Vrijeme zimnice
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Vrijeme zimnice
tako mi je zanimljivije...zamisli dosade stalno pravocrtnomax123 wrote:ljucki..;)maggie13 wrote:zgriješim ja često, ali se i ispravimmax123 wrote:slazem se.sport i umjerenost u klopi(naravno,nekad triba i zgrjesit)=zdrav zivot...maggie13 wrote:zdrav život..treba mislit na starostmax123 wrote:
nema frke.linija i tako to.ih versteh..;)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nema frke.sve sto dodje na stol bit ce dejstvovano..;)Noor wrote:aj vidi moj post s početka teme...hehemax123 wrote:Noor wrote:max123 wrote:Noor wrote: sljive...!?il sam sad zaebo situaciju...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
samo ko "sgrijesi" zivi..;)maggie13 wrote:tako mi je zanimljivije...zamisli dosade stalno pravocrtnomax123 wrote:
ljucki..;)
2015-10-28
tako i treba...to je najljepša pohvala onome tko se potrudiomax123 wrote:nema frke.sve sto dodje na stol bit ce dejstvovano..;)Noor wrote:aj vidi moj post s početka teme...hehemax123 wrote:Noor wrote:max123 wrote:
Guest- Guest
Ne znam, ovdje se spominju palačinke bez ruma, vanilin šećera i korice limuna?
To se teško može nazvati palačinkama, moguće su to one pancakes, 2 cm debljine?
te koje opisuješ su za povremeno...onak "za svaki dan" su ove vulgarisTotenkopf wrote:Ne znam, ovdje se spominju palačinke bez ruma, vanilin šećera i korice limuna?
može i mrvica cimeta
Guest- Guest
absolutno,poist sto dodje na stol i nema boljeg komplimenta kuharici.becka skola...;)Noor wrote:
tako i treba...to je najljepša pohvala onome tko se potrudio
2015-10-28
Nekada se, na francuskom dvoru, komplimentom domaćinu smatralo kada bi se nakon jela podrignulo...max123 wrote:absolutno,poist sto dodje na stol i nema boljeg komplimenta kuharici.becka skola...;)Noor wrote:
tako i treba...to je najljepša pohvala onome tko se potrudio
Što glasnije i duže traje, kompliment je veći...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
pajdo,zato se i kaze "becka skola" a ne pariska.zajebajem se.jesi ti znao da se i dan danas kod kineza, nakon dobrog jela, mora uzrignut kao znak da ti je dobro prijalo.sto glasnije i duze..Totenkopf wrote:
Nekada se, na francuskom dvoru, komplimentom domaćinu smatralo kada bi se nakon jela podrignulo...
Što glasnije i duže traje, kompliment je veći...
2015-10-28
Noor wrote:te koje opisuješ su za povremeno...onak "za svaki dan" su ove vulgarisTotenkopf wrote:Ne znam, ovdje se spominju palačinke bez ruma, vanilin šećera i korice limuna?
može i mrvica cimeta
Jebem ti novi Android... Odustajem od citata.
2014-12-30
veber wrote:Noor wrote:te koje opisuješ su za povremeno...onak "za svaki dan" su ove vulgarisTotenkopf wrote:Ne znam, ovdje se spominju palačinke bez ruma, vanilin šećera i korice limuna?
može i mrvica cimeta
Jebem ti novi Android... Odustajem od citata.
i opet si u mojem postu
Guest- Guest
Htio sam reći da jebeš sve te recepte. Palačinke su brašno, jaje, mlijeko, mineralna, sol i šećer.
2014-12-30
Kod mene u obitelji najduže je povukao onaj naj ne umjereniji. Bez genetskih preduvjeta moš se jebat krepaš mlad i gladan, željan svega. Pi i jedi dok možeš.max123 wrote:slazem se.sport i umjerenost u klopi(naravno,nekad triba i zgrjesit)=zdrav zivot...maggie13 wrote:zdrav život..treba mislit na starostmax123 wrote:
nema frke.linija i tako to.ih versteh..;)
ja volim tanke i vrućeeeeeveber wrote:Htio sam reći da jebeš sve te recepte. Palačinke su brašno, jaje, mlijeko, mineralna, sol i šećer.
Guest- Guest
Ja malo deblje i da su tople...Noor wrote:ja volim tanke i vrućeeeeeveber wrote:Htio sam reći da jebeš sve te recepte. Palačinke su brašno, jaje, mlijeko, mineralna, sol i šećer.
2014-04-14
I ja volim vruće.Noor wrote:ja volim tanke i vrućeeeeeveber wrote:Htio sam reći da jebeš sve te recepte. Palačinke su brašno, jaje, mlijeko, mineralna, sol i šećer.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja srednje i mlake..Totenkopf wrote:Ja malo deblje i da su tople...Noor wrote:ja volim tanke i vrućeeeeeveber wrote:Htio sam reći da jebeš sve te recepte. Palačinke su brašno, jaje, mlijeko, mineralna, sol i šećer.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a kad radim one američke (to kad me dečki nabrkaju) dobre su mi s javorovim sirupom, i takve debele...smjesa je pjenastaTotenkopf wrote:Ja malo deblje i da su tople...Noor wrote:ja volim tanke i vrućeeeeeveber wrote:Htio sam reći da jebeš sve te recepte. Palačinke su brašno, jaje, mlijeko, mineralna, sol i šećer.
Guest- Guest
koliko nas, toliko kombinacijamaggie13 wrote:ja srednje i mlake..Totenkopf wrote:Ja malo deblje i da su tople...Noor wrote:ja volim tanke i vrućeeeeeveber wrote:Htio sam reći da jebeš sve te recepte. Palačinke su brašno, jaje, mlijeko, mineralna, sol i šećer.
Guest- Guest
to sa genetskim preduvjetom shtima.ali on je samo jedan regulirajuci parametar.najveci dio ljudi najebe zbog nezdravog zivota.previse i nezdrave klope a premalo gibanja.i to je jednostavno fakat..danni1 wrote:
Kod mene u obitelji najduže je povukao onaj naj ne umjereniji. Bez genetskih preduvjeta moš se jebat krepaš mlad i gladan, željan svega. Pi i jedi dok možeš.
2015-10-28
O ukusima se ne raspravlja...maggie13 wrote:ja srednje i mlake..Totenkopf wrote:Ja malo deblje i da su tople...Noor wrote:ja volim tanke i vrućeeeeeveber wrote:Htio sam reći da jebeš sve te recepte. Palačinke su brašno, jaje, mlijeko, mineralna, sol i šećer.
A i ne govorimo o istom stvarima...
2014-04-14
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Vrijeme je za...
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme
» "s vremena na vrijeme"...
» Sekto , vrijeme je
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme