Sretan Dan neovisnosti!
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Sretan Dan neovisnosti!
Predivna si...Iskra wrote:Ma, uvijek se nekako izmigolje iz zute kuce ...Totenkopf wrote:Sparky...Iskra wrote:Nije bolest sve sto boli ...
Gospoda nedoreceno sveznajuci i munjeno munjoviti ...
Računam ma tvoj glas, 3. put...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Pa baš!red wolf wrote:Pa ne baš...Regoč wrote:Pa baš!red wolf wrote:Pa ne baš...Regoč wrote:Ključno je da bismo bez braniteljah i Ustav 74. i Badinterovo mišljenje mogli zagurati tebi kroz šupak skroz do ustah ti.red wolf wrote:Izložiš ovdje neke stvari koje su bile ključne za ovu državu, ali gle čuda, odmah se svi s desne strane preneraze...To su činjenice...
E sad je 8.10. Sretan vam dan neovisnosti!...No, sad kreće kanonada pravih Rvata i desničara...Pa mi oprostite što vas napuštam...
red wolf-
2016-02-10
Totenkopf wrote:Predivna si...Iskra wrote:Ma, uvijek se nekako izmigolje iz zute kuce ...Totenkopf wrote:Sparky...Iskra wrote:Nije bolest sve sto boli ...
Uvijek
Guest- Guest
Nadamo se, zauvijek...red wolf wrote:E sad je 8.10. Sretan vam dan neovisnosti!...No, sad kreće kanonada pravih Rvata i desničara...Pa mi oprostite što vas napuštam...
2014-04-14
Nismo mi te sreće!Totenkopf wrote:Nadamo se, zauvijek...red wolf wrote:E sad je 8.10. Sretan vam dan neovisnosti!...No, sad kreće kanonada pravih Rvata i desničara...Pa mi oprostite što vas napuštam...
Iskra wrote:Totenkopf wrote:Predivna si...Iskra wrote:Ma, uvijek se nekako izmigolje iz zute kuce ...Totenkopf wrote:Sparky...Iskra wrote:Nije bolest sve sto boli ...
Uvijek
2014-04-14
Skrenut ćeš potpuno...Potraži pomoć...Ovo je moj zadnji apel tebi...Totenkopf wrote:Nadamo se, zauvijek...red wolf wrote:E sad je 8.10. Sretan vam dan neovisnosti!...No, sad kreće kanonada pravih Rvata i desničara...Pa mi oprostite što vas napuštam...
red wolf-
2016-02-10
Laku vam noć i još jednom sretan Dan neovisnosti uz našu himnu.
pa pa glupačo desničarska...Noor wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Skrenut ćeš potpuno...Potraži pomoć...Ovo je moj zadnji apel tebi...Totenkopf wrote:Nadamo se, zauvijek...red wolf wrote:E sad je 8.10. Sretan vam dan neovisnosti!...No, sad kreće kanonada pravih Rvata i desničara...Pa mi oprostite što vas napuštam...
tika taka, tika taka, tika taka, tika taka...
Nisu tebi bas svi doma...
Guest- Guest
još si tu, smrdljivi?red wolf wrote:pa pa glupačo desničarska...Noor wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
2014-04-14
..samo da vidiš kako je biti glup, jel?Totenkopf wrote:Da mi je njegov mozak po sata...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mislimd a ce mnogi HRvatski drzavljani na taj dDAN plakati kada vid da se garnitura komunsita samo zamijenila,rpomijenila boje a i mnogi sus e iselilir adi povlastenih
dakle bice tamo branitelja povlastenika,pa raznih rtnih rpofitera,politicara a oni koji kopaju po smecu ce se rdovati ako ovi koju plasticnu bocu nađu
dakle HRvatskas e nema cemu radovati jer HRvatski narod je na marginui,bar onaj vjeran Bogu
a odna c eici i Titovom malom komunistu na Grob,a ja nevolim gledati komunsiticke grobove ir eci ce svi zajedno uglas"mi imamo HRvatsku2 a narod ce im reci ebo vam pristavi puld po spiskuž
dakle sutra ce se ljudi sjetiti kako su IZIGRANI i moliti se Bogu da Bog dođe sto prije
dakle bice tamo branitelja povlastenika,pa raznih rtnih rpofitera,politicara a oni koji kopaju po smecu ce se rdovati ako ovi koju plasticnu bocu nađu
dakle HRvatskas e nema cemu radovati jer HRvatski narod je na marginui,bar onaj vjeran Bogu
a odna c eici i Titovom malom komunistu na Grob,a ja nevolim gledati komunsiticke grobove ir eci ce svi zajedno uglas"mi imamo HRvatsku2 a narod ce im reci ebo vam pristavi puld po spiskuž
dakle sutra ce se ljudi sjetiti kako su IZIGRANI i moliti se Bogu da Bog dođe sto prije
Guest- Guest
Da odmorim malo...Noor wrote:..samo da vidiš kako je biti glup, jel?Totenkopf wrote:Da mi je njegov mozak po sata...
2014-04-14
da, tuznomojeoluje wrote:mislimd a ce mnogi HRvatski drzavljani na taj dDAN plakati kada vid da se garnitura komunsita samo zamijenila,rpomijenila boje a i mnogi sus e iselilir adi povlastenih
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
Page 8 of 12