Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
Poslali vam treću ligu Vulina, što je očigledno podcjenjivanje Hrvata. Trebate oštro protestovati zbog uvrede časti.Noor wrote:taj će doći kad im i prosečna plata uvati 500 evraEroo wrote:Šešelj je obećao doći u posjetu. Ne znam kad dolazi da i ja uveličam doček.Noor wrote:treba spavat jednim okom, jelvuksadinare wrote:..ping pong forumastvo...no ja opet ne bi podcjenjivao..podcjenjiavnje ej majka svih zajeba...Noor wrote:pa ova tema je revanš na erinu o vojvodini :)
poslije ove srbinjo je otvorio još i onu kako katalonija ne može bez referenduma, a kosovo može
vidi se gdje ih svrbi
na dva kraja
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Katalonski scenario na Balkanu: Da li Istra ima pravo da se odvoji od Hrvatske?
a jebote jos i nocenje.d.a ne's i kakvu pipicu da narucis..imas od splita do sinja pola sata ni toliko.. ..ne potrosi ni pet litara goriva..jos i janje da okrenemo..ajd u kurac pinoče..poceo si sa vrludanjem...Pinochet wrote:eto za sada neman nigdi opasno za vikend.. ako je dva dana posla i ako iman di prenoćit 1 noć, super.. eto mene. .. za jedan dan, ipak vozit se gore dolje, onako..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja sam im lepo rekao da im Vulin nije slučano poslat. Taman im je mera.Eroo wrote:Poslali vam treću ligu Vulina, što je očigledno podcjenjivanje Hrvata. Trebate oštro protestovati zbog uvrede časti.Noor wrote:taj će doći kad im i prosečna plata uvati 500 evraEroo wrote:Šešelj je obećao doći u posjetu. Ne znam kad dolazi da i ja uveličam doček.Noor wrote:treba spavat jednim okom, jelvuksadinare wrote:
..ping pong forumastvo...no ja opet ne bi podcjenjivao..podcjenjiavnje ej majka svih zajeba...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a ti sa 1000kn pao na 300 :D :D :D
aj dobro, ako ćeš ti doć, eto i mene.
Guest- Guest
..dobis 300 kuna...fazol i suho mesio za rucak..i bikal vina(nakon posla) i vozi doma..jos da mu i kurve narucimo da ne bi i jos i vola pecenoga..ajd u kurac..ahahahahahahahaha...
2015-09-08
300 kn u dalmaciji je prosječna dnevnica koliko pratim
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jbt.. sa 1000kn na 300.. ali dolazim ako si i ti tamo..vuksadinare wrote:..dobis 300 kuna...fazol i suho mesio za rucak..i bikal vina(nakon posla) i vozi doma..jos da mu i kurve narucimo da ne bi i jos i vola pecenoga..ajd u kurac..ahahahahahahahaha...
Guest- Guest
...pa to stara nudila susjedu 1000 kuna koji stalno kuka kako nema..ne radi..ovo ono..a onda on se poceo izmotavat..onda ga poslala u t.p.m...danas izbjegava je..sa forama..samo dobar dan i dobro jutro.. ..a stavrno mu je stara nudila 1000 kuna jer je uvijek svarcao i kukao...stara ko stara naivna pa da pomogne..inace ti imas posao..nisi sirotinaj bar se tako predstavljas...dakle 300 kuna i za pice..jos dobis jest i pit i vozi..ja dođem kad dođem..imam malo dijete a nije zagreb ko sinj-split za manje od pola sata...Pinochet wrote:a ti sa 1000kn pao na 300 :D :D :D
2015-09-08
U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:Podrška za Istru i Dalmaciju.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
2016-07-22
Onda nema frke...opusteno...Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:Podrška za Istru i Dalmaciju.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
Ma kakva te je frka snašla, Hrvati nisu osvajački narod....Stanojko wrote:Onda nema frke...opusteno...Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:Podrška za Istru i Dalmaciju.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
2016-07-22
Sire posmatrano, nisu ni jedno ni drugo, al ajde sad...Eroo wrote:Ma kakva te je frka snašla, Hrvati nisu osvajački narod....Stanojko wrote:Onda nema frke...opusteno...Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:Podrška za Istru i Dalmaciju.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
Forza Sandžak. :) Rapido!
