Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Roy_Bean wrote:ma neće, ali ih je gušt čitati kako hiperventiliraju...vuksadinare wrote:bice frke bice...Roy_Bean wrote:srblju narasli očnjaci...
Neprocjenjivo.
Guest- Guest
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Pravo pitanje je...sta su cekali do sad?
Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
e Yoda,vi ne mozete..zaduzeni ste za hranjenje i financiranje Čardak-bojne...
Guest- Guest
muči...dok mo's sest satiraspat nokte i tracat susjede sto ej sluzbeni sport u dalmaciji niti te itko sta pita dobro je...pismejker wrote:Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
Ako može Istra i Dalmacija, može i Zadar...ionako smo kulturno superiorniji te povijsno pregnantniji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:muči...dok mo's sest satiraspat nokte i tracat susjede sto ej sluzbeni sport u dalmaciji niti te itko sta pita dobro je...pismejker wrote:Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
Guest- Guest
evo vako..ovo lito(a i prosla) moja stara nudila tisucu kuna da joj neko prekopa vinograd i d aje ne dolazim iz zagreba jer sam imao u to vrijeme malu bebu...mislila je na susjede koji najvise kukaju i okrivljuju cardak...tako dosao jedan susjed slican po mentalnom sklopu yodi i ray-u..on uz casicu vina standarno po ovom onom...moja stara ga bita..ž...dođi sutra okopat vinograd evo ti tisucu kuna,marenda i pioce..a on..'e jebem ti sutra dolaze pajtosi imam neku festu'..je+l moze preksutra..'a u picku materinu dolazi sestar iz zagreba'..pa je'l moze u subotu..'a u picku od necakionje rođendan'..nedjelja otpada jer je nedjelja.. ..od ponedjeljka opet 'pas mater cardaku nemam kunu u đepu'pismejker wrote:vuksadinare wrote:muči...dok mo's sest satiraspat nokte i tracat susjede sto ej sluzbeni sport u dalmaciji niti te itko sta pita dobro je...pismejker wrote:Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo vako..ovo lito(a i prosla) moja stara nudila tisucu kuna da joj neko prekopa vinograd i d aje ne dolazim iz zagreba jer sam imao u to vrijeme malu bebu...mislila je na susjede koji najvise kukaju i okrivljuju cardak...tako dosao jedan susjed slican po mentalnom sklopu yodi i ray-u..on uz casicu vina standarno po ovom onom...moja stara ga bita..ž...dođi sutra okopat vinograd evo ti tisucu kuna,marenda i pioce..a on..'e jebem ti sutra dolaze pajtosi imam neku festu'..je+l moze preksutra..'a u picku materinu dolazi sestar iz zagreba'..pa je'l moze u subotu..'a u picku od necakionje rođendan'..nedjelja otpada jer je nedjelja.. ..od ponedjeljka opet 'pas mater cardaku nemam kunu u đepu'pismejker wrote:vuksadinare wrote:muči...dok mo's sest satiraspat nokte i tracat susjede sto ej sluzbeni sport u dalmaciji niti te itko sta pita dobro je...pismejker wrote:Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
pa evo , di ti je ta, taman sam doša u ST nakon dva ipo miseca izbivanja, (tebi ide janjetina na klisu), ja ću joj prokopat vinograd za 300kn
aj izmišljaš priče
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pinoče...dalmacija nikad nece otici..treba raditi sam...i tu ej problem...evo primjera..spanjolac...otvorio tvornicu ribe u kukuzovcu..nudio placi do 3500 do 4000 kuna plus prekovremeni placeni,prijevoz..nije mu s ejavilo ni pola trazenih koliko ej trazio...5000 kuna za zivot recimo u sinju gdje mahom vecina iam kuce plati samo vodu,struju,cistocu...mozebzivit ko bubreg u loju..i nisu isli radit..i jso su kuci..Pinochet wrote:pa normalno, dopustili ovi nesretnici u ZGu da im se bosanci i dalmatinci natrpaju po kancelarijama, a ovdje u dalmaciji fali radne snage.. sve te bosance i vlaje potjerati nazad u dalmaciju i da konobare,kuvaju, čiste apartmane, itdNoor wrote:a valjda ćete onda i svi vi tovari otići doma konačno zasukati rukave i nešto raditi, a Zagreb prepustiti domaćimaPinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
pa nebi mu niti ja radio u tvornici za 3500kn.. PDV 25%.. još da uvedu porez na nekretnine.. pa ovaj porez.. pa porez na auta.. radije u Njemačku za minimalac 10 000kn i gdje je sve jeftinije.. plus naučiš njemački jezik,
Guest- Guest
ja sam odjeba te poslove za 3500kn.. koji će mi kurac..
