Čardak počeo s novačenjem
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Čardak počeo s novačenjem
Odnosi se na svetu. Za yodu ne znam.Iskra wrote:Ma daj, nemojte tako, nije ok.Noor wrote:ak ga i dobije, ajme bežanijeprckov wrote:ja jebote, poziv za vojnu vjezbu a on vec ratuje u 16Noor wrote:yoda je zadefektal i na spomen vojne vježbe..i da, čoek je apsolutno u pravu, nije vojska za pičkiceLeviathan2 wrote:yoda jebe i ne vadi, vucina noor stribor i sejker, skrsio vas je argumentima i coek je apsolutno u pravu
vama trebaju neki novi partizani da vam prorjede cardakovce i lopove
inace ce vam u drzavi ostati samo ljudi sa borackim primanjima i cardakovci te nes penzica, a i ljudi pred penziju bjeze van jer se nadaju da si malo dignu prosjek
jel vi uopce kuzite koliko vas je sjebala ideologija
Ipak je on jedan od ponajboljih snajperista, odmah uz bok Fredu Matiću.
Guest- Guest
majstore, lupetaš ko maksim po diviziji...moje dijete je profesionalni vojnik u OSRH, kandidat za časnika na godinu, tak da kad ti zbrišeš u Minken rodici punih gaća i podvijene repine....ne brini, on će čuvati tvoje usrano dupe. može te biti sram!Pinochet wrote:normalno, ne želim čuvati dupe tebi i tvojoj djeci pa da se rugate nama a ti ih uredno pošalješ na studiranje u London kao Don ANemio i posli ih učlaniš u HDZ.Noor wrote:
ak ga i dobije, ajme bežanije
za svoje dupe ćete da ratujete sami ovaj put. Nema više budala u Čardaku. Da vas netko napadne razguzilo bi vas brže nego bugarsku skupštinu, sve ste razjebali od vojske, do slavonije, itd
Guest- Guest
vuksadinare wrote:cuj..cardakovac..1999 smo bili duzni devet milijardi..nakon 2000-te nakon sto su zahajala sest jahaca apokalipse..mesic,racan,sanader,kosor,milanovic,plenkovic imamo 60 milijardi duga....ah da i josipovic...sve 'super'..kriv franjo...jeboga bog..pismejker wrote:vuksadinare wrote:od 2000-te....zeljeli ste demokraciju i prospiretit dobili ste region i i prst u supak..Pinochet wrote:normalno, ne želim čuvati dupe tebi i tvojoj djeci pa da se rugate nama a ti ih uredno pošalješ na studiranje u London kao Don ANemio i posli ih učlaniš u HDZ.Noor wrote:
za svoje dupe ćete da ratujete sami ovaj put. Nema više budala u Čardaku. Da vas netko napadne razguzilo bi vas brže nego bugarsku skupštinu, sve ste razjebali od vojske, do slavonije, itd
Jok,vi polako klizite u Feudalizam i Kmetstvo..Od 1991..
Znas kako bih ja to nazvao Fuk??
USPJESNI I MANJE USPJESNI HRVATI....
Guest- Guest
evo ja nisam bio u nijednoj vojsci kao rocnik, nikadNoor wrote:ma idu i ovi drugi ak ne uspiju izmisliti rodice u minkenu, al s takvima više brige nego s neprijateljemLeviathan2 wrote:zasto, mislis da u vojsku idu samo muzi i pravi frajeri?Noor wrote:yoda je zadefektal i na spomen vojne vježbe..i da, čoek je apsolutno u pravu, nije vojska za pičkiceLeviathan2 wrote:yoda jebe i ne vadi, vucina noor stribor i sejker, skrsio vas je argumentima i coek je apsolutno u pravu
inace ce vam u drzavi ostati samo ljudi sa borackim primanjima i cardakovci te nes penzica, a i ljudi pred penziju bjeze van jer se nadaju da si malo dignu prosjek
ni za kraljevine jugoslavije ni za jugoslavije ni hrvatske
yoda jebe pa se samopojebepismejker wrote:Pinochet wrote:normalno, ne želim čuvati dupe tebi i tvojoj djeci pa da se rugate nama a ti ih uredno pošalješ na studiranje u London kao Don ANemio i posli ih učlaniš u HDZ.Noor wrote:ak ga i dobije, ajme bežanijeprckov wrote:ja jebote, poziv za vojnu vjezbu a on vec ratuje u 16Noor wrote:
yoda je zadefektal i na spomen vojne vježbe..i da, čoek je apsolutno u pravu, nije vojska za pičkice
YODA YEBE,KURATZ NE VADI...
