Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Sta ces... Puste malo jaci igraci soje karakondzule kad se stvore uslovi... Jebi ga, za zene i decu ste streptomicin, priznajem...max123 wrote:e moj gusteru i onda vas taj nepostojeci narod svakih 50ak godina dobro izgenocidise.ja da sam "srbin" ubio bi se ako nista od srama...Stanojko wrote:
Sire posmatrano, nisu ni jedno ni drugo, al ajde sad...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
za zene i decu?jasta...cili jedan srpski korpus u rukama Ustasa..i?nista bogteebo,srbosjeci suvi,cede dobili nagradni vikend i srecan put..Stanojko wrote:Sta ces... Puste malo jaci igraci soje karakondzule kad se stvore uslovi... Jebi ga, za zene i decu ste streptomicin, priznajem...max123 wrote:
e moj gusteru i onda vas taj nepostojeci narod svakih 50ak godina dobro izgenocidise.ja da sam "srbin" ubio bi se ako nista od srama...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
inace cede su dobri kao hleb da ih polizes sa ruku kao isilovci...svi bili kuhari...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sta to znaci odaziv...Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:Podrška za Istru i Dalmaciju.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.Eroo wrote:Bi oni, ali nemaju vaših hrabrih oficira da ih organizuju i povedu u svijetlu budućnost.dzango wrote:Onda je Istra mnogo bliže nezavisnosti od Vojvodine.Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:
Podrška za Istru i Dalmaciju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.Eroo wrote:Bi oni, ali nemaju vaših hrabrih oficira da ih organizuju i povedu u svijetlu budućnost.dzango wrote:Onda je Istra mnogo bliže nezavisnosti od Vojvodine.Eroo wrote:
U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mislim da vam je i ona mobilizacija propala zbog zabrane. Bila izdaja, sigurno...dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.Eroo wrote:Bi oni, ali nemaju vaših hrabrih oficira da ih organizuju i povedu u svijetlu budućnost.dzango wrote:
Onda je Istra mnogo bliže nezavisnosti od Vojvodine.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jok more. Nije hteo narod da gine zbog Tuđmanovih i Miloševićevih dilova. Vidiš šta je na kraju bilo sa pogiulima i ranjenima. Isapli budale i ovce.Eroo wrote:Mislim da vam je i ona mobilizacija propala zbog zabrane. Bila izdaja, sigurno...dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.Eroo wrote:
Bi oni, ali nemaju vaših hrabrih oficira da ih organizuju i povedu u svijetlu budućnost.
Nego, gde si ti bio u to vreme?
2014-04-19
Znači i njemu zabranili kao i tebi?dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.Eroo wrote:Bi oni, ali nemaju vaših hrabrih oficira da ih organizuju i povedu u svijetlu budućnost.dzango wrote:
Onda je Istra mnogo bliže nezavisnosti od Vojvodine.
Sva sreća da Srbi pokorno slušaju zabrane, sa vama dvojicom na braniku to bi bila potpuno druga priča.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Prepali se za Vojvodinu pa okrecu pilu..deja vu :-D
2014-04-12
Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?Piglet wrote:Znači i njemu zabranili kao i tebi?dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.Eroo wrote:
Bi oni, ali nemaju vaših hrabrih oficira da ih organizuju i povedu u svijetlu budućnost.
Sva sreća da Srbi pokorno slušaju zabrane, sa vama dvojicom na braniku to bi bila potpuno druga priča.
2014-04-19
baš to sam već i ja tu na temi rekla...moraju kontru i ravnotežu ...ovo drugo bar probat :Dmaggie13 wrote:Prepali se za Vojvodinu pa okrecu pilu..deja vu :-D
Guest- Guest
jel to na onaj paintball s drugarima kad su ti snajperski meci šištali kraj uva?dzango wrote:Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?Piglet wrote:Znači i njemu zabranili kao i tebi?dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:
Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.
Last edited by Noor on 2/10/2017, 16:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
pol čardaka je ionako iz dalmacije, bosne i inih krajeva.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
kaj pola 70%. kako radim kuuću, pa sam vadio razne papire i dozvole. rječnik sam sa sobom morao nosit. a, u svakom djelu ministarstva zemljaci se pozapošljavali. na prvom katu hercegovci, drugi kat dalmoši, treći bosanci, četvrti je birtija.
zg ima najveću industrijsku proizvodnju u hrvatskoj, ne zbog čardaka.
2014-12-30
Mda, ali ajde, neću te opet sramotiti. Pomagao si kod kuće koliko si mogao.dzango wrote:Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?Piglet wrote:Znači i njemu zabranili kao i tebi?dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?dzango wrote:
Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.
2016-02-24
Ma jok, sa drugaricama. Svašta je šištalo okolo.Noor wrote:jel to na onaj paintball s drugarima kad su ti snajperski meci šištali kraj uva?dzango wrote:Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?Piglet wrote:Znači i njemu zabranili kao i tebi?dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:
Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?
Gde si ti bio?Piglet wrote:Mda, ali ajde, neću te opet sramotiti. Pomagao si kod kuće koliko si mogao.dzango wrote:Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?Piglet wrote:Znači i njemu zabranili kao i tebi?dzango wrote:Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.Eroo wrote:
Šta mu bi 95'.? Bio na bolovanju ili što?
2014-04-19
Nisam stara konjina poput tebe, moji su bili po Slavoniji. Nisu bili '92 doma, "povučeni", valjda zato i nemam komplekse koji su kod tebe vrlo vidljivi.dzango wrote:Gde si ti bio?Piglet wrote:Mda, ali ajde, neću te opet sramotiti. Pomagao si kod kuće koliko si mogao.dzango wrote:Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?Piglet wrote:Znači i njemu zabranili kao i tebi?dzango wrote:
Zabranilu mu da brani svoj narod. Ali nikada nije kasno.
2016-02-24
Znači upišanko koji puške nije video proziva one koji su tamo bili? Ajde seronjo manje palamudi.Piglet wrote:Nisam stara konjina poput tebe, moji su bili po Slavoniji. Nisu bili '92 doma, "povučeni", valjda zato i nemam komplekse koji su kod tebe vrlo vidljivi.dzango wrote:Gde si ti bio?Piglet wrote:Mda, ali ajde, neću te opet sramotiti. Pomagao si kod kuće koliko si mogao.dzango wrote:Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?Piglet wrote:
Znači i njemu zabranili kao i tebi?
2014-04-19
to se zove " svrtanje paznje " :-PNoor wrote:baš to sam već ei ja tu na temi rekla...moraju kontru i ravnotežu ...ovo drugo bar probat :Dmaggie13 wrote:Prepali se za Vojvodinu pa okrecu pilu..deja vu :-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nadam se da su ti djeca na tatu pa puše te tvoje priče o "povlačenju" njihovog tate od strane Madleine Albreight. I to osobno, do kraja rata.dzango wrote:Znači upišanko koji puške nije video proziva one koji su tamo bili? Ajde seronjo manje palamudi.Piglet wrote:Nisam stara konjina poput tebe, moji su bili po Slavoniji. Nisu bili '92 doma, "povučeni", valjda zato i nemam komplekse koji su kod tebe vrlo vidljivi.dzango wrote:Gde si ti bio?Piglet wrote:Mda, ali ajde, neću te opet sramotiti. Pomagao si kod kuće koliko si mogao.dzango wrote:
Meni niko nije branio i odazvao sam se kada su me zvali. Imaš još neko pitanje?
2016-02-24
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
Page 4 of 11