Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Sta je tema? Basket? Boli rvate racku, oni mogu samo da se opuste i da uzivaju... Lako je njima. NJima vazno da ucestvuju, pravi olimpijci... Treba nama izdrzati sramotu srebra...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
buci, buci...nemoj više pjakatidzango wrote:Jeste. Izgubili jedan turnir od poslednjih 10. Koliko smo vas drali pre toga? 7,8 golova razlike?Noor wrote:ma ima...al najbolje im je prevesti s vaterpolom, to ni s maslom ne mogu prožvakativuksadinare wrote:finalisti davis cupa ove godine...u rukometu konstantno među medaljasima i polufinalima,finalima...Noor wrote:
ovako....prvaci svijeta u vaterpolu.
Guest- Guest
nije istina, ja sam vam isto veče odala priznanje i iskreno čestitala na izvrsnoj borbiStanojko wrote:Sta je tema? Basket? Boli rvate racku, oni mogu samo da se opuste i da uzivaju... Lako je njima. NJima vazno da ucestvuju, pravi olimpijci... Treba nama izdrzati sramotu srebra...
Guest- Guest
...ma oni su tipican primjer 'kruha i igara'....janezi vec danas zaboravili da su zlato osvojili..pocinje skijaska sezona..Noor wrote:hehe, bol je tovuksadinare wrote:..jebote koji ludi svat....proslo vec par dana od zavrsetka finala..a oni svaku temu kukulele o kosarci..ne bi da su izgubili na lotu milijardu eura...Noor wrote:mi i janezi.vuksadinare wrote:
...tja đango....sad mi preuzimamo zlata...a vi srebra...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tema je emanchwipacija
He he he
He he he
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neću. Niste ni vi kada smo vas drali kao Muja jarca. Koliko beše ono razlika? Skoro pa duplo.Noor wrote:buci, buci...nemoj više pjakatidzango wrote:Jeste. Izgubili jedan turnir od poslednjih 10. Koliko smo vas drali pre toga? 7,8 golova razlike?Noor wrote:ma ima...al najbolje im je prevesti s vaterpolom, to ni s maslom ne mogu prožvakativuksadinare wrote:finalisti davis cupa ove godine...u rukometu konstantno među medaljasima i polufinalima,finalima...Noor wrote:
Ali možeš da ljubiš da ne budem tužan.
Last edited by dzango on 19/9/2017, 14:25; edited 1 time in total
...ma oni su tipican primjer 'kruha i igara'....janezi vec danas zaboravili da su zlato osvojili..pocinje skijaska sezona..Noor wrote:hehe, bol je tovuksadinare wrote:..jebote koji ludi svat....proslo vec par dana od zavrsetka finala..a oni svaku temu kukulele o kosarci..ne bi da su izgubili na lotu milijardu eura...Noor wrote:mi i janezi.vuksadinare wrote:
...tja đango....sad mi preuzimamo zlata...a vi srebra...
2015-09-08
oni placu ne zbog izgubljenog zlata vec sto su ih janezi pobjedili...tako da citam komentare nekih u stilu..'da bog da su nas bar rusi pobjedili ili talijani'...
2015-09-08
Fala sele. Imas pusuNoor wrote:nije istina, ja sam vam isto veče odala priznanje i iskreno čestitala na izvrsnoj borbiStanojko wrote:Sta je tema? Basket? Boli rvate racku, oni mogu samo da se opuste i da uzivaju... Lako je njima. NJima vazno da ucestvuju, pravi olimpijci... Treba nama izdrzati sramotu srebra...
eto, uči onda od najboljihdzango wrote:Neću. Niste ni vi kada smo vas drali kao Muja jarca. Koliko beše ono razlika? Skoro pa duplo.Noor wrote:buci, buci...nemoj više pjakatidzango wrote:Jeste. Izgubili jedan turnir od poslednjih 10. Koliko smo vas drali pre toga? 7,8 golova razlike?Noor wrote:ma ima...al najbolje im je prevesti s vaterpolom, to ni s maslom ne mogu prožvakativuksadinare wrote:
finalisti davis cupa ove godine...u rukometu konstantno među medaljasima i polufinalima,finalima...
Guest- Guest
A da ljubiš da prođe?Noor wrote:eto, uči onda od najboljihdzango wrote:Neću. Niste ni vi kada smo vas drali kao Muja jarca. Koliko beše ono razlika? Skoro pa duplo.Noor wrote:buci, buci...nemoj više pjakatidzango wrote:Jeste. Izgubili jedan turnir od poslednjih 10. Koliko smo vas drali pre toga? 7,8 golova razlike?Noor wrote:
ma ima...al najbolje im je prevesti s vaterpolom, to ni s maslom ne mogu prožvakati
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zašto se ti trpaš u dupe asili? ako je neko počeo da vređa to je on a ti si i dalje uvlakačka budalapismejker wrote:zasto je Atsila Seronja?zanima me zasto se covjeka vrijedja,a bez navedenih argumenata...eto ako nije bed odgovoriti..Iskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temikic wrote:asilovski wrote:
pa tebe bolje da nisu napravili, ali nije u vezi pravljenja nego odlazaka
ne seri
ajde sad idi tražiti novu metu za uvlačenje u šupak brate srbine
U Septembru? Jebote. Nisu ti valjda prodali aranžman na Triglavu? Pokvareni ti Slovenci.vuksadinare wrote:oni placu ne zbog izgubljenog zlata vec sto su ih janezi pobjedili...tako da citam komentare nekih u stilu..'da bog da su nas bar rusi pobjedili ili talijani'...
