Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Jeste za ženski svet. Pogledaš Bobija Marjanovića i Modrića i sve ti je jsano.vuksadinare wrote:a u kosarci?..sport za zenski svijet...dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:
na koji konkretno sport mislis?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ovako....prvaci svijeta u vaterpolu.dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:na koji konkretno sport mislis?dzango wrote:
Lako je tebi kada svaki put ispadneš u osminifinale i ni ne znaš kako je biti u finalu i boriti se za zlato. Muka golema.
Guest- Guest
finalisti davis cupa ove godine...u rukometu konstantno među medaljasima i polufinalima,finalima...Noor wrote:ovako....prvaci svijeta u vaterpolu.dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa da...pravi muskarci na kisi,snijegu,vrucini kao i navijaci...dzango wrote:Jeste za ženski svet. Pogledaš Bobija Marjanovića i Modrića i sve ti je jsano.vuksadinare wrote:a u kosarci?..sport za zenski svijet...dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:
Na isti na koji i on.
2015-09-08
ma ima...al najbolje im je prevesti s vaterpolom, to ni s maslom ne mogu prožvakativuksadinare wrote:finalisti davis cupa ove godine...u rukometu konstantno među medaljasima i polufinalima,finalima...Noor wrote:
ovako....prvaci svijeta u vaterpolu.
Guest- Guest
Prvo zlato posle koliko godina? I ćorava koka ubode koje zrno. Dotle je Srbija sva četiri svetska trofeja. I dalje drži tri a među njima najvredniji - olimpijski.Noor wrote:ovako....prvaci svijeta u vaterpolu.dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:
ma isti ti je to profiljastreb wrote:Da bar oće ovi iz HDZ-a.prckov wrote:da bar oce oni iz radnicke fronte
RF nas nije pustošila,niti harala.
svi ste vi pioniri
proradi vam apetit kad vidite med
2014-04-19
...tja đango....sad mi preuzimamo zlata...a vi srebra...dzango wrote:Prvo zlato posle koliko godina? I ćorava koka ubode koje zrno. Dotle je Srbija sva četiri svetska trofeja. I dalje drži tri a među njima najvredniji - olimpijski.Noor wrote:ovako....prvaci svijeta u vaterpolu.dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:
Na isti na koji i on.
2015-09-08
bitno da si ti uvatio hrvatski prijevoddzango wrote:Prvo zlato posle koliko godina? I ćorava koka ubode koje zrno. Dotle je Srbija sva četiri svetska trofeja. I dalje drži tri a među njima najvredniji - olimpijski.Noor wrote:
Guest- Guest
I Srbija u odbojci. Osvajač Svteska lige.vuksadinare wrote:finalisti davis cupa ove godine...u rukometu konstantno među medaljasima i polufinalima,finalima...Noor wrote:ovako....prvaci svijeta u vaterpolu.dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:
Na isti na koji i on.
mi i janezi.vuksadinare wrote:
...tja đango....sad mi preuzimamo zlata...a vi srebra...
Guest- Guest
..jebote koji ludi svat....proslo vec par dana od zavrsetka finala..a oni svaku temu kukulele o kosarci..ne bi da su izgubili na lotu milijardu eura...Noor wrote:mi i janezi.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Ova mačka mi izlizala cijelu ruku, valjda ima nekih minerala, Liže nestaje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jeste. Izgubili jedan turnir od poslednjih 10. Koliko smo vas drali pre toga? 7,8 golova razlike?Noor wrote:ma ima...al najbolje im je prevesti s vaterpolom, to ni s maslom ne mogu prožvakativuksadinare wrote:finalisti davis cupa ove godine...u rukometu konstantno među medaljasima i polufinalima,finalima...Noor wrote:
hehe, bol je tovuksadinare wrote:..jebote koji ludi svat....proslo vec par dana od zavrsetka finala..a oni svaku temu kukulele o kosarci..ne bi da su izgubili na lotu milijardu eura...Noor wrote:mi i janezi.vuksadinare wrote:
Guest- Guest
Kako ide prevod za "медаља у кошарци"?Noor wrote:bitno da si ti uvatio hrvatski prijevoddzango wrote:Prvo zlato posle koliko godina? I ćorava koka ubode koje zrno. Dotle je Srbija sva četiri svetska trofeja. I dalje drži tri a među njima najvredniji - olimpijski.Noor wrote:
retkost je toTriny wrote:Prave.čardak efendija wrote:hrvati ne prave decu
nema tu neke mudrosti
odlučili su se samoubiti i to je gotova stvar
Moji svi u Slavoniji imaju po troje, četvero.
Jedno obično ostane, svi ostali odu.
nije bela kuga specijalitet rvatcke, to je pošast u celoj evropi
Bmk za košarku, to se u Hr slabo prati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tebe taj tre jebo kad znaš za to?Eva_ wrote:Tre misle da svi imaju disfunkcionalnu erekciju poput njega.
Očito da je kad ti je stalno na pameti
Sanjajte o tome. Sa zdravim Mandićem i Filipovićem u formi, više šanse imate za medanju u košarci.vuksadinare wrote:...tja đango....sad mi preuzimamo zlata...a vi srebra...dzango wrote:Prvo zlato posle koliko godina? I ćorava koka ubode koje zrno. Dotle je Srbija sva četiri svetska trofeja. I dalje drži tri a među njima najvredniji - olimpijski.Noor wrote:ovako....prvaci svijeta u vaterpolu.dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:
koji?..ja ne znam..
Sta je tema? Basket? Boli rvate racku, oni mogu samo da se opuste i da uzivaju... Lako je njima. NJima vazno da ucestvuju, pravi olimpijci... Treba nama izdrzati sramotu srebra...
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 5 of 14