Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Nadam se da su ti djeca na tatu pa puše te tvoje priče o "povlačenju" njihovog tate od strane Madleine Albreight. I to osobno, do kraja rata.dzango wrote:Znači upišanko koji puške nije video proziva one koji su tamo bili? Ajde seronjo manje palamudi.Piglet wrote:Nisam stara konjina poput tebe, moji su bili po Slavoniji. Nisu bili '92 doma, "povučeni", valjda zato i nemam komplekse koji su kod tebe vrlo vidljivi.dzango wrote:Gde si ti bio?Piglet wrote:Mda, ali ajde, neću te opet sramotiti. Pomagao si kod kuće koliko si mogao.dzango wrote:
Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?
Piglet- Posts : 1501
2016-02-24
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
nego što...ero otvorio o vojvodini, pa serbinjo odmah dvije - istra i referendum na kosovu :))maggie13 wrote:to se zove " svrtanje paznje " :-PNoor wrote:baš to sam već ei ja tu na temi rekla...moraju kontru i ravnotežu ...ovo drugo bar probat :Dmaggie13 wrote:Prepali se za Vojvodinu pa okrecu pilu..deja vu :-D
oduvijek se vole s nama natjecati...naravno kad smo im uzor i neprežaljena želja
Guest- Guest
veber wrote:
kaj pola 70%. kako radim kuuću, pa sam vadio razne papire i dozvole. rječnik sam sa sobom morao nosit. a, u svakom djelu ministarstva zemljaci se pozapošljavali. na prvom katu hercegovci, drugi kat dalmoši, treći bosanci, četvrti je birtija.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
kad smo glavni..nema jacih (ako se Slo ne racuna) :-PNoor wrote:nego što...ero otvorio o vojvodini, pa serbinjo odmah dvije - istra i referendum na kosovu :))maggie13 wrote:to se zove " svrtanje paznje " :-PNoor wrote:baš to sam već ei ja tu na temi rekla...moraju kontru i ravnotežu ...ovo drugo bar probat :Dmaggie13 wrote:Prepali se za Vojvodinu pa okrecu pilu..deja vu :-D
oduvijek se vole s nama natjecati...naravno kad smo im uzor i neprežaljena želja
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a da, SLO je velesila...kakvu samo ratnu mornaricu ima, bolju čak i od BIH
Guest- Guest
Nemam ja bi jednu prici o povlacenju sem da ti i Medlin mozete da me povicete kad god vam je volja.Piglet wrote:Nadam se da su ti djeca na tatu pa puše te tvoje priče o "povlačenju" njihovog tate od strane Madleine Albreight. I to osobno, do kraja rata.dzango wrote:Znači upišanko koji puške nije video proziva one koji su tamo bili? Ajde seronjo manje palamudi.Piglet wrote:Nisam stara konjina poput tebe, moji su bili po Slavoniji. Nisu bili '92 doma, "povučeni", valjda zato i nemam komplekse koji su kod tebe vrlo vidljivi.dzango wrote:Gde si ti bio?Piglet wrote:
Mda, ali ajde, neću te opet sramotiti. Pomagao si kod kuće koliko si mogao.
kako onda izgubismo ratove?dzango wrote:Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?Piglet wrote:Znači i njemu zabranili kao i tebi?dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:
Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.
Sva sreća da Srbi pokorno slušaju zabrane, sa vama dvojicom na braniku to bi bila potpuno druga priča.
ti si ovde najveći jebač i najveći ratnik
kada te se čita
a u stvarnosti si probušeni kurton
najbolje lazu :-DNoor wrote:a da, SLO je velesila...kakvu samo ratnu mornaricu ima, bolju čak i od BIH
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Que? Em pobjegulja, em nepismen. Nije im lako.dzango wrote:Nemam ja bi jednu prici o povlacenju sem da ti i Medlin mozete da me povicete kad god vam je volja.Piglet wrote:Nadam se da su ti djeca na tatu pa puše te tvoje priče o "povlačenju" njihovog tate od strane Madleine Albreight. I to osobno, do kraja rata.dzango wrote:Znači upišanko koji puške nije video proziva one koji su tamo bili? Ajde seronjo manje palamudi.Piglet wrote:Nisam stara konjina poput tebe, moji su bili po Slavoniji. Nisu bili '92 doma, "povučeni", valjda zato i nemam komplekse koji su kod tebe vrlo vidljivi.dzango wrote:
Gde si ti bio?
