SAMO ZA MUŠKE...
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: SAMO ZA MUŠKE...
da si mješalica.Leviathan2 wrote:sta ne vjerujes, da sam jedina mjesalica,Noor wrote:ja to tebi uopće ne vjerujem, znam da zafrkavašLeviathan2 wrote:aeNoor wrote:sad bude pravnika više nego nas inženjera građ., a tako smo nadmoćno vodili
ebiga, nemas pojma kak je meni, ja jedina mjesalica na ovom forumu
ma mislim da i weber isto pici na mjesalici povremeno i diagram, al nebih stavio ruku u vatru :D
pusti njih sada, nisu tema
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma ebo hadronski sudarac, to je za pametne, nit im kava valja kurca unutra a nit menza, bolja baustelapismejker wrote:..a ono mjesalica ispa Hedronski acc...no mora biti skroman,jer bi ga forumski jalnusi nacisto strgali..Noor wrote:ja to tebi uopće ne vjerujem, znam da zafrkavašLeviathan2 wrote:aeNoor wrote:sad bude pravnika više nego nas inženjera građ., a tako smo nadmoćno vodili
Ja sam u vezi, al ozbiljnoj :)Totenkopf wrote:Ja sam u braku, ali ništa ozbiljno...mativka wrote:Ja sam slobodnjak :)
Guest- Guest
Pored vrhunskih pršuta, on bi pileće batke...Leviathan2 wrote:daj onu s pilecim batacima, ovo mi iskvari ocipismejker wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Imate li kredit?mativka wrote:Ja sam u vezi, al ozbiljnoj :)Totenkopf wrote:Ja sam u braku, ali ništa ozbiljno...mativka wrote:Ja sam slobodnjak :)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ma dobro, ne shvacaj me doslovno, nisam ja mjesalica, ja sam kvalificirani operater na mjesalici, na zhabi i na poslovima vibriranja betonaNoor wrote:da si mješalica.Leviathan2 wrote:sta ne vjerujes, da sam jedina mjesalica,Noor wrote:ja to tebi uopće ne vjerujem, znam da zafrkavašLeviathan2 wrote:aeNoor wrote:sad bude pravnika više nego nas inženjera građ., a tako smo nadmoćno vodili
ma mislim da i weber isto pici na mjesalici povremeno i diagram, al nebih stavio ruku u vatru :D
Pozdrav idobrodoso natrag..mojeoluje wrote:nemoj da ja cujem nesto protiv MENE
Guest- Guest
A, što je plemenu najvažnije?Leviathan2 wrote:to ti ne valjamativka wrote:Ja sam u vezi, al ozbiljnoj :)Totenkopf wrote:Ja sam u braku, ali ništa ozbiljno...mativka wrote:Ja sam slobodnjak :)
slusaj coeka s iskustvom
Guest- Guest
a kakve betone miješaš i kud ih ugrađuješ? :)Leviathan2 wrote:ma dobro, ne shvacaj me doslovno, nisam ja mjesalica, ja sam kvalificirani operater na mjesalici, na zhabi i na poslovima vibriranja betonaNoor wrote:da si mješalica.Leviathan2 wrote:sta ne vjerujes, da sam jedina mjesalica,Noor wrote:ja to tebi uopće ne vjerujem, znam da zafrkavašLeviathan2 wrote:
ae
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da su zene rodne i plodne..mativka wrote:A, što je plemenu najvažnije?Leviathan2 wrote:to ti ne valjamativka wrote:Ja sam u vezi, al ozbiljnoj :)Totenkopf wrote:Ja sam u braku, ali ništa ozbiljno...mativka wrote:Ja sam slobodnjak :)
slusaj coeka s iskustvom
Guest- Guest
biti cu kratko zan is am koji kreten vodi ovaj forum,dakle jos par minutekapismejker wrote:Pozdrav idobrodoso natrag..mojeoluje wrote:nemoj da ja cujem nesto protiv MENE
ali nebrini ovaj forum je ionako pusiona,pratim vas malo ali stor eci jad i bijeda psotlais te ovdje
uzivaj
sutra me nema jel KIC nabavio mozak ili jos ima kompostanu u glavi?
