Sretan Dan neovisnosti!
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Sretan Dan neovisnosti!
da, tuznomojeoluje wrote:mislimd a ce mnogi HRvatski drzavljani na taj dDAN plakati kada vid da se garnitura komunsita samo zamijenila,rpomijenila boje a i mnogi sus e iselilir adi povlastenih
dakle bice tamo branitelja povlastenika,pa raznih rtnih rpofitera,politicara a oni koji kopaju po smecu ce se rdovati ako ovi koju plasticnu bocu nađu
dakle HRvatskas e nema cemu radovati jer HRvatski narod je na marginui,bar onaj vjeran Bogu
a odna c eici i Titovom malom komunistu na Grob,a ja nevolim gledati komunsiticke grobove ir eci ce svi zajedno uglas"mi imamo HRvatsku2 a narod ce im reci ebo vam pristavi puld po spiskuž
dakle sutra ce se ljudi sjetiti kako su IZIGRANI i moliti se Bogu da Bog dođe sto prije
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
da,sutra ce ljudi govoriti gomilu lazi a nece se osvijestiti siti nevide gladne,tako je nazalsotmaggie13 wrote:da, tuznomojeoluje wrote:mislimd a ce mnogi HRvatski drzavljani na taj dDAN plakati kada vid da se garnitura komunsita samo zamijenila,rpomijenila boje a i mnogi sus e iselilir adi povlastenih
dakle bice tamo branitelja povlastenika,pa raznih rtnih rpofitera,politicara a oni koji kopaju po smecu ce se rdovati ako ovi koju plasticnu bocu nađu
dakle HRvatskas e nema cemu radovati jer HRvatski narod je na marginui,bar onaj vjeran Bogu
a odna c eici i Titovom malom komunistu na Grob,a ja nevolim gledati komunsiticke grobove ir eci ce svi zajedno uglas"mi imamo HRvatsku2 a narod ce im reci ebo vam pristavi puld po spiskuž
dakle sutra ce se ljudi sjetiti kako su IZIGRANI i moliti se Bogu da Bog dođe sto prije
a odna ce ici an grom komunisti itd
ma neka se gone prokletnici HRvatska je roblje drugih
mozda s ebudu svađali koje avione kupit a nikako da se sjete napraviti apr tvornica lijekova,bolnice,smjestiti sve beskucnike i mlade i slicno
tos e nece sejtiti ejr to im nisu takve zapovijedi iz NATO,EU i sotalih PM
sto reci STRAVA i UZAS
vidjeti cemo o tome jos
mozda uskoro jso covjika psolaju kao necije topovsko meso
znas zato ti ja pomalo komadam ameriku olujama ONI su odgovorni az slanje vojnika prekos vojih Trojanskih konja na ruske grancie
a kada mi pukne bice gadno
rekao sam ja forumu prije,Ameri naređuju kolindi i anemicnome ok,ja vcu americi anpraviti trilijune dolara stete pa tko vise moze idzrzati
samo ja se jos igram kada bude za ozbac tstirati cu i potrese i jos stosta
dakle sami su si krivi rekao sam da se nezajebavam,nije moj problem
Guest- Guest
Tužno, ali problemah ima posvuda. Budimo ponosni na naše junake!maggie13 wrote:da, tuznomojeoluje wrote:mislimd a ce mnogi HRvatski drzavljani na taj dDAN plakati kada vid da se garnitura komunsita samo zamijenila,rpomijenila boje a i mnogi sus e iselilir adi povlastenih
samo što je onaj prvi morao biti malo podebljaniji, a ovi dalje sve bljeđi i bljeđiepikur37 wrote:
evo i jedna vickasta
bravo..dobro receno...mojeoluje wrote:
da,sutra ce ljudi govoriti gomilu lazi a nece se osvijestiti siti nevide gladne,tako je nazalsot
a odna ce ici an grom komunisti itd
ma neka se gone prokletnici HRvatska je roblje drugih
mozda s ebudu svađali koje avione kupit a nikako da se sjete napraviti apr tvornica lijekova,bolnice,smjestiti sve beskucnike i mlade i slicno
tos e nece sejtiti ejr to im nisu takve zapovijedi iz NATO,EU i sotalih PM
sto reci STRAVA i UZAS
vidjeti cemo o tome jos
mozda uskoro jso covjika psolaju kao necije topovsko meso
znas zato ti ja pomalo komadam ameriku olujama ONI su odgovorni az slanje vojnika prekos vojih Trojanskih konja na ruske grancie
a kada mi pukne bice gadno
rekao sam ja forumu prije,Ameri naređuju kolindi i anemicnome ok,ja vcu americi anpraviti trilijune dolara stete pa tko vise moze idzrzati
samo ja se jos igram kada bude za ozbac tstirati cu i potrese i jos stosta
dakle sami su si krivi rekao sam da se nezajebavam,nije moj problem
Guest- Guest
Srićan Ti Dan neodvisnosti moja Republiko Hrvatska!
Stribor-
2015-09-22
fora su mi ti vojnici u starinskim uniformama, al gadno smo se zajebali ipak...
vidim regoč je opet glavni internet warior, najglasniji a kad je grmilo bio je u guzici...
vidim regoč je opet glavni internet warior, najglasniji a kad je grmilo bio je u guzici...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
on i vuk su čuvali....kaja wrote:fora su mi ti vojnici u starinskim uniformama, al gadno smo se zajebali ipak...
...nekaj.
2014-12-30
aj ovaj vuk je bar nosio nekom pušku po šumi koji mjesec al ovaj drugi..cccveber wrote:on i vuk su čuvali....kaja wrote:fora su mi ti vojnici u starinskim uniformama, al gadno smo se zajebali ipak...
...nekaj.
2015-08-15
nebitno.kaja wrote:aj ovaj vuk je bar nosio nekom pušku po šumi koji mjesec al ovaj drugi..cccveber wrote:on i vuk su čuvali....kaja wrote:fora su mi ti vojnici u starinskim uniformama, al gadno smo se zajebali ipak...
...nekaj.
2014-12-30
Idu mi suze na oci i dlake mi se jeze od te neovisnosti.
Kako se sad rijesiti ovih cardak nakupina koji su iznutra okupirali drzavu i vicu imamo hrvatsku?
Kako se sad rijesiti ovih cardak nakupina koji su iznutra okupirali drzavu i vicu imamo hrvatsku?
vili40-
2015-08-02
odeš vanvili40 wrote:Idu mi suze na oci i dlake mi se jeze od te neovisnosti.
2014-12-30
hmm..imam ideju..ali ne bi javno..vili40 wrote:Idu mi suze na oci i dlake mi se jeze od te neovisnosti.
2015-08-15
Kako god,ovdje gdje sam ja ni jedan hrvat ni ne spominje taj dan.
vili40-
2015-08-02
Ni ovdje gdje sam ja. To je opet jedna feštica za političare. A ljudi, oni ni ne znaju koji je praznik.vili40 wrote:Kako god,ovdje gdje sam ja ni jedan hrvat ni ne spominje taj dan.
2015-08-15
elem, sretan dan neovisnosti
2014-04-19
catabbath-
2015-08-22
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
Page 9 of 12