Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
manje se upucuj u casicu bolje ti je..postavio sam brdo tema drugih komentatzora..pa mogu biti šola,bajruši,hodak..sa kojim se ti idiotarijama zamarasjastreb wrote:Sve indicije me upućuju na tebe.vuksadinare wrote:ne da mi se...stvarno mi se ne da..imas fatomorgane potrazi lijecnika...a'k mu marcelo prenese da ga pretvaras u drugu osobu jos ce te tuzitijastreb wrote:A tko je?vuksadinare wrote:da sam marin rekao bi ko i marcelo...
Netko sa foruma sigurno.
Možda Mišamaš?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Za šta se školovali? Za žuto? Da bolje mešaju?Eroo wrote:Sad kad vam je CG dala samostalnost, probajte malo sami...dzango wrote:Otišao je u kapitalističku Sloveniju da ga tuđe sunce bolje greje.jastreb wrote:Dobro kada ćete više prestati sa time "Seli se u Srbiju"???Eroo wrote:Da prostiš, dosadio si Bogu i đavlu s time...Ajde, br'te, preseli se u Srbiju, nije HR za tebe. Ne mući se više.jastreb wrote:
I Hrvatska u Jugoslaviji.
Zašto se ti nisi iselio iz Jugoslavije(ako ti je smetala) u onu ustašku Australiju,ili u kapitalističku Švedsku?
Dok je vama bio jedini cilj biti žandar i inkasant za to vrijeme se Šiptari školovali i...jebiga...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nemam pojma, ali vidim da su se vas na kraju riješili...Ne krivite za to njih već sebe, pobogu.dzango wrote:Za šta se školovali? Za žuto? Da bolje mešaju?Eroo wrote:Sad kad vam je CG dala samostalnost, probajte malo sami...dzango wrote:Otišao je u kapitalističku Sloveniju da ga tuđe sunce bolje greje.jastreb wrote:Dobro kada ćete više prestati sa time "Seli se u Srbiju"???Eroo wrote:
Da prostiš, dosadio si Bogu i đavlu s time...Ajde, br'te, preseli se u Srbiju, nije HR za tebe. Ne mući se više.
Zašto se ti nisi iselio iz Jugoslavije(ako ti je smetala) u onu ustašku Australiju,ili u kapitalističku Švedsku?
Dok je vama bio jedini cilj biti žandar i inkasant za to vrijeme se Šiptari školovali i...jebiga...
Stalno vam je netko drugi kriv; te ustaše, te Vatikan, te Ameri, ...te "gde su mi žvake" i slično...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
Page 11 of 11