Vrijeme zimnice
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Vrijeme zimnice
ich möchte mich bei Dir entschuldigen, sollte ich zu weit gegangen sein...bitte...Noor wrote:
o crni maxo...sei ein bisschen ernst
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jaja, glat brašno, mlijeko, sol i malo mineralne...oš mazat nutelu ili pekmezmax123 wrote:suvise fancy moj megic..ja mislio onako po naski...maggie13 wrote:lagane..s brasnom bez glutena, na kokosovom ulju..:-Pmax123 wrote:
megic,kakve su ti palacinke...?
Guest- Guest
i meni...ne volim podgrijanu rižu, ni inače..Noor wrote:nije, led odvoji tekućinu iz umaka..i kad se otopi meni je bljutavomaggie13 wrote:muskici idu laksim putem, ali okus nije isti..;-)Noor wrote:to ne...nije više istamaggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)cassanowa wrote:
Meni je svježa sarma prevruća... Više volim kad se odmori i kad se meso i kupus bolje stope u cjelinu...
2014-04-12
Slavonci šire biznis i u Irskoj...cassanowa wrote:Pa neće valjda u Beogradu...Sora wrote:Je .cassanowa wrote:Pokušavaš uhvatiti Slavonce na osjećaje...Neće ti uspjeti...Njima je draža Hrvatska od juge.jastreb wrote:A čak ni svinjokolje više nemaju onu svečanost i ritualnost kao nekad.
To uglavnom pokazuju u
Dublinu
Guest- Guest
navikla se na ove već--i mlijeko bez laktoze..max123 wrote:suvise fancy moj megic..ja mislio onako po naski...maggie13 wrote:lagane..s brasnom bez glutena, na kokosovom ulju..:-Pmax123 wrote:
megic,kakve su ti palacinke...?
2014-04-12
pekmez,naturlih...;)Noor wrote:
jaja, glat brašno, mlijeko, sol i malo mineralne...oš mazat nutelu ili pekmez
2015-10-28
machts nichts, alles okmax123 wrote:ich möchte mich bei Dir entschuldigen, sollte ich zu weit gegangen sein...bitte...Noor wrote:
Guest- Guest
nema frke.linija i tako to.ih versteh..;)maggie13 wrote:navikla se na ove već--i mlijeko bez laktoze..max123 wrote:
suvise fancy moj megic..ja mislio onako po naski...
2015-10-28
danke..du bist ein schatz..:)Noor wrote:machts nichts, alles okmax123 wrote:ich möchte mich bei Dir entschuldigen, sollte ich zu weit gegangen sein...bitte...Noor wrote:
2015-10-28
zdrav život..treba mislit na starostmax123 wrote:nema frke.linija i tako to.ih versteh..;)maggie13 wrote:navikla se na ove već--i mlijeko bez laktoze..max123 wrote:
suvise fancy moj megic..ja mislio onako po naski...
2014-04-12
i to od marelica, jel tako?max123 wrote:pekmez,naturlih...;)Noor wrote:
Guest- Guest
Veber se narajcao na zimnicu.veber wrote:Ja, kom šaci, kom...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
slazem se.sport i umjerenost u klopi(naravno,nekad triba i zgrjesit)=zdrav zivot...maggie13 wrote:zdrav život..treba mislit na starostmax123 wrote:
nema frke.linija i tako to.ih versteh..;)
2015-10-28
sljive...!?il sam sad zaebo situaciju...Noor wrote:i to od marelica, jel tako?max123 wrote:pekmez,naturlih...;)Noor wrote:
2015-10-28
zgriješim ja često, ali se i ispravimmax123 wrote:slazem se.sport i umjerenost u klopi(naravno,nekad triba i zgrjesit)=zdrav zivot...maggie13 wrote:zdrav život..treba mislit na starostmax123 wrote:
2014-04-12
Višnje.max123 wrote:sljive...!?il sam sad zaebo situaciju...Noor wrote:i to od marelica, jel tako?max123 wrote:pekmez,naturlih...;)Noor wrote:
2014-04-19
ljucki..;)maggie13 wrote:zgriješim ja često, ali se i ispravimmax123 wrote:slazem se.sport i umjerenost u klopi(naravno,nekad triba i zgrjesit)=zdrav zivot...maggie13 wrote:zdrav život..treba mislit na starostmax123 wrote:
2015-10-28
aj vidi moj post s početka teme...hehemax123 wrote:sljive...!?il sam sad zaebo situaciju...Noor wrote:i to od marelica, jel tako?max123 wrote:pekmez,naturlih...;)Noor wrote:
Guest- Guest
Ljudski.max123 wrote:ljucki..;)maggie13 wrote:zgriješim ja često, ali se i ispravimmax123 wrote:slazem se.sport i umjerenost u klopi(naravno,nekad triba i zgrjesit)=zdrav zivot...maggie13 wrote:zdrav život..treba mislit na starostmax123 wrote:
2014-04-19
tako mi je zanimljivije...zamisli dosade stalno pravocrtnomax123 wrote:ljucki..;)maggie13 wrote:zgriješim ja često, ali se i ispravimmax123 wrote:slazem se.sport i umjerenost u klopi(naravno,nekad triba i zgrjesit)=zdrav zivot...maggie13 wrote:zdrav život..treba mislit na starostmax123 wrote:
2014-04-12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Vrijeme je za...
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme
» "s vremena na vrijeme"...
» Sekto , vrijeme je
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme
» "s vremena na vrijeme"...
» Sekto , vrijeme je