Bravo yoda,sto Čardakovci misle da ce budale vjezbati fajt za njih i njihov smrdljivi nakot,dok cenormalni i njihova djeca ginuti u blatu??kak da ne..
sorry na izrazu
Guest- Guest
zato ja nisam mogao tamo prije 5-6godina upasti u vojsku jer nisam ima vezu, jer si uhljebila svoju djecu na državnu sisu :)Noor wrote:majstore, lupetaš ko maksim po diviziji...moje dijete je profesionalni vojnik u OSRH, kandidat za časnika na godinu, tak da kad ti zbrišeš u Minken rodici punih gaća i podvijene repine....ne brini, on će čuvati tvoje usrano dupe. može te biti sram!Pinochet wrote:normalno, ne želim čuvati dupe tebi i tvojoj djeci pa da se rugate nama a ti ih uredno pošalješ na studiranje u London kao Don ANemio i posli ih učlaniš u HDZ.Noor wrote:
(nežalim se , jer vjerojatno bio čardakovac da se to ostvarilo)
lijepo :)
moje dupe netreba čuvati, tvoje dijete čuva čardak DOn Anemičnog i NJoju i ostale
Guest- Guest
o živiš ti na grbači poreznih obveznika, koji porez plaćaju, a ti ne.Leviathan2 wrote:Noor wrote:pa i ti si čardakovac, ne plaćaš poreze i kradeš državu ko i ovi o kojima meljeteLeviathan2 wrote:cega bi se plasio,vuksadinare wrote:....yoda se preplasio jer je odmah na pocetku zakukao...a nikog nije sjebao..uostalom ak nije sluzio vojsku ne mora se niceg plasiti...Leviathan2 wrote:yoda jebe i ne vadi, vucina noor stribor i sejker, skrsio vas je argumentima i coek je apsolutno u pravu
pozivnice za vojsku, pa samo se proglasi yehovinim svjedokom i djenja
al coek i dobro kaze, ovo nije 91, kad je bilo razloga da se uhvatite oruzja, sumnjam da bi netko napao hrvatsku, cak niti talijani, al ne sumnjam da bi hrvate slali na druge frontove
zas cardakovci nebi isli
greska, ja ne zivim na nicijoj grbaci a niti ne dam da netko zivi na mojoj,
ti velis da imas svoju firmu, da li si ikad meni ili mojem plemenu platila porez namet ili nes slicnog?
Guest- Guest
Vojna pričuva obuhvaća osobe, muškarce i žene bez razlike, koje nisu starije od 55 godina, koje su prošle vojnu obuku, te osobe u sastavu ugovorne pričuve, a mogu biti pozvane i osobe s ratnim iskustvom. Vojna invalidnost, ako ne utječe na sposobnost obavljanja službe (npr. ranjavanje koje nije ostavilo trajne posljedice za zdravlje), nije prepreka za službu u vojnoj pričuvi. Veterani će u tom smislu osobito biti traženi kao zapovjedni kadar.
nisam ciljana skupina i imam posla
bogu hvala
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Kraljevine Jugoslavije?!Leviathan2 wrote:evo ja nisam bio u nijednoj vojsci kao rocnik, nikadNoor wrote:ma idu i ovi drugi ak ne uspiju izmisliti rodice u minkenu, al s takvima više brige nego s neprijateljemLeviathan2 wrote:zasto, mislis da u vojsku idu samo muzi i pravi frajeri?Noor wrote:yoda je zadefektal i na spomen vojne vježbe..i da, čoek je apsolutno u pravu, nije vojska za pičkiceLeviathan2 wrote:yoda jebe i ne vadi, vucina noor stribor i sejker, skrsio vas je argumentima i coek je apsolutno u pravu
Auuuu, pa ti i više za starački dom nego za vojsku
Guest- Guest
..do 1999 todoric je imao jedna super konzum i ledo ..franjo mu ni dal peneze samo tako...nakon 2000-te do 2005 todoric ima vec dvadestak i i nesto firmi..te brdo super konzuma..dakle u pet godina racana i sanader dvije godien kao mandatar vlade...i predjsendika dikobraza mesica todoric je narasel trideset oputa vise nego pod franjom...jer su mu ovi 'antifasisti' ulupavali lovu i drzavne kredite..o ovima dalje ne bi
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
debotoijusto wrote:Vojna pričuva obuhvaća osobe, muškarce i žene bez razlike, koje nisu starije od 55 godina, koje su prošle vojnu obuku, te osobe u sastavu ugovorne pričuve, a mogu biti pozvane i osobe s ratnim iskustvom. Vojna invalidnost, ako ne utječe na sposobnost obavljanja službe (npr. ranjavanje koje nije ostavilo trajne posljedice za zdravlje), nije prepreka za službu u vojnoj pričuvi. Veterani će u tom smislu osobito biti traženi kao zapovjedni kadar.
