Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
zasto je Atsila Seronja?zanima me zasto se covjeka vrijedja,a bez navedenih argumenata...eto ako nije bed odgovoriti..Iskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temikic wrote:asilovski wrote:pa tebe bolje da nisu napravili, ali nije u vezi pravljenja nego odlazakačardak efendija wrote:hrvati ne prave decu
nema tu neke mudrosti
odlučili su se samoubiti i to je gotova stvar
ne seri
Guest- Guest
jasambrend wrote:dzango wrote:I ti jednom da postaneš čovek.jasambrend wrote:Eva_ wrote:I ne plaćajte porez. Izbjegavajte gdje god i kad god možete.
I s drugaricom četniku...ovaj...jevrejkom se slažem...ajme, neću poceti valjda na Bože pravde dizat tri prsta...
Stari, i mi u Dalmaciji volimo kmecati, ali nekidan mi došlo brisače na zaslon staviti koliko je suza bilo isplakano zbog Slovenaca..
Eva_ wrote:Sa sve manje spremića.RayMabus wrote:Ja nisam emocionalna kokoš poput tebe nego hladni analitički muški umTriny wrote:Djeca se prave dok imaš prave zube a ne protezu.RayMabus wrote:dakle matematički gledano niks djeca prije 45 godine životaRayMabus wrote:Manje djece =manja konkurencija na tržištu rada u budućnosti
longi u nokdaunu
Jedna drzava-Jedan narod..ili???RayMabus wrote:pa zašto bi ih trebalo biti brigamate wrote:Ljudi koji ne žive u Slavoniji nisu svjesni što se ovdje događa, a nije ih niti briga.
Sit gladnom ne vjeruje.
Guest- Guest
Ni blizukic wrote:Eva_ wrote:Sa sve manje spremića.RayMabus wrote:Ja nisam emocionalna kokoš poput tebe nego hladni analitički muški umTriny wrote:Djeca se prave dok imaš prave zube a ne protezu.RayMabus wrote:
dakle matematički gledano niks djeca prije 45 godine života
longi u nokdaunu
I sve manjom željom za seksom što se sad pokazuje kao ogromni plus
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eva_ wrote:I ne plaćajte porez. Izbjegavajte gdje god i kad god možete.
Ponosno placam Porez Svapskoj drzavi..Pokazala se kao dobra i brizna Domovina-respect..!!!
Guest- Guest
Eva_ wrote:Sa sve manje spermića.RayMabus wrote:Ja nisam emocionalna kokoš poput tebe nego hladni analitički muški umTriny wrote:Djeca se prave dok imaš prave zube a ne protezu.RayMabus wrote:dakle matematički gledano niks djeca prije 45 godine životaRayMabus wrote:Manje djece =manja konkurencija na tržištu rada u budućnosti
Last edited by Triny on Tue 19 Sep - 13:46; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:Ni blizukic wrote:Eva_ wrote:Sa sve manje spremića.RayMabus wrote:Ja nisam emocionalna kokoš poput tebe nego hladni analitički muški umTriny wrote:
Djeca se prave dok imaš prave zube a ne protezu.
longi u nokdaunu
Um buja,jel tako...hormoni ne ometaju trasiranje novih i motjnijih neuronskih veza...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ni blizukic wrote:Eva_ wrote:Sa sve manje spremića.RayMabus wrote:Ja nisam emocionalna kokoš poput tebe nego hladni analitički muški umTriny wrote:Djeca se prave dok imaš prave zube a ne protezu.RayMabus wrote:
dakle matematički gledano niks djeca prije 45 godine života
longi u nokdaunu
sjebo ti se mozak, na odvikavanje od ekrana moraš..
Ni volje ni materijala...a priča o djeci...RayMabus wrote:Ni blizukic wrote:Eva_ wrote:Sa sve manje spremića.RayMabus wrote:Ja nisam emocionalna kokoš poput tebe nego hladni analitički muški umTriny wrote:
Djeca se prave dok imaš prave zube a ne protezu.
