Čardak počeo s novačenjem
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Čardak počeo s novačenjem
Joda ja tebi vjerujem, ti bi sve neprijatelje natjero u bijeg ali neces radi cardakovacaPinochet wrote:zato ja nisam mogao tamo prije 5-6godina upasti u vojsku jer nisam ima vezu, jer si uhljebila svoju djecu na državnu sisu :)Noor wrote:majstore, lupetaš ko maksim po diviziji...moje dijete je profesionalni vojnik u OSRH, kandidat za časnika na godinu, tak da kad ti zbrišeš u Minken rodici punih gaća i podvijene repine....ne brini, on će čuvati tvoje usrano dupe. može te biti sram!Pinochet wrote:normalno, ne želim čuvati dupe tebi i tvojoj djeci pa da se rugate nama a ti ih uredno pošalješ na studiranje u London kao Don ANemio i posli ih učlaniš u HDZ.Noor wrote:
ak ga i dobije, ajme bežanije
za svoje dupe ćete da ratujete sami ovaj put. Nema više budala u Čardaku. Da vas netko napadne razguzilo bi vas brže nego bugarsku skupštinu, sve ste razjebali od vojske, do slavonije, itd
(nežalim se , jer vjerojatno bio čardakovac da se to ostvarilo)
lijepo :)
moje dupe netreba čuvati, tvoje dijete čuva čardak DOn Anemičnog i NJoju i ostale
ono, ti si principijelan ratnik
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
prckov wrote:etodebotoijusto wrote:Vojna pričuva obuhvaća osobe, muškarce i žene bez razlike, koje nisu starije od 55 godina, koje su prošle vojnu obuku, te osobe u sastavu ugovorne pričuve, a mogu biti pozvane i osobe s ratnim iskustvom. Vojna invalidnost, ako ne utječe na sposobnost obavljanja službe (npr. ranjavanje koje nije ostavilo trajne posljedice za zdravlje), nije prepreka za službu u vojnoj pričuvi. Veterani će u tom smislu osobito biti traženi kao zapovjedni kadar.
nisam ciljana skupina i imam posla
bogu hvala
a taman sam pomislio ako ce iko obranit HR u slucaju rata to je debo
jebem ti srecu
zemlja se brani radom redom i postivanjem zakona , ovdje
ti gradis tudje zemlje , tamo
u se vrijeme godista & bogu hvala , zajedno
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Vidi, ja nemam namjeru bježati, bojim se da ti tih 10 km nije dostatnoLeviathan2 wrote:mala, koji staracki dom, ebateIskra wrote:Kraljevine Jugoslavije?!Leviathan2 wrote:evo ja nisam bio u nijednoj vojsci kao rocnik, nikadNoor wrote:ma idu i ovi drugi ak ne uspiju izmisliti rodice u minkenu, al s takvima više brige nego s neprijateljemLeviathan2 wrote:
zasto, mislis da u vojsku idu samo muzi i pravi frajeri?
ni za kraljevine jugoslavije ni za jugoslavije ni hrvatske
Auuuu, pa ti i više za starački dom nego za vojsku
ja jos mogu opicit 10 km sprinta, a ti
Guest- Guest
...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
porez se plaća državi, a ne pojedincu. ako ja plaćam porez iz kojeg se gradi npr. cesta, a ti ga ne plaćaš, a voziš se tom cestom, znači živiš od mog poreza i ostalih koji ga plaćaju, tj. koristiš dobro u koje je novac od našeg poreza uložen.Leviathan2 wrote:ok, ajd koliko si poreza platila meni?Noor wrote:o živiš ti na grbači poreznih obveznika, koji porez plaćaju, a ti ne.Leviathan2 wrote:Noor wrote:pa i ti si čardakovac, ne plaćaš poreze i kradeš državu ko i ovi o kojima meljeteLeviathan2 wrote:
cega bi se plasio,
pozivnice za vojsku, pa samo se proglasi yehovinim svjedokom i djenja
al coek i dobro kaze, ovo nije 91, kad je bilo razloga da se uhvatite oruzja, sumnjam da bi netko napao hrvatsku, cak niti talijani, al ne sumnjam da bi hrvate slali na druge frontove
zas cardakovci nebi isli
greska, ja ne zivim na nicijoj grbaci a niti ne dam da netko zivi na mojoj,
ti velis da imas svoju firmu, da li si ikad meni ili mojem plemenu platila porez namet ili nes slicnog?
objasni kad si vec pocela drkat po toj temi
po koji parametrima ja zivim na tvojoj grbaci ili bilo kojeg poreznog obveznika?
