Čardak sex skalndal
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Čardak sex skalndal
https://net.hr/danas/hrvatska/net-hr-razotkrio-prvi-politicki-seks-skandal-u-hrvatskoj-saborski-zastupnik-slao-obnazene-selfije-iz-luksuznog-hotela/
Guest- Guest
Re: Čardak sex skalndal
Dio selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, s mramornim kupaonicama, raskošnom spavaonicom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versace i skupocjenim dizajnerskim detaljima.
Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ni kune ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, plovilo niti dionica. Po službenoj imovinskoj kartici Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.
Franjo Lucić istaknuti je pripadnik tradicionalne struje HDZ-a, a mediji ga navode kao jednog od protivnika Istanbulske konvencije unutar vladajuće stranke. Često se poziva na obitelj, vjeru i domovinu, pa je posebno iznenađujuće da se našao usred ovakvog skandala. Recimo, u napadu na političkog konkurenta 2012. godine, Lucić je izjavio: “Ništa mu nije sveto, prije svega obitelj, vjera – u crkvu ide samo da bi bio viđen – domovina”. Sam Lucić slovi za obiteljskog čovjeka i vjernika, a često je viđen na misama i druženjima s biskupima.
Prema informacijama kojima raspolaže Net.hr, fotografije u luksuznom hotelu snimljene su u studenome 2017. godine. U istom mjesecu, Lucić je službeno opomenut zbog rekordne lijenosti u Saboru – propustio je šest dana zasjedanja, zbog čega je morao platiti kaznu od 900 kuna.
Riječ je o prvom takvom političkom seks skandalu u Hrvatskoj, s oženjenim zastupnikom i istaknutim zagovornikom obiteljskih vrijednosti. Sličan skandal prije nekoliko je godina pogodio američku politiku, kada je otkriveno da tadašnji demokratski zastupnik, oženjeni Anthony Weiner, također šalje obnažene selfije. Wienerovu aferu pratile su sve svjetske novine, a na kraju se zbog svega povukao iz politike.
Franji Luciću ovo nije prvi skandal. Zbog niza malverzacija i sumnji na varanje branitelja, i poslovanje njegovih tvrtki godinama je na meti novinara i istražitelja. U ljeto prošle godine, Lucić se našao u velikoj aferi nakon što je pokušao podmititi novinara Telegrama Dragu Hedla.
Nudio mu je tri tisuće kuna ako prestane istraživati njegovo poslovanje. Nakon izbijanja afere, Lucić je podnio ostavku na političke dužnosti u HDZ-u, ali ne i na mjesto saborskog zastupnika, kao ni na članstvo u najvećoj hrvatskoj stranci. Početkom ove godine, Lucić je izgubio vozačku dozvolu zbog vožnje u pijanom stanju.
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
https://www.facebook.com/Di-su-pare-223412531115765/
dalmatinska grupa di su pare već rastura..
dalmatinska grupa di su pare već rastura..
Guest- Guest
Dezinformacije.
Prvi je u sex skandalu ucestvovao Dragovan.
Ni to mi nikad nece biti jasno kako.
Kao ni za ovoga.
Kao ni za ovoga.
2014-04-12
Pila naopako.maggie13 wrote:Dezinformacije.
Kao ni za ovoga.
Znam da ti se i jedan i drugi jako svidjaju.
dijagram-
2015-08-09
ni kurve nisu sto su nekad bile:)Leviathan2 wrote:hm, pouka
nestala profesionalna diskrecija
dijagram-
2015-08-09
tako sam prozirna, jooj..dijagram wrote:Pila naopako.maggie13 wrote:Dezinformacije.
Kao ni za ovoga.
:-D
2014-04-12
A gle, ne mozete sve imati dikana i franu lasica.maggie13 wrote:tako sam prozirna, jooj..dijagram wrote:Pila naopako.maggie13 wrote:Dezinformacije.
Kao ni za ovoga.
Netko mora i ove gabore usluziti:)
dijagram-
2015-08-09
em kriminalci, em rugobe...nekome su stvarno pare prevazne..dijagram wrote:A gle, ne mozete sve imati dikana i franu lasica.maggie13 wrote:tako sam prozirna, jooj..dijagram wrote:Pila naopako.maggie13 wrote:Dezinformacije.
Kao ni za ovoga.
2014-04-12
da, jadna kurvica :)maggie13 wrote:em kriminalci, em rugobe...nekome su stvarno pare prevazne..dijagram wrote:A gle, ne mozete sve imati dikana i franu lasica.maggie13 wrote:tako sam prozirna, jooj..dijagram wrote:Pila naopako.maggie13 wrote:Dezinformacije.
Kao ni za ovoga.
dijagram-
2015-08-09
super njoj, super njemu..k**ve oboje :~dijagram wrote:da, jadna kurvica :)maggie13 wrote:em kriminalci, em rugobe...nekome su stvarno pare prevazne..dijagram wrote:A gle, ne mozete sve imati dikana i franu lasica.maggie13 wrote:tako sam prozirna, jooj..dijagram wrote:
Pila naopako.
2014-04-12
A pravi cardaklija, glava krumpir , cardak drzava mu placa hotel, nešto je ukrao malo pa ima i ljubavnicu a puna mu usta boga i domovine.
Za utopit u wc školjci ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Trebao je bolje paziti ali isto tako treba tužiti medije jer mu ulaze u privatn prostor.
Malo razonode po hotelskim sobama...ok.
a mlado žensko hoće iskusna muškarca i malo para i to je to.
Malo razonode po hotelskim sobama...ok.
a mlado žensko hoće iskusna muškarca i malo para i to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da su zene principijelne pa daju samo onome tko im se svidja ovaj bi mogao samo svoju babu ko i prije politicke karijere:)kaja wrote:A pravi cardaklija, glava krumpir , cardak drzava mu placa hotel, nešto je ukrao malo pa ima i ljubavnicu a puna mu usta boga i domovine.
dijagram-
2015-08-09
kaja wrote:A pravi cardaklija, glava krumpir , cardak drzava mu placa hotel, nešto je ukrao malo pa ima i ljubavnicu a puna mu usta boga i domovine.
ajde ajde bar kao pravi tradicionalni muž voli pičke a ne dječjeg dupeta
marcellus wrote:kaja wrote:A pravi cardaklija, glava krumpir , cardak drzava mu placa hotel, nešto je ukrao malo pa ima i ljubavnicu a puna mu usta boga i domovine.
x
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Lola je skolski primjer cardaklije. Ljubavnica je iz provincije i ona ima saborskog zastupnika za dečka , nema veze sto je debil, njoj je ko Zinedine Zidan, ona je glavna u velikoj mlaki.dijagram wrote:Da su zene principijelne pa daju samo onome tko im se svidja ovaj bi mogao samo svoju babu ko i prije politicke karijere:)kaja wrote:A pravi cardaklija, glava krumpir , cardak drzava mu placa hotel, nešto je ukrao malo pa ima i ljubavnicu a puna mu usta boga i domovine.
2015-08-15
Sigurno je bio i na prosvjedu u subotu , sa ženom.marcellus wrote:kaja wrote:A pravi cardaklija, glava krumpir , cardak drzava mu placa hotel, nešto je ukrao malo pa ima i ljubavnicu a puna mu usta boga i domovine.
:)
Majko moja..
2015-08-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 1 of 5