Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
NAKON što je hrvatsku javnost šokirala izjava šefa Europskog parlamenta Antonija Tajanija o "talijanskoj Istri i Dalmaciji", na Facebook stranici rovinjskog IDS-a osvanula je zanimljiva objava.
Rovinjski IDS tako je na svom Facebooku odlučio podijeliti meme u kojem se aludira da bi Istra bez Hrvatske izgledala poput kakve futurističke utopije, dok bi Hrvatska bez Istre izgledala poput scene iz nekog postapokaliptičnog filma.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
More je Hrvatsko, Ne znam bi li profitirali od biciklista s punim ruksacima sendvića.
2014-04-16
mortal wrote:More je Hrvatsko, Ne znam bi li profitirali od biciklista s punim ruksacima sendvića.
zemni plin je istarski a i ventili su kod nas mi ih lako zatvorimo pa da vidimo kako će te funkcionirat na prdež.
Guest- Guest
A gradanski rat bi izbio tamo drugi mjesec devesdruge kad bi zadnji komad zeleza odnjeli iz uljanika
Siptari iz rovinja bi zazivali heljp kroejša italijan đenosajd
2014-04-15
Najbolje bi zapravo bilo da se odvojite...aneksiramo vas dok vas ne prizna nitko i povješamo sve idsovce...kajina i langera za upravitelja i policijski satGnječ wrote:mortal wrote:More je Hrvatsko, Ne znam bi li profitirali od biciklista s punim ruksacima sendvića.
zemni plin je istarski a i ventili su kod nas mi ih lako zatvorimo pa da vidimo kako će te funkcionirat na prdež.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Najbolje bi zapravo bilo da se odvojite...aneksiramo vas dok vas ne prizna nitko i povješamo sve idsovce...kajina i langera za upravitelja i policijski satGnječ wrote:mortal wrote:More je Hrvatsko, Ne znam bi li profitirali od biciklista s punim ruksacima sendvića.
ja sam siguran da bi Učka pocrvenila od vaše ustaške krvi. vi mislite da ste jaki? jaki ste? pa ne bi vi dobili državu nikada da vam USA nije pomogla. JNA bi vas bila zgazila ko žohare.
Guest- Guest
Možete i JNA zvati u pomoć svakako...što više to bolje
Last edited by n_razbojnik on 17/2/2019, 12:30; edited 1 time in total
2014-04-15
šiptari većinom znaju talijanskin_razbojnik wrote:A gradanski rat bi izbio tamo drugi mjesec devesdruge kad bi zadnji komad zeleza odnjeli iz uljanika
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Možete i JNA zvati u pomoć svakako...što više to bolje
JNA više ne postoji. imamo prirodnu tvrđavu koja se zove Učka imamo vas kao na dlanu.
Guest- Guest
Samo se vi odvojite a onda raspasoj,ni jogurta necete imati a ni takvu sposobnu ekipu da vas vode u bolju buducnost.:*)
vili40-
2015-08-02
independent istria
2014-04-16
Svi bi se sad razbjezali kad brod tone,e nece moci ove noci.:-P
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Samo se vi odvojite a onda raspasoj,ni jogurta necete imati a ni takvu sposobnu ekipu da vas vode u bolju buducnost.:*)
mi ipak volimo bolju sadašnjost. u bolju budućnost nas vode i popi već 2000 godina pa još nismo dočekali to jebeno Kraljevstvo Nebesko.
tako i hrvatski političari obećavaju...njima je bolje već danas a narodu obećavaju da će im biti bolje sutra. i tako kad dođe sutra postane danas onda je opet sutra. mi više ne želimo čekati neko bolje sutra koje nikada neće doći želimo bolje danas.
Guest- Guest
vili40 wrote:Svi bi se sad razbjezali kad brod tone,e nece moci ove noci.:-P
pa evo već bježe u Irsku, Njemačku itd što dalje od Titanka zvanog RH-NDH.
Guest- Guest
Istri trjeba dati neovisnost, a kad počnu bježati kao dvadesetih prjed Talijani, posmicati sve šmajserom.
aben wrote:independent istria
Istočno od Mirne.
Sve zapadno ide Sloveniji.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:aben wrote:independent istria
Istočno od Mirne.
I umalo da zaboravim.
Van EU.
Bili bi izbačeni onog trenutka kada bi im bila priznata neovisnost.
Isto je EU rekla Škotskoj i Kataloniji.
Unutra više nikada ne bi ušli, čak ni da daju obilne teritorijalne ustupke Sloveniji, jednostavno zato jer na njihov ulazak Španjolska nikada ne bi pristala zato jer bi predstavljali neugodan presedan za Kataloniju.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:independent istria
Istočno od Mirne.
I umalo da zaboravim.
Van EU.
Unutra više nikada ne bi ušli, čak ni da daju obilne teritorijalne ustupke Sloveniji, jednostavno zato jer na njihov ulazak Španjolska nikada ne bi pristala zato jer bi predstavljali neugodan presedan za Kataloniju.
sloveniji ne ide ništa. kakva mirna granica je na dragonji.
a za eu znaš da nam se živo jebe puca nam kurac za eu. imamo ruse, kineze, japance, UK i druge države s kojima možemo imati jako dobru suradnju.
Guest- Guest
A nećete tražiti da Istra iz tri dela bude cela? Istru trjeba oteti samo Hrvatskoj, Sloveniju i Italiju nećete dirati? Baš čudno!Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:independent istria
Istočno od Mirne.
I umalo da zaboravim.
Van EU.
sloveniji ne ide ništa. kakva mirna granica je na dragonji.
A kako planirate s njimi komunicirati i prometovati kad ste okruženi Eunijom?Gnječ wrote:a za eu znaš da nam se živo jebe puca nam kurac za eu. imamo ruse, kineze, japance, UK i druge države s kojima možemo imati jako dobru suradnju.
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kako bi izgledala repka ex Jugoslavije danas
» Kako nova šefica hrvatske diplomatije gleda na Srbiju
» Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» “General” je primjer koji pokazuje kako bi izgledala cijela hrvatska kulturna proizvodnja da se konzervativna rekonkvista domogla žuđene kontrole nad njom
» Kako nova šefica hrvatske diplomatije gleda na Srbiju
» Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» “General” je primjer koji pokazuje kako bi izgledala cijela hrvatska kulturna proizvodnja da se konzervativna rekonkvista domogla žuđene kontrole nad njom
Page 1 of 10