Guest- Guest
izmisljam?..je'l moze u utorak prekopat ili prestihat vrt od cca 200 kvadrata a u cetvrtak unjeti drva cca petnaest metara..prvo pogledaj u rukovnik da nisi zauzet..Pinochet wrote:vuksadinare wrote:evo vako..ovo lito(a i prosla) moja stara nudila tisucu kuna da joj neko prekopa vinograd i d aje ne dolazim iz zagreba jer sam imao u to vrijeme malu bebu...mislila je na susjede koji najvise kukaju i okrivljuju cardak...tako dosao jedan susjed slican po mentalnom sklopu yodi i ray-u..on uz casicu vina standarno po ovom onom...moja stara ga bita..ž...dođi sutra okopat vinograd evo ti tisucu kuna,marenda i pioce..a on..'e jebem ti sutra dolaze pajtosi imam neku festu'..je+l moze preksutra..'a u picku materinu dolazi sestar iz zagreba'..pa je'l moze u subotu..'a u picku od necakionje rođendan'..nedjelja otpada jer je nedjelja.. ..od ponedjeljka opet 'pas mater cardaku nemam kunu u đepu'pismejker wrote:vuksadinare wrote:muči...dok mo's sest satiraspat nokte i tracat susjede sto ej sluzbeni sport u dalmaciji niti te itko sta pita dobro je...pismejker wrote:
pa evo , di ti je ta, taman sam doša u ST nakon dva ipo miseca izbivanja, (tebi ide janjetina na klisu), ja ću joj prokopat vinograd za 300kn
aj izmišljaš priče
2015-09-08
di se nalazi.. jel dolaziš ti? jel dolaziš, dolazim i ja?
Guest- Guest
ja mogu doc samo akd je vikend iz zg-a...e sad..moram kontaktirat staru da nije nekog nasla...jebiga ta ponuda je jso iz proslog tjedna uglavnom kad se navecer cujemo javim sutra na tvoj ppPinochet wrote:di se nalazi.. jel dolaziš ti? jel dolaziš, dolazim i ja?
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja mogu doc samo akd je vikend iz zg-a...e sad..moram kontaktirat staru da nije nekog nasla...jebiga ta ponuda je jso iz proslog tjedna uglavnom kad se navecer cujemo javim sutra na tvoj ppPinochet wrote:di se nalazi.. jel dolaziš ti? jel dolaziš, dolazim i ja?
to je negdje oko sinja? super.. ako si slobodan za vikend, dodji, ja cu ti doc pomoć, daš mi dnevnicu na ruke, nešto malo hrane mi treba(sada sam na djeti topim salo na stomku pa nejedem puno) i eto druženje..
Guest- Guest
drugo sad pinoče ne znam je'l nudi tisucu kuna to ej bilo prosle godien..kad ej jso bila u nizozemskoj..ove godine kako se vratila imala je nesto troskova..jer je uređivala kucu..farbanje,novi dimnjak...kupovina drva...tako da ne znam koliko sad nudi...ali mislimd a nije ispod 300 kuna posao je to..ali sumnjami d aje 1000 kuna..
2015-09-08
Šešelj je obećao doći u posjetu. Ne znam kad dolazi da i ja uveličam doček.Noor wrote:treba spavat jednim okom, jelvuksadinare wrote:..ping pong forumastvo...no ja opet ne bi podcjenjivao..podcjenjiavnje ej majka svih zajeba...Noor wrote:pa ova tema je revanš na erinu o vojvodini :)
poslije ove srbinjo je otvorio još i onu kako katalonija ne može bez referenduma, a kosovo može
vidi se gdje ih svrbi
na dva kraja
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa 300 je ok.. dignit cu se u 6ujutro, u sinju sam iz STa, brzo.. za 1h.. odmah radit.. do negdje pri mrak.. uh.. iman i dosta goriva troška :D .. ako je dva dana posla, još bolje ako iman di prespavat..
ti si iz sinjske krajine?
Guest- Guest
taj će doći kad im i prosečna plata uvati 500 evraEroo wrote:Šešelj je obećao doći u posjetu. Ne znam kad dolazi da i ja uveličam doček.Noor wrote:treba spavat jednim okom, jelvuksadinare wrote:..ping pong forumastvo...no ja opet ne bi podcjenjivao..podcjenjiavnje ej majka svih zajeba...Noor wrote:pa ova tema je revanš na erinu o vojvodini :)
poslije ove srbinjo je otvorio još i onu kako katalonija ne može bez referenduma, a kosovo može
vidi se gdje ih svrbi
na dva kraja
Guest- Guest
da...Pinochet wrote:pa 300 je ok.. dignit cu se u 6ujutro, u sinju sam iz STa, brzo.. za 1h.. odmah radit.. do negdje pri mrak.. uh.. iman i dosta goriva troška :D .. ako je dva dana posla, još bolje ako iman di prespavat..
2015-09-08
eto za sada neman nigdi opasno za vikend.. ako je dva dana posla i ako iman di prenoćit 1 noć, super.. eto mene. .. za jedan dan, ipak vozit se gore dolje, onako..
Guest- Guest
Poslali vam treću ligu Vulina, što je očigledno podcjenjivanje Hrvata. Trebate oštro protestovati zbog uvrede časti.Noor wrote:taj će doći kad im i prosečna plata uvati 500 evraEroo wrote:Šešelj je obećao doći u posjetu. Ne znam kad dolazi da i ja uveličam doček.Noor wrote:treba spavat jednim okom, jelvuksadinare wrote:..ping pong forumastvo...no ja opet ne bi podcjenjivao..podcjenjiavnje ej majka svih zajeba...Noor wrote:pa ova tema je revanš na erinu o vojvodini :)
vidi se gdje ih svrbi
na dva kraja
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
Page 2 of 11