Čardak počeo s novačenjem
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Čardak počeo s novačenjem
zas je bitno da li vjerujes?Iskra wrote:Ajd dobro! Kao povjerovat ću ti ... (otprilike kao što vjerujem u sveletove priče).Leviathan2 wrote:ne bjezanje djevojcice, nego cisto trcanje s ruksakom od 20 km na ledjima, u mladjim danima sam mogao i vise, al sustize starostIskra wrote:Vidi, ja nemam namjeru bježati, bojim se da ti tih 10 km nije dostatnoLeviathan2 wrote:mala, koji staracki dom, ebateIskra wrote:
Kraljevine Jugoslavije?!
Auuuu, pa ti i više za starački dom nego za vojsku
ja jos mogu opicit 10 km sprinta, a ti
i nikad nisam bjezao, ni od koga
dijagram wrote:
A dobro,mozda istisnki vjeruje kako ce Cacic koji se svladao abecedu politike konacno sa svojim reformistima reformirati drzavu i napraviti prave stvari.
Nije on to,....zbog pozicije.
Radi opceg dobra svih nas koji ne znamo i ne razumijemo nista zivo:)
Je, moš' si ga mislit. :)
Guest- Guest
Noor wrote:ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
Inače svi prolaze na psihološkom testu, ali grebi ga. :)
Guest- Guest
joda, dzaba im pricas, oni vide svoju verziju zivota i kalupPinochet wrote:ma pucala me ideja posli faksa, za dobrovoljni vojni rok, tada je bila bezparica, dobrovoljni vojni rok se plaćao 2500kn, a na 1000 mjesta bilo 5000 prijava..vuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
sada se fala kurcu može, tada mi je trebala i veza za radit u skladištu, kamo li se dočepat vojske, sada se iselila mladost iz države, možeš sada i u policiju i vojsku i skladište, ali fala kurcu takvi me poslovi sada ne zanimaju.. ne želim radit za 3000kn ili biti sluga čardaka
sve izvan je antidomovinsko kukavicko i slicno
nekad je isto tako bilo, za kralja
za cara
a kurca
a sve se vodi za parazite
ti ne jedes janjetinu?Noor wrote:evo, pravi čardakovac, hehePinochet wrote:janjetina?vuksadinare wrote:..i postao zastitar(bez uvrede)Noor wrote:ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
pa ko se najvise buni protiv uhljeba nego oni uhljebi koji se nisu uhljebiliNoor wrote:evo, pravi čardakovac, hehePinochet wrote:janjetina?vuksadinare wrote:..i postao zastitar(bez uvrede)Noor wrote:ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
stvar je da je ljut sto njega nije zapalo a opet, I da se uhljebio kad bi zapucalo on bi zapuco u minken
ali pravicemo se da nije tako
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
Izvor financiranja sustava javnih cesta, između ostalog je i državni proračun i proračun županija.Leviathan2 wrote:od kad ti placas ceste iz poreza, koliko znam i ja placam ceste kad natocim gorivo a autoput isto platim, di je problemNoor wrote:porez se plaća državi, a ne pojedincu. ako ja plaćam porez iz kojeg se gradi npr. cesta, a ti ga ne plaćaš, a voziš se tom cestom, znači živiš od mog poreza i ostalih koji ga plaćaju, tj. koristiš dobro u koje je novac od našeg poreza uložen.Leviathan2 wrote:ok, ajd koliko si poreza platila meni?Noor wrote:o živiš ti na grbači poreznih obveznika, koji porez plaćaju, a ti ne.Leviathan2 wrote:
greska, ja ne zivim na nicijoj grbaci a niti ne dam da netko zivi na mojoj,
ti velis da imas svoju firmu, da li si ikad meni ili mojem plemenu platila porez namet ili nes slicnog?
objasni kad si vec pocela drkat po toj temi
po koji parametrima ja zivim na tvojoj grbaci ili bilo kojeg poreznog obveznika?
na kraju krajeva, dojde ti gost iz njemacke, jel ti on plati porez ili prilozi za cestu
krivi parametri sunce moje, krivi
odem izvadit potvrdu iz maticne knjige rodjenih, platim je neznma koliko, ono, ide biljeg i to
odem kod doktora, platim uslugu
isao u skolu 2 razreda priznata 4, radio za jugoslavije u firmi pa su mi uzimali sve i svasta, to sam debelo otplatio
struju ne koristim od hepa koji je maznuo linije sebi koje su nekad ljudi vukli iz samodoprinosa isto kao hrpu toga
vodu koristim al to niti cardak kisi niti izvire a niti mi je potegao vodovod
daj navedi bolji razlog da placam poreze razreze odreze i koje jos otimacine
evo, rodica mi imala firmu u dnrh, ostalo joj da plati radni staz za neke 2 godine, pitala je da li ce joj taj radni staz biti priznat ako ne plati, odgovor ne, a onda, ja ne zelim taj radni staz, po cemu sam ja vama duzna?