Piglet- Posts : 1501
2016-02-24
U Istri postoje autonomističke pa i separatističke težnje, ali su one slabe i neartikulirane jer ni Istrijani nisu baš načisto što su zapravo što se može vidjeti i na ovom forumu. Naime tijekom povijesti nije postojao istarski identitet jer Istra kao cjelina nije ni postojala. Obalni dio do Labina su držali Mlečani, a unutrašnjost Habsburgovci.. Danas Mletačke republike kao ni Habsburške monarhije nema. Sa Hrvatskom Istra nije nikad imala ikakve veze, a gore navedene države više ne postoje. Istrani po mom mišljenju nisu baš za Hrvatsku,no nisu baš ni protiv. Više je gledaju kao neku nužnost.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Ako i nemaju pravo treba im dati to pravo. Štoviše treba ih izbaciti iz RH,podić zid prema njima i zabranit da se spominje Istra.
Srbi se samo dure. Pih... Kompleks bivše "prestonice" ubi u pojam.
Guest- Guest
Istra ne sme da se odcepi od hrvatcke
osimski sporazum bi postao nevažeći i italija
i slovenija bi stavile šape na istru istoga trenutka
osimski sporazum bi postao nevažeći i italija
i slovenija bi stavile šape na istru istoga trenutka
stanovita kaja bila bi presrećna da se stanovita istra odcepi od hrvatske.. a kad je kaja srećna srećna sam i ja... kajo dušo... organizuj referendum za pripojenje italiji...
Guest- Guest
"Nebeski" narod na hiljadu muka, Mile Budala Tepić nije terorista, ne smeta ni što je bio vojnik jugovojske jelte, malo piške, malo kake, odjednom srpski junak lebac ti žareni :) :) koja shizofrenija. Ove naše budale opet puštaju Vulina da šalabaza po Hrvatskoj, nako...dobro dođe da se priča o kretenu, a ne o problemima. Na poslijetku, komšije prave paralelu između Istre i Katalonije, te pritom promašuju "ceo fudbal", jer kao nije pošteno da se svima uzima nešto a Hrvatima se samo daje i pogoduje. Dragi Srbi, jebo Vas Tito, koji vas je razmazio dajući vam "prestonicu". Ima da mu ljubite koske još dugo što vas učini goropadnim, samoljubivim i autodestruktivnim. :)
Guest- Guest
valjo dati podršku svima ki želu živiti somi. osamostaljenje je nešto nojlipše ča se političkin entitetima more dogoditi. jo sun bi sritan kako molo dite ka smo se liberali srbov, a ka se mi u dalmaciji osamostalimo od hrvatov, to će biti još i bolje.
2014-04-16
@kAfetin
Na poslijetku, komšije prave paralelu između Istre i Katalonije,
alo, to ne pise srbija, to vi pisete, mi o tome samo c/p vasih medija
Na poslijetku, komšije prave paralelu između Istre i Katalonije,
alo, to ne pise srbija, to vi pisete, mi o tome samo c/p vasih medija
Guest- Guest
Beograd je bio prestonica i pre Broza. Srbi su imali krunu, državu i presto i pre komunista i pre nerežne Jugoslavije. Nisu čekali druge da im donesu državu, Bili su uvek državotvoran narod. Za razliku od nekih koji danas svoje kompšlekse projektuju na druge.kofein wrote:"Nebeski" narod na hiljadu muka, Mile Budala Tepić nije terorista, ne smeta ni što je bio vojnik jugovojske jelte, malo piške, malo kake, odjednom srpski junak lebac ti žareni :) :) koja shizofrenija. Ove naše budale opet puštaju Vulina da šalabaza po Hrvatskoj, nako...dobro dođe da se priča o kretenu, a ne o problemima. Na poslijetku, komšije prave paralelu između Istre i Katalonije, te pritom promašuju "ceo fudbal", jer kao nije pošteno da se svima uzima nešto a Hrvatima se samo daje i pogoduje. Dragi Srbi, jebo Vas Tito, koji vas je razmazio dajući vam "prestonicu". Ima da mu ljubite koske još dugo što vas učini goropadnim, samoljubivim i autodestruktivnim. :)
