Hajde ti meni objasni ... kakve veze ima danasnji blagdan sa (kako vi volite reci) cardak ekipom?!vili40 wrote:Ne sekiram se nego se samo sve vise cudm tome da koliko vremena treba nekima da progledaju?
Guest- Guest
Drago mi je sto je RH postala RH,dakle drzava..ono nadmeno kurcenje srba ,bogami svakom kurcu dosadilo..svugdje glavni..
E sad u sto se ekonomski pretvorio raj,to mi nije drago..
nazalost,domaci su se pokazali kao termiti koji rastacu vlastiti dom...i tkogod dosao na vlast radi isto..rastace,krade,mafijasi,cini zivot gradjanima sve tezim...
odoh sad zderat..jepte se,uzduz i poprijeko..jebanje je ugodna Bogu mila radnja..ajte zdravo...
E sad u sto se ekonomski pretvorio raj,to mi nije drago..
nazalost,domaci su se pokazali kao termiti koji rastacu vlastiti dom...i tkogod dosao na vlast radi isto..rastace,krade,mafijasi,cini zivot gradjanima sve tezim...
odoh sad zderat..jepte se,uzduz i poprijeko..jebanje je ugodna Bogu mila radnja..ajte zdravo...
Guest- Guest
Regi je čvrsto držao pečat u ruci. U pručuvi je imao i onaj s kokardom.veber wrote:on i vuk su čuvali....kaja wrote:fora su mi ti vojnici u starinskim uniformama, al gadno smo se zajebali ipak...
vidim regoč je opet glavni internet warior, najglasniji a kad je grmilo bio je u guzici...
...nekaj.
Trinity-
2014-04-17
U Regocevu obranu iznosim da je ipak bio premlad za ćatu tada...:)
darth_vader-
2014-04-17
Nitko ti ne spori tvoje zasluge.vili40 wrote:Ne da mi se,usput i ja sam nosao pusku
Lijepo od tebe da si branio svoju domovinu.
E sad, ne znam ja jel se tebi da ili ne, mozda nemas pravi odgovor.
Guest- Guest
I onda te proglase jugonostalgičarom...vili40 wrote:Ne da mi se,usput i ja sam nosao pusku
Trinity-
2014-04-17
Mogu ja? Jer je čardak uspio izvitoperiti sve ono što je trebalo postati pozitivno počevši od događaja na današnji dan...
darth_vader-
2014-04-17
A sto da ti odgovorim,da se sve to pokvarilo i da su neki,a ima ih jako puno i previse,ogadili svako slavlje svojom prisutnoscu
vili40-
2015-08-02
Hrvatska je moja domovina i blagdane koji oznacavaju njen bitak nitko mi ne moze ogaditi.vili40 wrote:A sto da ti odgovorim,da se sve to pokvarilo i da su neki,a ima ih jako puno i previse,ogadili svako slavlje svojom prisutnoscu
Ovo ostalo stoji ...
Guest- Guest
Nebitna si, prošetaj!Triny wrote:I onda te proglase jugonostalgičarom...vili40 wrote:Ne da mi se,usput i ja sam nosao pusku
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
Page 10 of 12