Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Seronja??? Tko si ti uopće? Baba nurkina pacovska bojna pretpostavljam ali no...Iskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temikic wrote:asilovski wrote:pa tebe bolje da nisu napravili, ali nije u vezi pravljenja nego odlazakačardak efendija wrote:hrvati ne prave decu
nema tu neke mudrosti
odlučili su se samoubiti i to je gotova stvar
ne seri
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
čardaklijo, na čijoj ćeš listi bit na sljedećim izborima? šaraj malo, možda ti se posreći ovaj put.asilovski wrote:Seronja??? Tko si ti uopće? Baba nurkina pacovska bojna pretpostavljam ali no...Iskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temikic wrote:asilovski wrote:
pa tebe bolje da nisu napravili, ali nije u vezi pravljenja nego odlazaka
ne seri
Guest- Guest
Meni bi se posrećilo kada bi te netko od tvojih đetića dobro naguzio pa bi svi mirno dočekala menopauzu bez ovakvih lomovaNoor wrote:čardaklijo, na čijoj ćeš listi bit na sljedećim izborima? šaraj malo, možda ti se posreći ovaj put.asilovski wrote:Seronja??? Tko si ti uopće? Baba nurkina pacovska bojna pretpostavljam ali no...Iskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temikic wrote:
ne seri
Kermit-
2014-04-17
a meni bi se posrećilo kad bi ti nešto napravio po pitanju slavonskog nataliteta, em bi te prošle frustracije, em ne bi toliko o meni razmišljaoasilovski wrote:Meni bi se posrećilo kada bi te netko od tvojih đetića dobro naguzio pa bi svi mirno dočekala menopauzu bez ovakvih lomovaNoor wrote:čardaklijo, na čijoj ćeš listi bit na sljedećim izborima? šaraj malo, možda ti se posreći ovaj put.asilovski wrote:Seronja??? Tko si ti uopće? Baba nurkina pacovska bojna pretpostavljam ali no...Iskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:
neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temi
Guest- Guest
T.- Posts : 17558
2014-04-14
ja vidim clio i volvo..al ni jedan nije moj :)Totenkopf wrote:Noorka, jel to tvoj mercedes iza tebe?
Guest- Guest
ko, ucitelji?asilovski wrote:U zadnjih 10 godina u školama smo izgubili smo gotovo 70 tisuća djece... i umjesto da nam je to top tema, nas i dalje više muči '41. Sve te brojke kojima su puna usta i demografima i političarima su jedno. Tek kad dođete u škole, i vidite i osjetite tu prazninu u klupama, hladnoću i tišinu u školskim hodnicima, postaje vam jasnije koliki su razmjeri svega i koliko smo blizu nestanku.
Ljudi odlaze, oni koji ostaju bore se za golu egzistenciju, a kao da nikoga u političkim garniturama nije briga za to.
U Slavonskom Brodu u školi u centru grada, u vrijeme međusmjene, a pred školom tek nekoliko učenika. Jer njihovi vršnjaci su otišli prema Zapadu, učitelji i ravnatelji ostaju u strahu i neizvjesnosti da uskoro neće imati koga podučavati. Osjeća se apatija, ali ono što je još gore, oni se osjećaju napuštenima i ostavljenima...
2014-04-14
dobar ti taj pichic na slici, di si je okinula :DNoor wrote:ja vidim clio i volvo..al ni jedan nije moj :)Totenkopf wrote:Noorka, jel to tvoj mercedes iza tebe?
Ooooh,a mogu li to biti jaa?Noor wrote:ja vidim clio i volvo..al ni jedan nije moj :)Totenkopf wrote:Noorka, jel to tvoj mercedes iza tebe?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ko doživi, pričatće...
Triba nabavit nešto dobro za života...
Dosta mi je sranja i polovnjaka...
.
.
Pričali bi za vama,ubio ih Bog:Totenkopf wrote:Ko doživi, pričatće...
.
Gledaj onu malu,tera matorog.
2014-04-22
imat ću dužeg posla na krku iduće godine...vodiš me na sladoled, ok?jastreb wrote:Ooooh,a mogu li to biti jaa?Noor wrote:ja vidim clio i volvo..al ni jedan nije moj :)Totenkopf wrote:Noorka, jel to tvoj mercedes iza tebe?
Guest- Guest
Odgovorit ću ti u stilu operne arije:Noor wrote:imat ću dužeg posla na krku iduće godine...vodiš me na sladoled, ok?jastreb wrote:Ooooh,a mogu li to biti jaa?Noor wrote:ja vidim clio i volvo..al ni jedan nije moj :)Totenkopf wrote:Noorka, jel to tvoj mercedes iza tebe?
Daa,na sladoled vodim te taj.
2014-04-22
jbte, jastreb bi bario norku,
aukurac, kud ide ovaj svijet
A zašto ne,to tebe pitam sad jaLeviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Kad miii slična smo godišta dva
A što da ne,sada odgovori ti
Ilii za vjeke vjekova tad ušuti
U čemu sporan je pokušaj moj?
Zar ti želiš revolverski dvoboj!
Dvoboj!
2014-04-22
taman posla, jastreb je pristojan.Leviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Guest- Guest
a ja te branim :))))jastreb wrote:A zašto ne,to tebe pitam sad jaLeviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Kad miii slična smo godišta dva
A što da ne,sada odgovori ti
Ilii za vjeke vjekova tad ušuti
U čemu sporan je pokušaj moj?
Zar ti želiš revolverski dvoboj!
Dvoboj!
Guest- Guest
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 9 of 14