Čardak počeo s novačenjem
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Čardak počeo s novačenjem
jastreb wrote:Već sam rekao. Amere ili Ruse.slidingdoorsoperator wrote:
Koje okupatore? :)
Kakve Amere, kakve Ruse. :)
Ameri nogom nisu zgazili na teritorij Srbije 1999. godine pa su ih razbucali kao Panta pitu, a Milošević se ekspresno po savjetu Viktora Ćernomirdina povukao sa Kosova.
Isto ti vrijedi i za Ruse. Oni će zgaziti nogom samo na strateški važnom području za njih poput Krima i djelomično Sirije, a njih ova područja ne zanimaju i neće ih zanimati.
Da su Srbi jači i da su u njih mogu koliko toliko vojno pouzdati, možda i bi, ali ovako s obzirom da su Srbi izgubili sve ratove koje su vodili, piši kući propalo je. :)
Last edited by slidingdoorsoperator on 26/9/2017, 16:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
prckov wrote:neka ga jos malo uz maminu suknjuNoor wrote:a neka ga, yoda je još maliprckov wrote:pa ko se najvise buni protiv uhljeba nego oni uhljebi koji se nisu uhljebiliNoor wrote:evo, pravi čardakovac, hehePinochet wrote:
janjetina?
stvar je da je ljut sto njega nije zapalo a opet, I da se uhljebio kad bi zapucalo on bi zapuco u minken
ali pravicemo se da nije tako
Guest- Guest
vuce,pa oni najgrlatiji su se omastili od tih 51 milijarduvuksadinare wrote:pitaj one od 2000-tih di su..oni su bili najgrlatiji za prosperitet i za radnistvo i bolji zivot malog covjeka...1999..dug 9 milijardi od 2000-te narastao za 51 milijardu..Leviathan2 wrote:jeahNoor wrote:Izvor financiranja sustava javnih cesta, između ostalog je i državni proračun i proračun županija.Leviathan2 wrote:od kad ti placas ceste iz poreza, koliko znam i ja placam ceste kad natocim gorivo a autoput isto platim, di je problemNoor wrote:
porez se plaća državi, a ne pojedincu. ako ja plaćam porez iz kojeg se gradi npr. cesta, a ti ga ne plaćaš, a voziš se tom cestom, znači živiš od mog poreza i ostalih koji ga plaćaju, tj. koristiš dobro u koje je novac od našeg poreza uložen.
na kraju krajeva, dojde ti gost iz njemacke, jel ti on plati porez ili prilozi za cestu
krivi parametri sunce moje, krivi
odem izvadit potvrdu iz maticne knjige rodjenih, platim je neznma koliko, ono, ide biljeg i to
odem kod doktora, platim uslugu
isao u skolu 2 razreda priznata 4, radio za jugoslavije u firmi pa su mi uzimali sve i svasta, to sam debelo otplatio
struju ne koristim od hepa koji je maznuo linije sebi koje su nekad ljudi vukli iz samodoprinosa isto kao hrpu toga
vodu koristim al to niti cardak kisi niti izvire a niti mi je potegao vodovod
daj navedi bolji razlog da placam poreze razreze odreze i koje jos otimacine
evo, rodica mi imala firmu u dnrh, ostalo joj da plati radni staz za neke 2 godine, pitala je da li ce joj taj radni staz biti priznat ako ne plati, odgovor ne, a onda, ja ne zelim taj radni staz, po cemu sam ja vama duzna?
