SAMO ZA MUŠKE...
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: SAMO ZA MUŠKE...
Pa, oduvijek sam bila Mativka, izlet u Mate je bilo jer me Betika tako stalno zvala....a, i volim promjene :)Leviathan2 wrote:zas vise nisi matemativka wrote:Pa na poligon u Gašince :D
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Za razliku od tvojih još uvijek nedefiniranih programa, moj nick je uvijek prepoznatljiv jer se temelji na osnovi, bez svrhe zavaravanja :)Totenkopf wrote:Po potrebi, kako vjetar puše..m
Guest- Guest
aj, promjene su pozitivne, al mativka me podsjeca na neku biljku :Dmativka wrote:Pa, oduvijek sam bila Mativka, izlet u Mate je bilo jer me Betika tako stalno zvala....a, i volim promjene :)Leviathan2 wrote:zas vise nisi matemativka wrote:Pa na poligon u Gašince :D
Živi bili pa vidjeli, jedino me deep state može spriječiti, na kratko vrijeme, da zasjednem na zasluženo mjesto...
Pa jedino ja i nudim program, na ovom kao i onomad na onom forumu, i ljudi to prepoznaju...
Živi bili pa vidjeli, jedino me deep state može spriječiti, na kratko vrijeme, da zasjednem na zasluženo mjesto...
Pa ovo je Slovačko ime :)Leviathan2 wrote:aj, promjene su pozitivne, al mativka me podsjeca na neku biljku :Dmativka wrote:Pa, oduvijek sam bila Mativka, izlet u Mate je bilo jer me Betika tako stalno zvala....a, i volim promjene :)Leviathan2 wrote:zas vise nisi matemativka wrote:Pa na poligon u Gašince :D
Al da, ti si imao ženu Čehinju pa tu ipak...razumijem :)
Guest- Guest
Kao što sam napisalaTotenkopf wrote:Tragikomično, što uopće kazati...
Pa jedino ja i nudim program, na ovom kao i onomad na onom forumu, i ljudi to prepoznaju...
Ja sam izuzetno strpljiva ako se uzme da će ipak biti po mome na kraju.
Margaret Thatcher
Guest- Guest
nah, ne smeta ime, da znas koja imena imamo u plemenu onda bi znala sto je cudno, nego taman se naviknuh da si mate zenski :Dmativka wrote:Pa ovo je Slovačko ime :)Leviathan2 wrote:aj, promjene su pozitivne, al mativka me podsjeca na neku biljku :Dmativka wrote:Pa, oduvijek sam bila Mativka, izlet u Mate je bilo jer me Betika tako stalno zvala....a, i volim promjene :)Leviathan2 wrote:zas vise nisi matemativka wrote:Pa na poligon u Gašince :D
i beeeeeelj
Ime još nikoga nije naružilo :)Leviathan2 wrote:nah, ne smeta ime, da znas koja imena imamo u plemenu onda bi znala sto je cudno, nego taman se naviknuh da si mate zenski :Dmativka wrote:Pa ovo je Slovačko ime :)Leviathan2 wrote:aj, promjene su pozitivne, al mativka me podsjeca na neku biljku :Dmativka wrote:Pa, oduvijek sam bila Mativka, izlet u Mate je bilo jer me Betika tako stalno zvala....a, i volim promjene :)Leviathan2 wrote:
zas vise nisi mate
i beeeeeelj
Guest- Guest
naprotiv, mi u plemenu imamo imena koja nas opisuju, istina neki imaju imena za drzavu jer bi njihova upadala u ocimativka wrote:Ime još nikoga nije naružilo :)Leviathan2 wrote:nah, ne smeta ime, da znas koja imena imamo u plemenu onda bi znala sto je cudno, nego taman se naviknuh da si mate zenski :Dmativka wrote:Pa ovo je Slovačko ime :)Leviathan2 wrote:aj, promjene su pozitivne, al mativka me podsjeca na neku biljku :Dmativka wrote:
Pa, oduvijek sam bila Mativka, izlet u Mate je bilo jer me Betika tako stalno zvala....a, i volim promjene :)
i beeeeeelj
a vis ti nju kak je zapamtila da mi je bivsa druzica cehinja :D
Kao i moja samohvala svojim ličilačkim i gletalačkim sposobnostima?
Sve to ostaje u podsvijesti glasačica...
Pripremam ovo već dugo, te sam čak postao i fotku svoje obnažene desne noge, misliš da je to bilo slučajno?
Pa ne govorim puno, al pamtim ;)Leviathan2 wrote:naprotiv, mi u plemenu imamo imena koja nas opisuju, istina neki imaju imena za drzavu jer bi njihova upadala u ocimativka wrote:Ime još nikoga nije naružilo :)Leviathan2 wrote:nah, ne smeta ime, da znas koja imena imamo u plemenu onda bi znala sto je cudno, nego taman se naviknuh da si mate zenski :Dmativka wrote:Pa ovo je Slovačko ime :)Leviathan2 wrote:
aj, promjene su pozitivne, al mativka me podsjeca na neku biljku :D
i beeeeeelj
Guest- Guest
Tvoj ego će raditi protiv tebe, a ja ću mu dozvoliti da sve odradi umjesto mene ;)Totenkopf wrote:Smiješno, niti žene neće glasovati za tebe...
Pripremam ovo već dugo, te sam čak postao i fotku svoje obnažene desne noge, misliš da je to bilo slučajno?
Guest- Guest
a jel?Totenkopf wrote:Smiješno, niti žene neće glasovati za tebe...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kad vam se ta imena dodjeljuju?Leviathan2 wrote:naprotiv, mi u plemenu imamo imena koja nas opisuju, istina neki imaju imena za drzavu jer bi njihova upadala u ocimativka wrote:Ime još nikoga nije naružilo :)Leviathan2 wrote:nah, ne smeta ime, da znas koja imena imamo u plemenu onda bi znala sto je cudno, nego taman se naviknuh da si mate zenski :Dmativka wrote:Pa ovo je Slovačko ime :)Leviathan2 wrote:
aj, promjene su pozitivne, al mativka me podsjeca na neku biljku :D
i beeeeeelj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bravo mativka, i meni se ne svidjaju nesto te masine
aj da se i s tobom slozim, barem oko tako bitne stvari
aj da se i s tobom slozim, barem oko tako bitne stvari
dijagram-
2015-08-09
Triny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:A što će ti to?pismejker wrote:a lijepo rekoh..sam oza muske ...i cure koje se kuze u svrhovitost..mativka wrote:Meni to ružno....
Monster truck za po gradu...?
Samurai je di beste
Kermit-
2014-04-17
Katastrofa!asilovski wrote:Triny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:A što će ti to?pismejker wrote:a lijepo rekoh..sam oza muske ...i cure koje se kuze u svrhovitost..mativka wrote:Meni to ružno....
Monster truck za po gradu...?
Samurai je di beste
Gdje je udobnost, komfor?
Guest- Guest
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Nisu samo žene, svaki 4. frajer pati od muške verzije PMS-a
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
Page 6 of 16