SAMO ZA MUŠKE...
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: SAMO ZA MUŠKE...
kod pravih bodulskih patriota fićo bez sjedala od suvozača jer tu stane agrija...epikur37 wrote:aben wrote:
ovo je jedini auto za upolje. ploti sun ga 9 000 kn i hodi je na plin. sve ostalo je ko da is novin cipelami greš u kunpiri.
Kod vas u bodulima il nema pločice il su još iz jugovine za upolje
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Moram osjetiti komociju jer kao vi s programom volite varati :DTotenkopf wrote:Zašto sjedneš?mativka wrote:Kada gledam auto, ja sjednem prvo na zadnje sjedište :)
Guest- Guest
Nama s platformama...taman... :)mativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:
To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....
Meni za po gradu ok, nešto jednostavno za parkiranje, iako više volim sportske limuzine :)
Mislim na onaj prije :)
Trinity-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:odličan, brzo se kvari i jeftino popravlja 15 litara minimalno... .aben wrote:
ovo je jedini auto za upolje. ploti sun ga 9 000 kn i hodi je na plin. sve ostalo je ko da is novin cipelami greš u kunpiri.
je, tako ljudi govoru, ali meni nika ni frmala, a jedino sun pazi na ulje.
troši 15-20 l, ali plina. posli sun uze onu 1.7, ona je još manje gucala.
2014-04-16
ma biži, uhljebi vataju i po polju..jedino mi je tomos neregistrirun, za to bi ga ubi da me frmoepikur37 wrote:aben wrote:
Kod vas u bodulima il nema pločice il su još iz jugovine za upolje
2014-04-16
Jednom sam se penjala tako u štiklama, nisam se skoro srušila...Od tada samo razmišljam neki univerzalan :)Triny wrote:Nama s platformama...taman... :)mativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:
Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)
Guest- Guest
Za Abendovog odmah znam da moram s patikama, jer će mu trebati guranje :)
Guest- Guest
znun jo, nemo zanjega sjedišta pa omoh njurgoš..mativka wrote:Za Abendovog odmah znam da moram s patikama, jer će mu trebati guranje :)
Last edited by aben on Sat 7 Oct - 22:05; edited 1 time in total
2014-04-16
Nemoj se ljutit, malo sam bolestan...mativka wrote:Moram osjetiti komociju jer kao vi s programom volite varati :DTotenkopf wrote:Zašto sjedneš?mativka wrote:Kada gledam auto, ja sjednem prvo na zadnje sjedište :)
Ezek mi je dijagnosticirao duševni poremećaj...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
vele da je ona starija verzija ima bolji motor...aben wrote:mutava baštarda wrote:odličan, brzo se kvari i jeftino popravlja 15 litara minimalno... .aben wrote:
mutava baštarda wrote:vele da je ona starija verzija ima bolji motor...aben wrote:mutava baštarda wrote:odličan, brzo se kvari i jeftino popravlja 15 litara minimalno... .aben wrote:
ali velu i da je u jugoslaviji bilo bolje, tako da...
2014-04-16
To je vidljivo i bez Ezeka ;)Totenkopf wrote:Nemoj se ljutit, malo sam bolestan...mativka wrote:Moram osjetiti komociju jer kao vi s programom volite varati :DTotenkopf wrote:Zašto sjedneš?mativka wrote:Kada gledam auto, ja sjednem prvo na zadnje sjedište :)
No, ja razumijem, kampanje su izuzetno iscrpljujuće. Nadam se samo da ne želiš izazvati žal kod svojih budućih glasača ;)
Guest- Guest
Aj, s obzirom na namjenu može i po haubi :Daben wrote:znun jo, nemo zanjega sjedišta pa omoh njurgoš..mativka wrote:Za Abendovog odmah znam da moram s patikama, jer će mu trebati guranje :)
Guest- Guest
Troši skoro ko b-17...aben wrote:mutava baštarda wrote:odličan, brzo se kvari i jeftino popravlja 15 litara minimalno... .aben wrote:
2014-04-14
Svaki glas se računa, ima i on da glasuje za mene...mativka wrote:To je vidljivo i bez Ezeka ;)Totenkopf wrote:Nemoj se ljutit, malo sam bolestan...mativka wrote:Moram osjetiti komociju jer kao vi s programom volite varati :DTotenkopf wrote:Zašto sjedneš?mativka wrote:Kada gledam auto, ja sjednem prvo na zadnje sjedište :)
No, ja razumijem, kampanje su izuzetno iscrpljujuće. Nadam se samo da ne želiš izazvati žal kod svojih budućih glasača ;)
2014-04-14
volim terence, al ovo mi bzvzmativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:
To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....
Meni za po gradu ok, nešto jednostavno za parkiranje, iako više volim sportske limuzine :)
Mislim na onaj prije :)
a sa štiklicama samo spuštene pile...npr bmw 630i
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Oprosti, al kako se to izražavaš?! :DTotenkopf wrote:Svaki glas se računa, ima i on da glasuje za mene...mativka wrote:To je vidljivo i bez Ezeka ;)Totenkopf wrote:Nemoj se ljutit, malo sam bolestan...mativka wrote:Moram osjetiti komociju jer kao vi s programom volite varati :DTotenkopf wrote:
Zašto sjedneš?
Ismijavaš li možebitne glasače il im se dodvoravaš? :)
Guest- Guest
ak je još i puna peta... :bljuvTriny wrote:Nama s platformama...taman... :)mativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:
Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)
I ja bi obuo štikle za uć u to...Noor wrote:volim terence, al ovo mi bzvzmativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:
I hulahopke, ko ga je*e...
Last edited by Totenkopf on Sat 7 Oct - 22:17; edited 1 time in total
2014-04-14
Točno. To je auto za muškarce ne one napirlitane pizdarije, s kožom drvetom,klimom i kojekakvim sranjima, vjerojatno imaju i servo. Pljuc, kad pičkice hoće bit muževi a volan ne mogu okrenut.aben wrote:
Ma, ne želim izigravati lažnu skromnost. Volim dobre aute, volim novac....Al, kad nemam, skrpim se i s biciklom :)Noor wrote:volim terence, al ovo mi bzvzmativka wrote:Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:
Guest- Guest
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Nisu samo žene, svaki 4. frajer pati od muške verzije PMS-a
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
Page 4 of 16