Guest- Guest
hare krisnaaa hareeeeStanojko wrote:U boj, u boj!
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8338
2014-05-05
ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
Guest- Guest
ne bjezanje djevojcice, nego cisto trcanje s ruksakom od 20 km na ledjima, u mladjim danima sam mogao i vise, al sustize starostIskra wrote:Vidi, ja nemam namjeru bježati, bojim se da ti tih 10 km nije dostatnoLeviathan2 wrote:mala, koji staracki dom, ebateIskra wrote:Kraljevine Jugoslavije?!Leviathan2 wrote:evo ja nisam bio u nijednoj vojsci kao rocnik, nikadNoor wrote:
ma idu i ovi drugi ak ne uspiju izmisliti rodice u minkenu, al s takvima više brige nego s neprijateljem
i nikad nisam bjezao, ni od koga
ma pucala me ideja posli faksa, za dobrovoljni vojni rok, tada je bila bezparica, dobrovoljni vojni rok se plaćao 2500kn, a na 1000 mjesta bilo 5000 prijava..vuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
sada se fala kurcu može, tada mi je trebala i veza za radit u skladištu, kamo li se dočepat vojske, sada se iselila mladost iz države, možeš sada i u policiju i vojsku i skladište, ali fala kurcu takvi me poslovi sada ne zanimaju.. ne želim radit za 3000kn ili biti sluga čardaka
Guest- Guest
..i postao zastitar(bez uvrede)Noor wrote:ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
2015-09-08
janjetina?vuksadinare wrote:..i postao zastitar(bez uvrede)Noor wrote:ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
Guest- Guest
moze...Pinochet wrote:janjetina?vuksadinare wrote:..i postao zastitar(bez uvrede)Noor wrote:ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
2015-09-08
yoda o's raditi kao domar u vrticu..cini mi se da je natjecaj za domara u jendom zg vrticu...4 500 soma kuna place..
2015-09-08
nista nam onda nije preostalo nego da pitamo mesica ocel opet bit predsjednikPinochet wrote:nemoze nas nitko obranit.prckov wrote:etodebotoijusto wrote:Vojna pričuva obuhvaća osobe, muškarce i žene bez razlike, koje nisu starije od 55 godina, koje su prošle vojnu obuku, te osobe u sastavu ugovorne pričuve, a mogu biti pozvane i osobe s ratnim iskustvom. Vojna invalidnost, ako ne utječe na sposobnost obavljanja službe (npr. ranjavanje koje nije ostavilo trajne posljedice za zdravlje), nije prepreka za službu u vojnoj pričuvi. Veterani će u tom smislu osobito biti traženi kao zapovjedni kadar.
bogu hvala
jebem ti srecu
vosjka je razjebana totalno, Čardak je uništio i pljačkao vojsku, natalitet se skršio, iseljavanje mladih, a vojska je puna uhljeba koji se preko partijske iskaznice učlanjuju nakon što im propadnu sve opcije u normalnom životu pa sišu tu pare, a moral ostalih je loš.. razvalilo bi nas ko bugarsku skupštinu da krene prvi napad.
niti se imamo sa čime branit. niti ima topovskog mesa.
ali sreća naša nema direktne ugroze
btw natalitet vam je u padu odavnooooo, pa reko ne nadovezuj bezveze
2014-04-19
evo, pravi čardakovac, hehePinochet wrote:janjetina?vuksadinare wrote:..i postao zastitar(bez uvrede)Noor wrote:ma lupeta...nije prošo na liječničkom, vjerojatno kod psihologa...i to je tovuksadinare wrote:...yoda..u vojsku se mozes bez problema javiti...pricas gluposti..prije tri godine od malog frend se prijavio u profi vojsku i porsao..nikakve veze..zivio sa samohranom majkom...majka mu je cistacica...niti clan bilo koje stranke..