bogu hvala
nisam niti ja, ali sve jedno. niti zrna žita okupatoru
Guest- Guest
a da..i taj je bio gadan igračIskra wrote:Ma daj, nemojte tako, nije ok.Noor wrote:ak ga i dobije, ajme bežanijeprckov wrote:ja jebote, poziv za vojnu vjezbu a on vec ratuje u 16Noor wrote:yoda je zadefektal i na spomen vojne vježbe..i da, čoek je apsolutno u pravu, nije vojska za pičkiceLeviathan2 wrote:yoda jebe i ne vadi, vucina noor stribor i sejker, skrsio vas je argumentima i coek je apsolutno u pravu
Ipak je on jedan od ponajboljih snajperista, odmah uz bok Fredu Matiću.
Guest- Guest
ok, ajd koliko si poreza platila meni?Noor wrote:o živiš ti na grbači poreznih obveznika, koji porez plaćaju, a ti ne.Leviathan2 wrote:Noor wrote:pa i ti si čardakovac, ne plaćaš poreze i kradeš državu ko i ovi o kojima meljeteLeviathan2 wrote:cega bi se plasio,vuksadinare wrote:
....yoda se preplasio jer je odmah na pocetku zakukao...a nikog nije sjebao..uostalom ak nije sluzio vojsku ne mora se niceg plasiti...
pozivnice za vojsku, pa samo se proglasi yehovinim svjedokom i djenja
al coek i dobro kaze, ovo nije 91, kad je bilo razloga da se uhvatite oruzja, sumnjam da bi netko napao hrvatsku, cak niti talijani, al ne sumnjam da bi hrvate slali na druge frontove
zas cardakovci nebi isli
greska, ja ne zivim na nicijoj grbaci a niti ne dam da netko zivi na mojoj,
ti velis da imas svoju firmu, da li si ikad meni ili mojem plemenu platila porez namet ili nes slicnog?
objasni kad si vec pocela drkat po toj temi
po koji parametrima ja zivim na tvojoj grbaci ili bilo kojeg poreznog obveznika?
dobro, tebi bi dali mješalicu, pa opet neka koristLeviathan2 wrote:evo ja nisam bio u nijednoj vojsci kao rocnik, nikadNoor wrote:ma idu i ovi drugi ak ne uspiju izmisliti rodice u minkenu, al s takvima više brige nego s neprijateljemLeviathan2 wrote:zasto, mislis da u vojsku idu samo muzi i pravi frajeri?Noor wrote:yoda je zadefektal i na spomen vojne vježbe..i da, čoek je apsolutno u pravu, nije vojska za pičkiceLeviathan2 wrote:yoda jebe i ne vadi, vucina noor stribor i sejker, skrsio vas je argumentima i coek je apsolutno u pravu
Guest- Guest
etodebotoijusto wrote:Vojna pričuva obuhvaća osobe, muškarce i žene bez razlike, koje nisu starije od 55 godina, koje su prošle vojnu obuku, te osobe u sastavu ugovorne pričuve, a mogu biti pozvane i osobe s ratnim iskustvom. Vojna invalidnost, ako ne utječe na sposobnost obavljanja službe (npr. ranjavanje koje nije ostavilo trajne posljedice za zdravlje), nije prepreka za službu u vojnoj pričuvi. Veterani će u tom smislu osobito biti traženi kao zapovjedni kadar.
bogu hvala
a taman sam pomislio ako ce iko obranit HR u slucaju rata to je debo
jebem ti srecu
2014-04-19
mala, koji staracki dom, ebateIskra wrote:Kraljevine Jugoslavije?!Leviathan2 wrote:evo ja nisam bio u nijednoj vojsci kao rocnik, nikadNoor wrote:ma idu i ovi drugi ak ne uspiju izmisliti rodice u minkenu, al s takvima više brige nego s neprijateljemLeviathan2 wrote:zasto, mislis da u vojsku idu samo muzi i pravi frajeri?Noor wrote:
yoda je zadefektal i na spomen vojne vježbe..i da, čoek je apsolutno u pravu, nije vojska za pičkice
Auuuu, pa ti i više za starački dom nego za vojsku
ja jos mogu opicit 10 km sprinta, a ti
idukurac, :DNoor wrote:dobro, tebi bi dali mješalicu, pa opet neka koristLeviathan2 wrote:evo ja nisam bio u nijednoj vojsci kao rocnik, nikadNoor wrote:ma idu i ovi drugi ak ne uspiju izmisliti rodice u minkenu, al s takvima više brige nego s neprijateljemLeviathan2 wrote:zasto, mislis da u vojsku idu samo muzi i pravi frajeri?Noor wrote:
nemoze nas nitko obranit.prckov wrote:etodebotoijusto wrote:Vojna pričuva obuhvaća osobe, muškarce i žene bez razlike, koje nisu starije od 55 godina, koje su prošle vojnu obuku, te osobe u sastavu ugovorne pričuve, a mogu biti pozvane i osobe s ratnim iskustvom. Vojna invalidnost, ako ne utječe na sposobnost obavljanja službe (npr. ranjavanje koje nije ostavilo trajne posljedice za zdravlje), nije prepreka za službu u vojnoj pričuvi. Veterani će u tom smislu osobito biti traženi kao zapovjedni kadar.