molim :)Stanojko wrote:Fala sele. Imas pusuNoor wrote:nije istina, ja sam vam isto veče odala priznanje i iskreno čestitala na izvrsnoj borbiStanojko wrote:Sta je tema? Basket? Boli rvate racku, oni mogu samo da se opuste i da uzivaju... Lako je njima. NJima vazno da ucestvuju, pravi olimpijci... Treba nama izdrzati sramotu srebra...
treba biti realan i njegovati onaj pravi zdravi sportski duh :)
Guest- Guest
Jebote eva ti si pravi stručnjak za kurčeve forumašaEva_ wrote:Sa sve manje spremića.RayMabus wrote:Ja nisam emocionalna kokoš poput tebe nego hladni analitički muški umTriny wrote:Djeca se prave dok imaš prave zube a ne protezu.RayMabus wrote:dakle matematički gledano niks djeca prije 45 godine životaRayMabus wrote:Manje djece =manja konkurencija na tržištu rada u budućnosti
onaj tre te jebavo pa znaš njegove probleme
rey te jebo pa znaš da ima malo spermija
jel ima još ko da te guzio sa ovog portala
ili barem da si sveću držala
Noor wrote:buci, buci...nemoj više pjakatidzango wrote:Jeste. Izgubili jedan turnir od poslednjih 10. Koliko smo vas drali pre toga? 7,8 golova razlike?Noor wrote:ma ima...al najbolje im je prevesti s vaterpolom, to ni s maslom ne mogu prožvakativuksadinare wrote:finalisti davis cupa ove godine...u rukometu konstantno među medaljasima i polufinalima,finalima...Noor wrote:
Stribor-
2015-09-22
Tako je! I cica je uvek za sport...Noor wrote:molim :)Stanojko wrote:Fala sele. Imas pusuNoor wrote:nije istina, ja sam vam isto veče odala priznanje i iskreno čestitala na izvrsnoj borbiStanojko wrote:Sta je tema? Basket? Boli rvate racku, oni mogu samo da se opuste i da uzivaju... Lako je njima. NJima vazno da ucestvuju, pravi olimpijci... Treba nama izdrzati sramotu srebra...
treba biti realan i njegovati onaj pravi zdravi sportski duh :)
...pripreme pripreme...dzango wrote:U Septembru? Jebote. Nisu ti valjda prodali aranžman na Triglavu? Pokvareni ti Slovenci.vuksadinare wrote:oni placu ne zbog izgubljenog zlata vec sto su ih janezi pobjedili...tako da citam komentare nekih u stilu..'da bog da su nas bar rusi pobjedili ili talijani'...
2015-09-08
Uopće mi nije bed odgovoriti. Obojica ste seronje.pismejker wrote:zasto je Atsila Seronja?zanima me zasto se covjeka vrijedja,a bez navedenih argumenata...eto ako nije bed odgovoritiUoIskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temikic wrote:asilovski wrote:
pa tebe bolje da nisu napravili, ali nije u vezi pravljenja nego odlazaka
ne seri
Lijep pozdrav iz Vinkovaca!
Guest- Guest
A eto dobro..ocigledno vas diramo u osjetljivo svojim tekstovima..Pa zar nije Istina to sto vas zanima???Iskra wrote:Uopće mi nije bed odgovoriti. Obojica ste seronje.pismejker wrote:zasto je Atsila Seronja?zanima me zasto se covjeka vrijedja,a bez navedenih argumenata...eto ako nije bed odgovoritiUoIskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temikic wrote:
ne seri
mislim,mozemo mi ama Čardak-Bojnoj tapsati plejeskati po ramenima i podrzavati vas,ali...tada ne bi bili seronje,jel??
Last edited by pismejker on 19/9/2017, 14:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
vidi iskru..kakvo tijelo ima..a sto drzi u ruci..ti kao glavni forumski jebanđija nisi to zamijetio...balo brvno u oko...pismejker wrote:A eto dobro..ocigledno vas diramo u osjetljivo svojim tekstovima..Pa zar nije Istina to sto vas zanima???Iskra wrote:Uopće mi nije bed odgovoriti. Obojica ste seronje.pismejker wrote:zasto je Atsila Seronja?zanima me zasto se covjeka vrijedja,a bez navedenih argumenata...eto ako nije bed odgovoritiUoIskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:
neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temi
2015-09-08
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 6 of 14