Guest- Guest
,a krpanje po bausteli, beton i mort,Noor wrote:a kakve betone miješaš i kud ih ugrađuješ? :)Leviathan2 wrote:ma dobro, ne shvacaj me doslovno, nisam ja mjesalica, ja sam kvalificirani operater na mjesalici, na zhabi i na poslovima vibriranja betonaNoor wrote:da si mješalica.Leviathan2 wrote:sta ne vjerujes, da sam jedina mjesalica,Noor wrote:
ja to tebi uopće ne vjerujem, znam da zafrkavaš
onda s onom zabom isto zajebavam po bausteli i idem na zivce ljudima dok tabam zemlju, a vibriram da izvines onim ku'''em sto gurnem u beton kad pune shalunge,
inace se drzim mjesalice, i pazim da se ne zajebem da me nebi odvajali ko ferida
neam pojma...sto ga ne pitas..a onako,mozda i nema nis protiv tebea,ako ne budes prenapastan i nepristojan..mojeoluje wrote:biti cu kratko zan is am koji kreten vodi ovaj forum,dakle jos par minutekapismejker wrote:Pozdrav idobrodoso natrag..mojeoluje wrote:nemoj da ja cujem nesto protiv MENE
ali nebrini ovaj forum je ionako pusiona,pratim vas malo ali stor eci jad i bijeda psotlais te ovdje
uzivaj
sutra me nema jel KIC nabavio mozak ili jos ima kompostanu u glavi?
Guest- Guest
ma zajebavam te, al ozbiljna veza nekad moze biti i okov, nemoj da radi sto ce svjet reci ili sto ce neko mislit pogrijesismativka wrote:A, što je plemenu najvažnije?Leviathan2 wrote:to ti ne valjamativka wrote:Ja sam u vezi, al ozbiljnoj :)Totenkopf wrote:Ja sam u braku, ali ništa ozbiljno...mativka wrote:Ja sam slobodnjak :)
slusaj coeka s iskustvom
inace sve 5, ako imas respekt i ako druga strana ima respekt
nemoj da te neko porobi
Leviathan2 wrote:,a krpanje po bausteli, beton i mort,Noor wrote:a kakve betone miješaš i kud ih ugrađuješ? :)Leviathan2 wrote:ma dobro, ne shvacaj me doslovno, nisam ja mjesalica, ja sam kvalificirani operater na mjesalici, na zhabi i na poslovima vibriranja betonaNoor wrote:da si mješalica.Leviathan2 wrote:
sta ne vjerujes, da sam jedina mjesalica,
onda s onom zabom isto zajebavam po bausteli i idem na zivce ljudima dok tabam zemlju, a vibriram da izvines onim ku'''em sto gurnem u beton kad pune shalunge,
inace se drzim mjesalice, i pazim da se ne zajebem da me nebi odvajali ko ferida
ja mislila da miješaš i ugrađuješ betone za velikorasponske skeletne konstrukcije ...
staru zenu na blud navodi...eeeeee Levi,Levi...sram te i stid bilo..!!!Leviathan2 wrote:ma zajebavam te, al ozbiljna veza nekad moze biti i okov, nemoj da radi sto ce svjet reci ili sto ce neko mislit pogrijesismativka wrote:A, što je plemenu najvažnije?Leviathan2 wrote:to ti ne valjamativka wrote:Ja sam u vezi, al ozbiljnoj :)Totenkopf wrote:
Ja sam u braku, ali ništa ozbiljno...
slusaj coeka s iskustvom
inace sve 5, ako imas respekt i ako druga strana ima respekt
nemoj da te neko porobi
Guest- Guest
a to jesu, politika plemena je po porodici 5 kindera, evo i ove 2 lezbejke koje imamo su trudne po drugi put hebate, shvatile ozbiljno i trude sepismejker wrote:da su zene rodne i plodne..mativka wrote:A, što je plemenu najvažnije?Leviathan2 wrote:to ti ne valjamativka wrote:Ja sam u vezi, al ozbiljnoj :)Totenkopf wrote:
Ja sam u braku, ali ništa ozbiljno...
slusaj coeka s iskustvom
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
Page 10 of 16