Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
Page 1 of 1
Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
http://www.kamenjar.com/hrvati-u-vojvodini-na-meti-su-od-1988-godine-samo-sto-to-nikoga-nije-zanimalo/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
jebiga smatralo ih se egzotikom...na zalost...totalno podcijenjeni i iz hrvatske da budemo iskreni...a nitko ne zna da su hrvati vojvodine dali itekako veliki doprinos u obrani domovine narocito 1991 i 1992...em svojom zrtvom na kucnim pragovima em velikim ucescem dragovoljaca na hravstkoj strani narocito u istocnoj slavoniji..
2015-09-08
Re: Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
Nezanima ni sada
Mene samo zanima povratak mojih teritorija s onu stranu Dunava a iza toga dalje me boli kurac šta je
Mene samo zanima povratak mojih teritorija s onu stranu Dunava a iza toga dalje me boli kurac šta je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa na tim teritorijama i jesu hrvati preostali manje vise u nekim dijelovima..tako da...RayMabus wrote:Nezanima ni sada
2015-09-08
Nepratim tovuksadinare wrote:pa na tim teritorijama i jesu hrvati preostali manje vise u nekim dijelovima..tako da...RayMabus wrote:Nezanima ni sada
2014-04-11
DALMACIJA U BAČKOJ:Da smo znali što nas čeka ne bi ni dolazili
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/97090/dalmacija-u-backoj-da-smo-znali-sto-nas-ceka-ne-bi-smo-ni-dolazili-ovamo
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/97090/dalmacija-u-backoj-da-smo-znali-sto-nas-ceka-ne-bi-smo-ni-dolazili-ovamo
2015-09-08
Kog boli kurac za tu unutrašnjost tamo, to sve ne vrijedi pišljiva boba
2014-04-11
osobno mislim da su npr.hrvati u vojvođanskom dijelu srijema bili mentalno cvrsci i kompaktniji do onih hrvata na primjer u Backoj.U srijemu ili sremu hrvatska sela su bila prakticno nadovezivala se jedno uz drugo i cinile svojevrsne hrvatske enklave ili podrucja..pa shodno tome lakse je bilo razvijati jaci nacionalni osjecaj pa i svojevrsni obrambeni mehanizam za razliku od hrvata i hravtskih sela koja su se mjesala sa drugim selima i nije bilo kompaktnosti..vec jedno selo hrvatsko jedno mađarsko jedno srpsko jedno slovacko itd itd..zato i jesu sremski hrvati bili najveci trn na podrucju vojvodine srbima i beogradu..drugo hrvatska sela u vojvođanskom srijemu su se nalazila mahom blize hrvatskoj granici i samim time povezaniji su bili sa hrvatskom..jedino nekoliko sela hrvatskih su bili u jugoistocnom dijelu srijema poput spomenutih hrtkovaca i time odsjeceni od ostalog kompaktnijeg hrvatskog dijela srijema u vojvodini i samim time vise izlozeni brutalnijim napadima poput onog seselja i njegovih 1991 i 1992..
2015-09-08
Bać je močvara plus kultivirana močvara šta su danas oranice, jednostavno ne baš zanimljiv kraj a ono šta vrijedi je Dunav a to su upravo te teritorije s onu stranu Dunava ,sve to unutra ti je goli kurac
2014-04-11
strasno su na meti, do qurca.
puna je skupstina srbije hrvatima, verovatno i u n.sadu,
a hrvatica je pred. vlade srbije.
onaj, zigi migi, pred. hrvata prica hrvatski, niko ga ne primecuje,
niko mu ne rece govori srpski da te ceo svet razume, govori kako voli,
ko ga yebe.
kada srbin bude bio pred. hrvatske vlade i kada se srbi budu mogli nesmetano
da obracaju u hr. skusptini na srpskom, a da to ne izazove ustaški nestašlUk, javite se.
eto, mi smo svi cetnici a on nesmetano govori hrvatski bez ikakvih posledica.
vi bre kenjate na primenu sopstvenih zakona.
majmUni !
puna je skupstina srbije hrvatima, verovatno i u n.sadu,
a hrvatica je pred. vlade srbije.
onaj, zigi migi, pred. hrvata prica hrvatski, niko ga ne primecuje,
niko mu ne rece govori srpski da te ceo svet razume, govori kako voli,
ko ga yebe.
kada srbin bude bio pred. hrvatske vlade i kada se srbi budu mogli nesmetano
da obracaju u hr. skusptini na srpskom, a da to ne izazove ustaški nestašlUk, javite se.
eto, mi smo svi cetnici a on nesmetano govori hrvatski bez ikakvih posledica.
vi bre kenjate na primenu sopstvenih zakona.
majmUni !
Guest- Guest
Hrvati su statisticka greska u Srbiji, iako neki iz HR pokusavaju da naprave da se radi o nekom broju.
Ne znam ni da postoje.
Ne znam ni da postoje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Zoki odusevio generale HVO-a!Zanimalo ga sve o obrani u BiH.Kod Kolinde nije bilo tako
» Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» BBB Hasanbegovic u intervjuu 1988 jasno porucio da nije ekstremist
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» BBB Hasanbegovic u intervjuu 1988 jasno porucio da nije ekstremist
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
Page 1 of 1