bogu hvala
jebem ti srecu
vosjka je razjebana totalno, Čardak je uništio i pljačkao vojsku, natalitet se skršio, iseljavanje mladih, a vojska je puna uhljeba koji se preko partijske iskaznice učlanjuju nakon što im propadnu sve opcije u normalnom životu pa sišu tu pare, a moral ostalih je loš.. razvalilo bi nas ko bugarsku skupštinu da krene prvi napad.
niti se imamo sa čime branit. niti ima topovskog mesa.
ali sreća naša nema direktne ugroze
Guest- Guest
pinoče trazilo se antifa da budu na vlasti a pjevalo sei 'ima jedan covjek cudan..'...ode covjek cudan a antife sjele na valst i sve se razjebalo.-..tako preciznije reci...Pinochet wrote:nemoze nas nitko obranit.prckov wrote:etodebotoijusto wrote:Vojna pričuva obuhvaća osobe, muškarce i žene bez razlike, koje nisu starije od 55 godina, koje su prošle vojnu obuku, te osobe u sastavu ugovorne pričuve, a mogu biti pozvane i osobe s ratnim iskustvom. Vojna invalidnost, ako ne utječe na sposobnost obavljanja službe (npr. ranjavanje koje nije ostavilo trajne posljedice za zdravlje), nije prepreka za službu u vojnoj pričuvi. Veterani će u tom smislu osobito biti traženi kao zapovjedni kadar.
bogu hvala
jebem ti srecu
vosjka je razjebana totalno, Čardak je uništio i pljačkao vojsku, natalitet se skršio, iseljavanje mladih, a vojska je puna uhljeba koji se preko partijske iskaznice učlanjuju nakon što im propadnu sve opcije u normalnom životu pa sišu tu pare, a moral ostalih je loš.. razvalilo bi nas ko bugarsku skupštinu da krene prvi napad.
niti se imamo sa čime branit. niti ima topovskog mesa.
ali sreća naša nema direktne ugroze
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
za dobrovoljni vojni rok ne trebaš imati nikakvu vezu, samo volju, spremnost i po završetku najbolje ocjene. takve izabiru za specjalizaciju, gdje opet moraš biti među najboljima da bi bio pozvan dalje.Pinochet wrote:zato ja nisam mogao tamo prije 5-6godina upasti u vojsku jer nisam ima vezu, jer si uhljebila svoju djecu na državnu sisu :)Noor wrote:majstore, lupetaš ko maksim po diviziji...moje dijete je profesionalni vojnik u OSRH, kandidat za časnika na godinu, tak da kad ti zbrišeš u Minken rodici punih gaća i podvijene repine....ne brini, on će čuvati tvoje usrano dupe. može te biti sram!Pinochet wrote:normalno, ne želim čuvati dupe tebi i tvojoj djeci pa da se rugate nama a ti ih uredno pošalješ na studiranje u London kao Don ANemio i posli ih učlaniš u HDZ.Noor wrote:
moje dupe netreba čuvati, tvoje dijete čuva čardak DOn Anemičnog i NJoju i ostale
a ti ako vojsku smatraš uhljebima, onda ni ne zaslužuješ drugo nego da dan i noć kmečiš po forumima i grcaš u svojoj žući i nemoći
Guest- Guest
Joda ja tebi vjerujem, ti bi sve neprijatelje natjero u bijeg ali neces radi cardakovacaPinochet wrote:zato ja nisam mogao tamo prije 5-6godina upasti u vojsku jer nisam ima vezu, jer si uhljebila svoju djecu na državnu sisu :)Noor wrote:majstore, lupetaš ko maksim po diviziji...moje dijete je profesionalni vojnik u OSRH, kandidat za časnika na godinu, tak da kad ti zbrišeš u Minken rodici punih gaća i podvijene repine....ne brini, on će čuvati tvoje usrano dupe. može te biti sram!Pinochet wrote:normalno, ne želim čuvati dupe tebi i tvojoj djeci pa da se rugate nama a ti ih uredno pošalješ na studiranje u London kao Don ANemio i posli ih učlaniš u HDZ.Noor wrote:
ono, ti si principijelan ratnik
2014-04-19
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Čardak i službeno počeo s trpačinom jevtine radne snage iz BiH
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Čardak se širi
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija