SAMO ZA MUŠKE...
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: SAMO ZA MUŠKE...
Ma, ne želim izigravati lažnu skromnost. Volim dobre aute, volim novac....Al, kad nemam, skrpim se i s biciklom :)Noor wrote:volim terence, al ovo mi bzvzmativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:
Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)
a sa štiklicama samo spuštene pile...npr bmw 630i
Guest- Guest
haha...muške noge u štiklama...zakon! :)))))))Totenkopf wrote:I ja bi obuo štikle za uć u to...Noor wrote:volim terence, al ovo mi bzvzmativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:
Ma i to mi ružno...
Skoro smo isti, osim bicikla i 'alata'...mativka wrote:Ma, ne želim izigravati lažnu skromnost. Volim dobre aute, volim novac....Al, kad nemam, skrpim se i s biciklom :)Noor wrote:volim terence, al ovo mi bzvzmativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:
Ma i to mi ružno...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
nema...samostojeće čarape ili ništaTotenkopf wrote:I ja bi obuo štikle za uć u to...Noor wrote:volim terence, al ovo mi bzvzmativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:
Ma i to mi ružno...
I hulahopke, ko ga je*e...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
U tom duhu nek počiva naša razlika u mogućoj budućoj kampanji ;)Totenkopf wrote:Skoro smo isti, osim bicikla i 'alata'...mativka wrote:Ma, ne želim izigravati lažnu skromnost. Volim dobre aute, volim novac....Al, kad nemam, skrpim se i s biciklom :)Noor wrote:volim terence, al ovo mi bzvzmativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:
ne ružno, preružno
Guest- Guest
T.- Posts : 17558
2014-04-14
sad da, a prije su ih držali halteriTotenkopf wrote:Ne razumijem se baš toliko...
Zar sve čarape nisu samostojeće?
mada, ima ih još uvijek za kupiti
2017-10-06
Jesu. Nedaj se zbuniti.Totenkopf wrote:Ne razumijem se baš toliko...
Ja sam na zadnjem nabildala ruke od okretanja volana. Sad bih ipak servo. :)danni1 wrote:Točno. To je auto za muškarce ne one napirlitane pizdarije, s kožom drvetom,klimom i kojekakvim sranjima, vjerojatno imaju i servo. Pljuc, kad pičkice hoće bit muževi a volan ne mogu okrenut.aben wrote:
ovo je jedini auto za upolje. ploti sun ga 9 000 kn i hodi je na plin. sve ostalo je ko da is novin cipelami greš u kunpiri.
Trinity-
2014-04-17
Štrumpatli.Noor wrote:sad da, a prije su ih držali halteriTotenkopf wrote:Ne razumijem se baš toliko...
nemaš pojmaaaa..hihidanni1 wrote:Jesu. Nedaj se zbuniti.Totenkopf wrote:Ne razumijem se baš toliko...
2017-10-06
to ono za muške čarape šta seže do koljena? :))danni1 wrote:Štrumpatli.Noor wrote:Totenkopf wrote:Ne razumijem se baš toliko...
sad da, a prije su ih držali halteri
ti si žena i to je OK, danas više nema muškog auta, sve za neke kržljavce, sve servo i struja.Triny wrote:Ja sam na zadnjem nabildala ruke od okretanja volana. Sad bih ipak servo. :)danni1 wrote:Točno. To je auto za muškarce ne one napirlitane pizdarije, s kožom drvetom,klimom i kojekakvim sranjima, vjerojatno imaju i servo. Pljuc, kad pičkice hoće bit muževi a volan ne mogu okrenut.aben wrote:
ovo je jedini auto za upolje. ploti sun ga 9 000 kn i hodi je na plin. sve ostalo je ko da is novin cipelami greš u kunpiri.
evo ga, isti moja kanta, samo moj nije regan,
zas da placam cardaku kad ga ne vozim
zas da placam cardaku kad ga ne vozim
2014-04-14
Ovaj je bolji. :)Leviathan2 wrote:imam i ovakog, al taj trosiiiiii i 3 pm
Trinity-
2014-04-17
uzas koliko loce, dobio sam ga dzabana , slozio kako spada, i sad stoji, konzerviran, mozda u buducnosti bude vrijedio kakvoj budaliTotenkopf wrote:Malo manje od airbusa 330...Leviathan2 wrote:imam i ovakog, al taj trosiiiiii i 3 pm
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
Page 5 of 16