Guest- Guest
jastreb wrote:
Pa u pravu je.
Tko bi danas branio ovu lešinu od zemlje? I zbog čega/koga?
Pače,mislim da bi ukopatore dočekali kao Švabe 1941.na Jelačića placu.
U pravu je jedino u svojim i očima onih koji su retardirani poput njega.
Koje okupatore? :)
Guest- Guest
naravno da jedem, al se u nju ne kladimLeviathan2 wrote:ti ne jedes janjetinu?Noor wrote:evo, pravi čardakovac, hehePinochet wrote:janjetina?vuksadinare wrote:..i postao zastitar(bez uvrede)Noor wrote:
ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je to
Guest- Guest
a neka ga, yoda je još maliprckov wrote:pa ko se najvise buni protiv uhljeba nego oni uhljebi koji se nisu uhljebiliNoor wrote:evo, pravi čardakovac, hehePinochet wrote:janjetina?vuksadinare wrote:..i postao zastitar(bez uvrede)Noor wrote:
ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je to
stvar je da je ljut sto njega nije zapalo a opet, I da se uhljebio kad bi zapucalo on bi zapuco u minken
Guest- Guest
interesantno....kako najvise kukaju oni koji ponajvise imaju ili mi se samo cini..
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
jastreb wrote:Pa u slučaju globalnog sukoba i jedni i drugi bi nastojali okupirati ove krajeve,kao 1941. Nijemci i Talijani.vuksadinare wrote:
ma je bas ce amer,rus i kinez tu doc ratovat..znaju oni kakvi smo mi svi ovdje..to stoo nas ponekad ukljuce u svoje igrice reda radi da se osjetimo kao ka'k ti vaznima...
Bi vražju mater.
Velike sile više tako ne ratuju i neće ratovati, to bi bilo krajnje neracionalno trošenje (njihovih) ljudskih resursa, ali ti si svakako zaglavio u Drugom svjetskom pa o tome nemaš pojma.
Guest- Guest
vjerojatno mu je prvo pitanje bilo..e, a kolka će mi bit plaća?...slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
Inače svi prolaze na psihološkom testu, ali grebi ga. :)
vidio psiholog da mu je motiv čvrst ko stijena, pa mu pokazao vrata
Guest- Guest
Nimalo. Samo sam se referirala na tvoju samohvalu.Leviathan2 wrote:zas je bitno da li vjerujes?Iskra wrote:Ajd dobro! Kao povjerovat ću ti ... (otprilike kao što vjerujem u sveletove priče).Leviathan2 wrote:ne bjezanje djevojcice, nego cisto trcanje s ruksakom od 20 km na ledjima, u mladjim danima sam mogao i vise, al sustize starostIskra wrote:Vidi, ja nemam namjeru bježati, bojim se da ti tih 10 km nije dostatnoLeviathan2 wrote:
mala, koji staracki dom, ebate
ja jos mogu opicit 10 km sprinta, a ti
Vidiš problem u tome?
Guest- Guest
neka ga jos malo uz maminu suknjuNoor wrote:a neka ga, yoda je još maliprckov wrote:pa ko se najvise buni protiv uhljeba nego oni uhljebi koji se nisu uhljebiliNoor wrote:evo, pravi čardakovac, hehePinochet wrote:janjetina?vuksadinare wrote:
..i postao zastitar(bez uvrede)
2014-04-19
Već sam rekao. Amere ili Ruse.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
Pa u pravu je.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa sta su ti i sad rusi okupatori...a ne 'oslobodioci'jastreb wrote:Već sam rekao. Amere ili Ruse.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
Pa u pravu je.
2015-09-08
jeahNoor wrote:Izvor financiranja sustava javnih cesta, između ostalog je i državni proračun i proračun županija.Leviathan2 wrote:od kad ti placas ceste iz poreza, koliko znam i ja placam ceste kad natocim gorivo a autoput isto platim, di je problemNoor wrote:porez se plaća državi, a ne pojedincu. ako ja plaćam porez iz kojeg se gradi npr. cesta, a ti ga ne plaćaš, a voziš se tom cestom, znači živiš od mog poreza i ostalih koji ga plaćaju, tj. koristiš dobro u koje je novac od našeg poreza uložen.Leviathan2 wrote:ok, ajd koliko si poreza platila meni?Noor wrote:
o živiš ti na grbači poreznih obveznika, koji porez plaćaju, a ti ne.
po koji parametrima ja zivim na tvojoj grbaci ili bilo kojeg poreznog obveznika?
