SAMO ZA MUŠKE...
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: SAMO ZA MUŠKE...
Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:A što će ti to?pismejker wrote:a lijepo rekoh..sam oza muske ...i cure koje se kuze u svrhovitost..mativka wrote:Meni to ružno....
Monster truck za po gradu...?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
to zenski terenac za po gradu :DTriny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:A što će ti to?pismejker wrote:a lijepo rekoh..sam oza muske ...i cure koje se kuze u svrhovitost..mativka wrote:Meni to ružno....
Nego...Leviathan2 wrote:to zenski terenac za po gradu :DTriny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:A što će ti to?pismejker wrote:a lijepo rekoh..sam oza muske ...i cure koje se kuze u svrhovitost..mativka wrote:Meni to ružno....
Trinity-
2014-04-17
Moja tiha patnja...kic wrote:
joj na Suzuki Jimnya sam i ja bacio oko!
Trinity-
2014-04-17
gaykic wrote:
2014-04-16
aben wrote:gaykic wrote:
Majušan je, ali pregazi sve živo...
Trinity-
2014-04-17
To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....Triny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:A što će ti to?pismejker wrote:a lijepo rekoh..sam oza muske ...i cure koje se kuze u svrhovitost..mativka wrote:Meni to ružno....
Meni za po gradu ok, nešto jednostavno za parkiranje, iako više volim sportske limuzine :)
Mislim na onaj prije :)
Last edited by mativka on 7/10/2017, 21:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
aben wrote:gaykic wrote:
jak i izdrzljiv, a japanac, drama dobar
Kia stinger je imala promociju isto...uffff...340 konja,nabrijana limuzina,ali prelijepo dizajnirana..
Guest- Guest
Yep...eno ga moj brat vozika stalno off road...prezadovoljan...kic wrote:aben wrote:gaykic wrote:
jak i izdrzljiv, a japanac, drama dobar
Trinity-
2014-04-17
pismejker wrote:danas ovo vido prakirano kod moje Katedrale...yeeebaaateee....
auto je bomba .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....Triny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:A što će ti to?pismejker wrote:a lijepo rekoh..sam oza muske ...i cure koje se kuze u svrhovitost..mativka wrote:Meni to ružno....
Meni za po gradu ok, nešto jednostavno za parkiranje, iako više volim sportske limuzine :)
Trinity-
2014-04-17
svakak ojedno vrlo sigurno auto....orion wrote:pismejker wrote:danas ovo vido prakirano kod moje Katedrale...yeeebaaateee....
auto je bomba .....
Guest- Guest
Ma i to mi ružno...Triny wrote:Ovaj ti je mali, lako se parkirati po gradu, pregazi ležeće,a ni rizoli nisu problem :)mativka wrote:To zbilja jedino zbog posla i konfiguracije terena...Ali meni je neshvatljivo da netko da silne pare za taj stroj da bi se vozao po gradu....Triny wrote:Mate, za po gradu može i ovo...mativka wrote:A što će ti to?pismejker wrote:
a lijepo rekoh..sam oza muske ...i cure koje se kuze u svrhovitost..
Guest- Guest
pismejker wrote:Kia stinger je imala promociju isto...uffff...340 konja,nabrijana limuzina,ali prelijepo dizajnirana..
od napred moćno, s boka prosječno...ne sviđa mi se ta bočna linija ni vrit ni mimo
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Nisu samo žene, svaki 4. frajer pati od muške verzije PMS-a
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
Page 2 of 16