longi u nokdaunu
Trinity-
2014-04-17
hm...cuo sam zanimljivu vijest koliko je tocna sad en bi o tome ali je svakako zanimljiva mozda cemo vidjeti brzo da li je i istinita..plenkovic odlazi...navodno da je desna struja u hdz-u postala prejaka i da podrzavaju određene ideje radikalne desnice poput referenduma o broju zatsupnika nacionalnih manjina sto moze biti potpuno izmicanje fotelje plenkovicu a drugo to se apsolutno nece svidjeti sefovima u briselu stojos vise ne pase plenkiju...tako da bruji u kuluarima da bi plenkovic u tom slucaju ako se prikupe potpisi za referendum mogao svojevoljno odstupiti jer mu i dans sefovi u briselu ribaju nos da nije stavio stranku pod svoju kontrolu dapace razno raznim kompromisim ajos vice ojacao desnu struju unutar hdz-a koja se potpuno priklonila kolindi koja u ovom trenutku ima status predvodice desnije hdz-ove struje u hdz-u i opcenito desnice u hrvatskoj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lako je tebi kada svaki put ispadneš u osminifinale i ni ne znaš kako je biti u finalu i boriti se za zlato. Muka golema.jasambrend wrote:dzango wrote:I ti jednom da postaneš čovek.jasambrend wrote:Eva_ wrote:I ne plaćajte porez. Izbjegavajte gdje god i kad god možete.
I s drugaricom četniku...ovaj...jevrejkom se slažem...ajme, neću poceti valjda na Bože pravde dizat tri prsta...
Stari, i mi u Dalmaciji volimo kmecati, ali nekidan mi došlo brisače na zaslon staviti koliko je suza bilo isplakano zbog Slovenaca..
uzalud Fuk..Srblje vas je ppoliticki pokorilo..
Guest- Guest
na koji konkretno sport mislis?dzango wrote:Lako je tebi kada svaki put ispadneš u osminifinale i ni ne znaš kako je biti u finalu i boriti se za zlato. Muka golema.jasambrend wrote:dzango wrote:I ti jednom da postaneš čovek.jasambrend wrote:Eva_ wrote:I ne plaćajte porez. Izbjegavajte gdje god i kad god možete.
2015-09-08
Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:na koji konkretno sport mislis?dzango wrote:Lako je tebi kada svaki put ispadneš u osminifinale i ni ne znaš kako je biti u finalu i boriti se za zlato. Muka golema.jasambrend wrote:dzango wrote:I ti jednom da postaneš čovek.jasambrend wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zato izgleda ide prikuplje potpisa za referendum kojeg ce vjerojatno biti....izvori mi tvrde da je nekidan bilo teskih rijeci između pupovca i plenkija u cetri oka....da je plenki u toj zucnoj raspravi rekao pupovcu u slucaju da se skupe glasovi za referendum on ce dati ostavku...pupi mu ej uzrujano rekao...kakvo ti je stanje u hdz-u mo's odmah dati...pismejker wrote:uzalud Fuk..Srblje vas je ppoliticki pokorilo..
2015-09-08
koji?..ja ne znam..dzango wrote:Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:na koji konkretno sport mislis?dzango wrote:Lako je tebi kada svaki put ispadneš u osminifinale i ni ne znaš kako je biti u finalu i boriti se za zlato. Muka golema.jasambrend wrote:dzango wrote:
I ti jednom da postaneš čovek.
2015-09-08
Nisam ti ja kriv šta je tvoj reproduktivni aparat funkcionalan samo do četrdeseteTriny wrote:Ni volje ni materijala...a priča o djeci...RayMabus wrote:Ni blizukic wrote:Eva_ wrote:Sa sve manje spremića.RayMabus wrote:
Ja nisam emocionalna kokoš poput tebe nego hladni analitički muški um
longi u nokdaunu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:na koji konkretno sport mislis?dzango wrote:Lako je tebi kada svaki put ispadneš u osminifinale i ni ne znaš kako je biti u finalu i boriti se za zlato. Muka golema.jasambrend wrote:
a u kosarci?..sport za zenski svijet...dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:na koji konkretno sport mislis?dzango wrote:
Lako je tebi kada svaki put ispadneš u osminifinale i ni ne znaš kako je biti u finalu i boriti se za zlato. Muka golema.
2015-09-08
Jeste za ženski svet. Pogledaš Bobija Marjanovića i Modrića i sve ti je jsano.vuksadinare wrote:a u kosarci?..sport za zenski svijet...dzango wrote:Ne znam kako se kaže na hrvatskom.vuksadinare wrote:koji?..ja ne znam..dzango wrote:Na isti na koji i on.vuksadinare wrote:
na koji konkretno sport mislis?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 4 of 14