ako nesto ostane od gladnijeh usta cardakovaca
za mene je svaka drzava neprijatelj ma kako se zvala i isto kao takva nikad nece imati moju suradnju niti ce dobit ista od mene, dobit ce onoliko koliko stvarno ne mogu izbjeci, a to je jebeno malo
ti zaradi milion kuna i pola miliona daj cardaku, neam nis protiv
medjutim, cardak je duzan nekih 60 milijardi dolara ak se ne varam, di su te pare, za te pare si mogla vozit se ko po staklu a ne da osjecas bubrege po cesti
i ne samo imat dobre ceste, dug 60 milijardi plus koliko para otmu poreima i ostalim nametima kaznama i sl, di su te pare, :D
otmem ti 200 kuna i onda ti vratim 50 u vidu cesta, ehehe, di je ostalih 150, da j e obratno sam bi trazio da platim porez
norkice sunce moje, nemoj mene,
a ljudi placaju i porez jos k tomu koji ide u drzavni proracun, ap gdje su te pare jebate
i ti najgraltiji su jos uvijek na drzavnoj sisi, tj parazitiraju na vama
hahahaNoor wrote:prckov wrote:neka ga jos malo uz maminu suknjuNoor wrote:a neka ga, yoda je još maliprckov wrote:pa ko se najvise buni protiv uhljeba nego oni uhljebi koji se nisu uhljebiliNoor wrote:
evo, pravi čardakovac, hehe
stvar je da je ljut sto njega nije zapalo a opet, I da se uhljebio kad bi zapucalo on bi zapuco u minken
ali pravicemo se da nije tako
Kat,sprat,etaža...Kao građevinac morao bi to znati. Zar nikad nisi čuo da tko reče "Kuća na tri boja"?Leviathan2 wrote:sta je to bojStanojko wrote:U boj?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za narod svoj!?Leviathan2 wrote:sta je to bojStanojko wrote:U boj?
....znao sam ja onog trenutka da smo u kurcu..kad je izmisljen refren 'eu nema alterantive'...da smo jebali jeza...jer cemo moratisve dati da uđemo u tu trulu kucu i ostat bez ljudi a bolji zivot neces imati...i upravo su najgrlatiji bili 'eu nema alternative' ovi koji su nas dovdje i doveli...a dno dna smo dotakli ovih dana kada oni koji su i donjeli to da se arbitraza ne smije priznati sad ko kurvini sinovi izvlace zeleci priznati arbitrazu i svaljujuci krivicu na one koji nisu luk jeli ni mirisali...to su ti modernisti i 'europejci'..obicni kuckini kukavicki sinovi..Leviathan2 wrote:vuce,pa oni najgrlatiji su se omastili od tih 51 milijarduvuksadinare wrote:pitaj one od 2000-tih di su..oni su bili najgrlatiji za prosperitet i za radnistvo i bolji zivot malog covjeka...1999..dug 9 milijardi od 2000-te narastao za 51 milijardu..Leviathan2 wrote:jeahNoor wrote:Izvor financiranja sustava javnih cesta, između ostalog je i državni proračun i proračun županija.Leviathan2 wrote:
od kad ti placas ceste iz poreza, koliko znam i ja placam ceste kad natocim gorivo a autoput isto platim, di je problem
na kraju krajeva, dojde ti gost iz njemacke, jel ti on plati porez ili prilozi za cestu
krivi parametri sunce moje, krivi
odem izvadit potvrdu iz maticne knjige rodjenih, platim je neznma koliko, ono, ide biljeg i to
odem kod doktora, platim uslugu
isao u skolu 2 razreda priznata 4, radio za jugoslavije u firmi pa su mi uzimali sve i svasta, to sam debelo otplatio
struju ne koristim od hepa koji je maznuo linije sebi koje su nekad ljudi vukli iz samodoprinosa isto kao hrpu toga
vodu koristim al to niti cardak kisi niti izvire a niti mi je potegao vodovod
daj navedi bolji razlog da placam poreze razreze odreze i koje jos otimacine
evo, rodica mi imala firmu u dnrh, ostalo joj da plati radni staz za neke 2 godine, pitala je da li ce joj taj radni staz biti priznat ako ne plati, odgovor ne, a onda, ja ne zelim taj radni staz, po cemu sam ja vama duzna?