Guest- Guest
Šire posmatrano u Srbiji su i Albanci Šiptari. Nikad vam to nije bilo od pomoći, ali šta je tu je...Stanojko wrote:Sire posmatrano, nisu ni jedno ni drugo, al ajde sad...Eroo wrote:Ma kakva te je frka snašla, Hrvati nisu osvajački narod....Stanojko wrote:Onda nema frke...opusteno...Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:
Podrška za Istru i Dalmaciju.
2016-07-22
Onda je Istra mnogo bliže nezavisnosti od Vojvodine.Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:Podrška za Istru i Dalmaciju.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
Bi oni, ali nemaju vaših hrabrih oficira da ih organizuju i povedu u svijetlu budućnost.dzango wrote:Onda je Istra mnogo bliže nezavisnosti od Vojvodine.Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:Podrška za Istru i Dalmaciju.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
2016-07-22
Kaj?Eroo wrote:Šire posmatrano u Srbiji su i Albanci Šiptari. Nikad vam to nije bilo od pomoći, ali šta je tu je...Stanojko wrote:Sire posmatrano, nisu ni jedno ni drugo, al ajde sad...Eroo wrote:Ma kakva te je frka snašla, Hrvati nisu osvajački narod....Stanojko wrote:Onda nema frke...opusteno...Eroo wrote:
U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.
http://rs.n1info.com/a332028/Vesti/Vesti/Vulin-o-Kataloniji.html
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je u razgovoru da ambasadorom Španije Miguelom Fuertesom Suarezom da Srbija pruža snažnu podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu Španije i da se nada da će se situacija u toj zemlji, posle referenduma o nezavisnosti Katalonije, uskoro smiriti.
istrani, vulin je svoje rekao, nemreju katalonci, nemreju ni istrani :D
mogu li sremci? bar oni koji po dobrom pamte banovinu hrvatsku :D
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je u razgovoru da ambasadorom Španije Miguelom Fuertesom Suarezom da Srbija pruža snažnu podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu Španije i da se nada da će se situacija u toj zemlji, posle referenduma o nezavisnosti Katalonije, uskoro smiriti.
istrani, vulin je svoje rekao, nemreju katalonci, nemreju ni istrani :D
mogu li sremci? bar oni koji po dobrom pamte banovinu hrvatsku :D
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
e moj gusteru i onda vas taj nepostojeci narod svakih 50ak godina dobro izgenocidise.ja da sam "srbin" ubio bi se ako nista od srama...Stanojko wrote:
Sire posmatrano, nisu ni jedno ni drugo, al ajde sad...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Poslaćemo Šljivančanina. Ionako mu dosadno u penziji.Eroo wrote:Bi oni, ali nemaju vaših hrabrih oficira da ih organizuju i povedu u svijetlu budućnost.dzango wrote:Onda je Istra mnogo bliže nezavisnosti od Vojvodine.Eroo wrote:U Istri je odaziv u ratu bio skoro pa 100%. U Vojvodini? 5% ili možda i nešto ispod toga.dzango wrote:Podrška za Istru i Dalmaciju.Pinochet wrote:Ako može istra može i dalmacija, nećemo ako ode najbogatija RH regija, nećemo mi ovdje dolje na jugu sami hraniti čardak u ZGu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sta ces... Puste malo jaci igraci soje karakondzule kad se stvore uslovi... Jebi ga, za zene i decu ste streptomicin, priznajem...max123 wrote:e moj gusteru i onda vas taj nepostojeci narod svakih 50ak godina dobro izgenocidise.ja da sam "srbin" ubio bi se ako nista od srama...Stanojko wrote:
Sire posmatrano, nisu ni jedno ni drugo, al ajde sad...
Similar topics
» Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Prognoza UN-a : Pravo izumiranje Hrvatske tek slijedi , prepolovit ćemo se
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
Page 3 of 11