Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Inače jednom kad se isprazni nema više nazad, za dvije godine ovdje nula ljudi na birou
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako kome ja sam na jeftinija radna snaga 15 kilometara oko svoje kuće, mogu radit za 4000 kuna mjesečno, a onaj drugi plača podstanarstvopismejker wrote:rekoh ja..bit cete zona sumraka..
2014-04-11
RayMabus wrote:Kako kome ja sam na jeftinija radna snaga 15 kilometara oko svoje kuće, mogu radit za 4000 kuna mjesečno, a onaj drugi plača podstanarstvopismejker wrote:rekoh ja..bit cete zona sumraka..
dobo,vi ste jos u Dalmacijiji zivahni.ali u prosjeku kao drzava..pa svaki put kad dojdem u Slavoniju,jebote,u po dana,pustara,nigdje nikog..da nikog,ali to vise ne cujes nikakve zvukove,djece nema,nema glaame,nema prometa..po noci,,jebalo majku horror zivi,kao da je sve u potpunosti izumrlo..
Guest- Guest
Ćuj poanta je da si prije morao potezati veze a sad fali ljudi a Bosancima i ekipi sve šta nije plaćeno iznad pet tisuća kuna neisplati im se
2014-04-11
Jebivjetrima poput mene ovo doba će biti raj na jeftinija radna snaga 15 kilometara oko kuće
2014-04-11
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 14 of 14