Guest- Guest
Ajd dobro! Kao povjerovat ću ti ... (otprilike kao što vjerujem u sveletove priče).Leviathan2 wrote:ne bjezanje djevojcice, nego cisto trcanje s ruksakom od 20 km na ledjima, u mladjim danima sam mogao i vise, al sustize starostIskra wrote:Vidi, ja nemam namjeru bježati, bojim se da ti tih 10 km nije dostatnoLeviathan2 wrote:mala, koji staracki dom, ebateIskra wrote:Kraljevine Jugoslavije?!Leviathan2 wrote:
evo ja nisam bio u nijednoj vojsci kao rocnik, nikad
Guest- Guest
pa dobro, I moralna pridika nije za bacitdebotoijusto wrote:prckov wrote:etodebotoijusto wrote:Vojna pričuva obuhvaća osobe, muškarce i žene bez razlike, koje nisu starije od 55 godina, koje su prošle vojnu obuku, te osobe u sastavu ugovorne pričuve, a mogu biti pozvane i osobe s ratnim iskustvom. Vojna invalidnost, ako ne utječe na sposobnost obavljanja službe (npr. ranjavanje koje nije ostavilo trajne posljedice za zdravlje), nije prepreka za službu u vojnoj pričuvi. Veterani će u tom smislu osobito biti traženi kao zapovjedni kadar.
bogu hvala
jebem ti srecu
zemlja se brani radom redom i postivanjem zakona , ovdje
ti gradis tudje zemlje , tamo
u se vrijeme godista & bogu hvala , zajedno
bar nesto
bas ti fala ratnice
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
od kad ti placas ceste iz poreza, koliko znam i ja placam ceste kad natocim gorivo a autoput isto platim, di je problemNoor wrote:porez se plaća državi, a ne pojedincu. ako ja plaćam porez iz kojeg se gradi npr. cesta, a ti ga ne plaćaš, a voziš se tom cestom, znači živiš od mog poreza i ostalih koji ga plaćaju, tj. koristiš dobro u koje je novac od našeg poreza uložen.Leviathan2 wrote:ok, ajd koliko si poreza platila meni?Noor wrote:o živiš ti na grbači poreznih obveznika, koji porez plaćaju, a ti ne.Leviathan2 wrote:Noor wrote:
pa i ti si čardakovac, ne plaćaš poreze i kradeš državu ko i ovi o kojima meljete
greska, ja ne zivim na nicijoj grbaci a niti ne dam da netko zivi na mojoj,
ti velis da imas svoju firmu, da li si ikad meni ili mojem plemenu platila porez namet ili nes slicnog?
objasni kad si vec pocela drkat po toj temi
po koji parametrima ja zivim na tvojoj grbaci ili bilo kojeg poreznog obveznika?
na kraju krajeva, dojde ti gost iz njemacke, jel ti on plati porez ili prilozi za cestu
krivi parametri sunce moje, krivi
odem izvadit potvrdu iz maticne knjige rodjenih, platim je neznma koliko, ono, ide biljeg i to
odem kod doktora, platim uslugu
isao u skolu 2 razreda priznata 4, radio za jugoslavije u firmi pa su mi uzimali sve i svasta, to sam debelo otplatio
struju ne koristim od hepa koji je maznuo linije sebi koje su nekad ljudi vukli iz samodoprinosa isto kao hrpu toga
vodu koristim al to niti cardak kisi niti izvire a niti mi je potegao vodovod
daj navedi bolji razlog da placam poreze razreze odreze i koje jos otimacine
evo, rodica mi imala firmu u dnrh, ostalo joj da plati radni staz za neke 2 godine, pitala je da li ce joj taj radni staz biti priznat ako ne plati, odgovor ne, a onda, ja ne zelim taj radni staz, po cemu sam ja vama duzna?
zas je bitno da li vjerujes?Iskra wrote:Ajd dobro! Kao povjerovat ću ti ... (otprilike kao što vjerujem u sveletove priče).Leviathan2 wrote:ne bjezanje djevojcice, nego cisto trcanje s ruksakom od 20 km na ledjima, u mladjim danima sam mogao i vise, al sustize starostIskra wrote:Vidi, ja nemam namjeru bježati, bojim se da ti tih 10 km nije dostatnoLeviathan2 wrote:mala, koji staracki dom, ebateIskra wrote:
Kraljevine Jugoslavije?!
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Čardak se širi
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Čardak se širi