SAMO ZA MUŠKE...
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: SAMO ZA MUŠKE...
pismejker wrote:Kia stinger je imala promociju isto...uffff...340 konja,nabrijana limuzina,ali prelijepo dizajnirana..
od napred moćno, s boka prosječno...ne sviđa mi se ta bočna linija ni vrit ni mimo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
uzio sam je gledao danas,a ljudi se lijepili kao muffe i svi odreda samo komplimente djelili..uzivo je ipak nes sasma drugacije gledati auto...Noor wrote:pismejker wrote:Kia stinger je imala promociju isto...uffff...340 konja,nabrijana limuzina,ali prelijepo dizajnirana..
od napred moćno, s boka prosječno...ne sviđa mi se ta bočna linija ni vrit ni mimo
Guest- Guest
Ti si ružna...mativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....Triny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:
A što će ti to?
Monster truck za po gradu...?
Meni za po gradu ok, nešto jednostavno za parkiranje, iako više volim sportske limuzine :)
Mislim na onaj prije :)
Trinity-
2014-04-17
Jesam, al funkcioniram savršeno po gradu :DTriny wrote:Ti si ružna...mativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....Triny wrote:
Mate, za po gradu može i ovo...
Meni za po gradu ok, nešto jednostavno za parkiranje, iako više volim sportske limuzine :)
Guest- Guest
vidim poludila ekipa za oldtimerima g klase... kanta ovdje vrijedi u njemačkoj 3x više...pismejker wrote:g63 AMG 6x6
A na selu? :Dmativka wrote:Jesam, al funkcioniram savršeno po gradu :DTriny wrote:Ti si ružna...mativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:
To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....
Trinity-
2014-04-17
odličan, samo ima manu manjak prostora, 4 osobe i to je to, više ne može stati... ovakav je bio i samurai. zato se svuda može provući, puzdan i malo troši za terensko vozilo...mativka wrote:Jesam, al funkcioniram savršeno po gradu :DTriny wrote:Ti si ružna...mativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:
To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....
A, tamo sam John Deere, al nisam plavuša :DTriny wrote:A na selu? :Dmativka wrote:Jesam, al funkcioniram savršeno po gradu :DTriny wrote:Ti si ružna...mativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:
Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)
Guest- Guest
ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....Triny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:
A što će ti to?
Monster truck za po gradu...?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ovaj je of road verzija, podignut, terenski branici, vitlo... ima i nježnija verzija ...Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....Triny wrote:
Noorka, nama s obzirom na naše štiklice, ne odgovara ništa previše povišeno :)Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....Triny wrote:
Guest- Guest
Prava verzija...mutava baštarda wrote:ovaj je of road verzija, podignut, terenski branici, vitlo... ima i nježnija verzija ...Noor wrote:ne ružno, preružnomativka wrote:Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:
Trinity-
2014-04-17
Zašto sjedneš?mativka wrote:Kada gledam auto, ja sjednem prvo na zadnje sjedište :)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa je al nije auto, jbga to je kamion, nabrijani tamić.orion wrote:pismejker wrote:danas ovo vido prakirano kod moje Katedrale...yeeebaaateee....
auto je bomba .....
s ovim ako lift bude u kvaru na 7. kat
ovo je jedini auto za upolje. ploti sun ga 9 000 kn i hodi je na plin. sve ostalo je ko da is novin cipelami greš u kunpiri.
2014-04-16
Šta taj pregazi...dobar je mali...mutava baštarda wrote:
s ovim ako lift bude u kvaru na 7. kat
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:
ovo je jedini auto za upolje. ploti sun ga 9 000 kn i hodi je na plin. sve ostalo je ko da is novin cipelami greš u kunpiri.
Kod vas u bodulima il nema pločice il su još iz jugovine za upolje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
odličan, brzo se kvari i jeftino popravlja 15 litara minimalno... .aben wrote:
kod pravih bodulskih patriota fićo bez sjedala od suvozača jer tu stane agrija...epikur37 wrote:aben wrote:
Kod vas u bodulima il nema pločice il su još iz jugovine za upolje
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Nisu samo žene, svaki 4. frajer pati od muške verzije PMS-a
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
Page 3 of 16