za mene je svaka drzava neprijatelj ma kako se zvala i isto kao takva nikad nece imati moju suradnju niti ce dobit ista od mene, dobit ce onoliko koliko stvarno ne mogu izbjeci, a to je jebeno malo
medjutim, cardak je duzan nekih 60 milijardi dolara ak se ne varam, di su te pare, za te pare si mogla vozit se ko po staklu a ne da osjecas bubrege po cesti
i ne samo imat dobre ceste, dug 60 milijardi plus koliko para otmu poreima i ostalim nametima kaznama i sl, di su te pare, :D
otmem ti 200 kuna i onda ti vratim 50 u vidu cesta, ehehe, di je ostalih 150, da j e obratno sam bi trazio da platim porez
a ljudi placaju i porez jos k tomu koji ide u drzavni proracun, ap gdje su te pare jebate
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
na tri izboja da al na tri boja nisamjastreb wrote:Kat,sprat,etaža...Kao građevinac morao bi to znati. Zar nikad nisi čuo da tko reče "Kuća na tri boja"?Leviathan2 wrote:sta je to bojStanojko wrote:U boj?
imate i vi u srbiji toga na kamare
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
stanojko nam se prodao...masala...sto picka uradi..Stanojko wrote:Rvacki se barjak vije? Za slobodu? I za dom?
2015-09-08
Arhaična riječ. Kod nas su tako divanili stari ljudi(komplet umrli)Leviathan2 wrote:na tri izboja da al na tri boja nisamjastreb wrote:Kat,sprat,etaža...Kao građevinac morao bi to znati. Zar nikad nisi čuo da tko reče "Kuća na tri boja"?Leviathan2 wrote:sta je to bojStanojko wrote:U boj?
A evo je i na netu.
Definicija
reg.
1. | kat [kuća na dva boja] |
2014-04-22
Znači Čardak će se podići za još koji boj?Leviathan2 wrote:
boj za chardak
2014-04-22
jastreb wrote:
A evo je i na netu.
Definicija
reg.
1. kat [kuća na dva boja]
Link na definiciju?
Guest- Guest
..inace cardak je lijep objekat...pa cemu se uvrijediti kad te netko nazove cardakovcem..vratite se bolje na ono uhljeb..
2015-09-08
http://hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_id&id=d1ZvXQ%3D%3Dslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
A evo je i na netu.
Definicija
reg.
1. kat [kuća na dva boja]
Link na definiciju?
2014-04-22
to ri joda oce reci, za njih ici ratovat i u vojsku, za one koji te guraju na dnovuksadinare wrote:....znao sam ja onog trenutka da smo u kurcu..kad je izmisljen refren 'eu nema alterantive'...da smo jebali jeza...jer cemo moratisve dati da uđemo u tu trulu kucu i ostat bez ljudi a bolji zivot neces imati...i upravo su najgrlatiji bili 'eu nema alternative' ovi koji su nas dovdje i doveli...a dno dna smo dotakli ovih dana kada oni koji su i donjeli to da se arbitraza ne smije priznati sad ko kurvini sinovi izvlace zeleci priznati arbitrazu i svaljujuci krivicu na one koji nisu luk jeli ni mirisali...to su ti modernisti i 'europejci'..obicni kuckini kukavicki sinovi..Leviathan2 wrote:vuce,pa oni najgrlatiji su se omastili od tih 51 milijarduvuksadinare wrote:pitaj one od 2000-tih di su..oni su bili najgrlatiji za prosperitet i za radnistvo i bolji zivot malog covjeka...1999..dug 9 milijardi od 2000-te narastao za 51 milijardu..Leviathan2 wrote:jeahNoor wrote:
Izvor financiranja sustava javnih cesta, između ostalog je i državni proračun i proračun županija.
pa jebote, ti za koje bi ratovao su napravili egzodus iz hrvatske
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Čardak se širi
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Čardak se širi
Page 9 of 16