dzango wrote:Beograd je bio prestonica i pre Broza. Srbi su imali krunu, državu i presto i pre komunista i pre nerežne Jugoslavije. Nisu čekali druge da im donesu državu, Bili su uvek državotvoran narod. Za razliku od nekih koji danas svoje kompšlekse projektuju na druge.kofein wrote:"Nebeski" narod na hiljadu muka, Mile Budala Tepić nije terorista, ne smeta ni što je bio vojnik jugovojske jelte, malo piške, malo kake, odjednom srpski junak lebac ti žareni :) :) koja shizofrenija. Ove naše budale opet puštaju Vulina da šalabaza po Hrvatskoj, nako...dobro dođe da se priča o kretenu, a ne o problemima. Na poslijetku, komšije prave paralelu između Istre i Katalonije, te pritom promašuju "ceo fudbal", jer kao nije pošteno da se svima uzima nešto a Hrvatima se samo daje i pogoduje. Dragi Srbi, jebo Vas Tito, koji vas je razmazio dajući vam "prestonicu". Ima da mu ljubite koske još dugo što vas učini goropadnim, samoljubivim i autodestruktivnim. :)
Alo...i sad ste "prestonica", al za svoj račun. Imate i kralja, makar i ne valja. Tepić jugo-obilić...a rano ljuta. :)
Guest- Guest
Bili smo prestonica i pre Broza. I pre toga pijemont slobodarskog duha za sve Južne Slovene. Imamo i spomenik Milanu Tepiću kao novon Sinđeliču. Malo je takvih heroja.kofein wrote:dzango wrote:Beograd je bio prestonica i pre Broza. Srbi su imali krunu, državu i presto i pre komunista i pre nerežne Jugoslavije. Nisu čekali druge da im donesu državu, Bili su uvek državotvoran narod. Za razliku od nekih koji danas svoje kompšlekse projektuju na druge.kofein wrote:"Nebeski" narod na hiljadu muka, Mile Budala Tepić nije terorista, ne smeta ni što je bio vojnik jugovojske jelte, malo piške, malo kake, odjednom srpski junak lebac ti žareni :) :) koja shizofrenija. Ove naše budale opet puštaju Vulina da šalabaza po Hrvatskoj, nako...dobro dođe da se priča o kretenu, a ne o problemima. Na poslijetku, komšije prave paralelu između Istre i Katalonije, te pritom promašuju "ceo fudbal", jer kao nije pošteno da se svima uzima nešto a Hrvatima se samo daje i pogoduje. Dragi Srbi, jebo Vas Tito, koji vas je razmazio dajući vam "prestonicu". Ima da mu ljubite koske još dugo što vas učini goropadnim, samoljubivim i autodestruktivnim. :)
Alo...i sad ste "prestonica", al za svoj račun. Imate i kralja, makar i ne valja. Tepić jugo-obilić...a rano ljuta. :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
oćeš da kažeš budaladzango wrote:Bili smo prestonica i pre Broza. I pre toga pijemont slobodarskog duha za sve Južne Slovene. Imamo i spomenik Milanu Tepiću kao novon Sinđeliču. Malo je takvih heroja.kofein wrote:dzango wrote:Beograd je bio prestonica i pre Broza. Srbi su imali krunu, državu i presto i pre komunista i pre nerežne Jugoslavije. Nisu čekali druge da im donesu državu, Bili su uvek državotvoran narod. Za razliku od nekih koji danas svoje kompšlekse projektuju na druge.kofein wrote:"Nebeski" narod na hiljadu muka, Mile Budala Tepić nije terorista, ne smeta ni što je bio vojnik jugovojske jelte, malo piške, malo kake, odjednom srpski junak lebac ti žareni :) :) koja shizofrenija. Ove naše budale opet puštaju Vulina da šalabaza po Hrvatskoj, nako...dobro dođe da se priča o kretenu, a ne o problemima. Na poslijetku, komšije prave paralelu između Istre i Katalonije, te pritom promašuju "ceo fudbal", jer kao nije pošteno da se svima uzima nešto a Hrvatima se samo daje i pogoduje. Dragi Srbi, jebo Vas Tito, koji vas je razmazio dajući vam "prestonicu". Ima da mu ljubite koske još dugo što vas učini goropadnim, samoljubivim i autodestruktivnim. :)
takva budala ne može da bude heroj
Similar topics
» Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
Page 5 of 11