ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?

Page 11 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Go down

Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske? - Page 11 Empty Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?

Post by vuksadinare 3/10/2017, 14:15

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:da sam marin rekao bi ko i marcelo...
A tko je?
Netko sa foruma sigurno.

Možda Mišamaš?
ne da mi se...stvarno mi se ne da..imas fatomorgane potrazi lijecnika...a'k mu marcelo prenese da ga pretvaras u drugu osobu jos ce te tuziti
Sve indicije me upućuju na tebe. :clown
manje se upucuj u casicu bolje ti je..postavio sam brdo tema drugih komentatzora..pa mogu biti šola,bajruši,hodak..sa kojim se ti idiotarijama zamaras

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske? - Page 11 Empty Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?

Post by dzango 3/10/2017, 14:29

Eroo wrote:
dzango wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:
jastreb wrote:
I Hrvatska u Jugoslaviji.
Da prostiš, dosadio si Bogu i đavlu s time...Ajde, br'te, preseli se u Srbiju, nije HR za tebe. Ne mući se više. :)
Dobro kada ćete više prestati sa time "Seli se u Srbiju"???

Zašto se ti nisi iselio iz Jugoslavije(ako ti je smetala) u onu ustašku Australiju,ili u kapitalističku Švedsku?
Otišao je u kapitalističku Sloveniju da ga tuđe sunce bolje greje.
Sad kad vam je CG dala samostalnost, probajte malo sami...
Dok je vama bio jedini cilj biti žandar i inkasant za to vrijeme se Šiptari školovali i...jebiga... :D
Za šta se školovali? Za žuto? Da bolje mešaju?
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Eroo 3/10/2017, 14:43

dzango wrote:
Eroo wrote:
dzango wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:
Da prostiš, dosadio si Bogu i đavlu s time...Ajde, br'te, preseli se u Srbiju, nije HR za tebe. Ne mući se više. :)
Dobro kada ćete više prestati sa time "Seli se u Srbiju"???

Zašto se ti nisi iselio iz Jugoslavije(ako ti je smetala) u onu ustašku Australiju,ili u kapitalističku Švedsku?
Otišao je u kapitalističku Sloveniju da ga tuđe sunce bolje greje.
Sad kad vam je CG dala samostalnost, probajte malo sami...
Dok je vama bio jedini cilj biti žandar i inkasant za to vrijeme se Šiptari školovali i...jebiga... :D
Za šta se školovali? Za žuto? Da bolje mešaju?
Nemam pojma, ali vidim da su se vas na kraju riješili...Ne krivite za to njih već sebe, pobogu.
Stalno vam je netko drugi kriv; te ustaše, te Vatikan, te Ameri, ...te "gde su mi žvake" i slično... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Back to top

- Similar topics