na kraju krajeva, dojde ti gost iz njemacke, jel ti on plati porez ili prilozi za cestu
odem izvadit potvrdu iz maticne knjige rodjenih, platim je neznma koliko, ono, ide biljeg i to
isao u skolu 2 razreda priznata 4, radio za jugoslavije u firmi pa su mi uzimali sve i svasta, to sam debelo otplatio
struju ne koristim od hepa koji je maznuo linije sebi koje su nekad ljudi vukli iz samodoprinosa isto kao hrpu toga
evo, rodica mi imala firmu u dnrh, ostalo joj da plati radni staz za neke 2 godine, pitala je da li ce joj taj radni staz biti priznat ako ne plati, odgovor ne, a onda, ja ne zelim taj radni staz, po cemu sam ja vama duzna?
ako nesto ostane od gladnijeh usta cardakovaca
za mene je svaka drzava neprijatelj ma kako se zvala i isto kao takva nikad nece imati moju suradnju niti ce dobit ista od mene, dobit ce onoliko koliko stvarno ne mogu izbjeci, a to je jebeno malo
ti zaradi milion kuna i pola miliona daj cardaku, neam nis protiv
medjutim, cardak je duzan nekih 60 milijardi dolara ak se ne varam, di su te pare, za te pare si mogla vozit se ko po staklu a ne da osjecas bubrege po cesti
i ne samo imat dobre ceste, dug 60 milijardi plus koliko para otmu poreima i ostalim nametima kaznama i sl, di su te pare, :D
otmem ti 200 kuna i onda ti vratim 50 u vidu cesta, ehehe, di je ostalih 150, da j e obratno sam bi trazio da platim porez
norkice sunce moje, nemoj mene,
ne ,Iskra wrote:Nimalo. Samo sam se referirala na tvoju samohvalu.Leviathan2 wrote:zas je bitno da li vjerujes?Iskra wrote:Ajd dobro! Kao povjerovat ću ti ... (otprilike kao što vjerujem u sveletove priče).Leviathan2 wrote:ne bjezanje djevojcice, nego cisto trcanje s ruksakom od 20 km na ledjima, u mladjim danima sam mogao i vise, al sustize starostIskra wrote:
Vidi, ja nemam namjeru bježati, bojim se da ti tih 10 km nije dostatno
Vidiš problem u tome?
cak to i ne vidim ni kao samohvalu nego cisto izjavu da jos nisam za staracki
a zas nebih pohvalio sam sebe kad vec nece nitko drugi :D
pitaj one od 2000-tih di su..oni su bili najgrlatiji za prosperitet i za radnistvo i bolji zivot malog covjeka...1999..dug 9 milijardi od 2000-te narastao za 51 milijardu..Leviathan2 wrote:jeahNoor wrote:Izvor financiranja sustava javnih cesta, između ostalog je i državni proračun i proračun županija.Leviathan2 wrote:od kad ti placas ceste iz poreza, koliko znam i ja placam ceste kad natocim gorivo a autoput isto platim, di je problemNoor wrote:porez se plaća državi, a ne pojedincu. ako ja plaćam porez iz kojeg se gradi npr. cesta, a ti ga ne plaćaš, a voziš se tom cestom, znači živiš od mog poreza i ostalih koji ga plaćaju, tj. koristiš dobro u koje je novac od našeg poreza uložen.Leviathan2 wrote:
ok, ajd koliko si poreza platila meni?
ako nesto ostane od gladnijeh usta cardakovaca
za mene je svaka drzava neprijatelj ma kako se zvala i isto kao takva nikad nece imati moju suradnju niti ce dobit ista od mene, dobit ce onoliko koliko stvarno ne mogu izbjeci, a to je jebeno malo
ti zaradi milion kuna i pola miliona daj cardaku, neam nis protiv
medjutim, cardak je duzan nekih 60 milijardi dolara ak se ne varam, di su te pare, za te pare si mogla vozit se ko po staklu a ne da osjecas bubrege po cesti
i ne samo imat dobre ceste, dug 60 milijardi plus koliko para otmu poreima i ostalim nametima kaznama i sl, di su te pare, :D
otmem ti 200 kuna i onda ti vratim 50 u vidu cesta, ehehe, di je ostalih 150, da j e obratno sam bi trazio da platim porez
norkice sunce moje, nemoj mene,
2015-09-08
jastreb wrote:Već sam rekao. Amere ili Ruse.slidingdoorsoperator wrote:
Kakve Amere, kakve Ruse. :)
Ameri nogom nisu zgazili na teritorij Srbije 1999. godine pa su ih razbucali kao Panta pitu, a Milošević se ekspresno po savjetu Viktora Ćernomirdina povukao sa Kosova.
Isto ti vrijedi i za Ruse. Oni će zgaziti nogom samo na strateški važnom području za njih poput Krima i djelomično Sirije, a njih ova područja ne zanimaju i neće ih zanimati.
Da su Srbi jači i da su u njih mogu koliko toliko vojno pouzdati, možda i bi, ali ovako s obzirom da su Srbi izgubili sve ratove koje su vodili, piši kući propalo je. :)
Last edited by slidingdoorsoperator on 26/9/2017, 16:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Čardak i službeno počeo s trpačinom jevtine radne snage iz BiH
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Čardak se širi
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija