Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
a ja te branim :))))jastreb wrote:A zašto ne,to tebe pitam sad jaLeviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
aukurac, kud ide ovaj svijet
Kad miii slična smo godišta dva
A što da ne,sada odgovori ti
Ilii za vjeke vjekova tad ušuti
U čemu sporan je pokušaj moj?
Zar ti želiš revolverski dvoboj!
Dvoboj!
Guest- Guest
ne rekoh da je nepristojan, nego sam ushokiran :DNoor wrote:taman posla, jastreb je pristojan.Leviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Negol,jel se vratila ona sa kojom si pregovarao da joj ostavis Pemziju?
Guest- Guest
samo ti bari, nema levi nis protiv, ko bari taj zbari, ko ne bari taj je longi :Djastreb wrote:A zašto ne,to tebe pitam sad jaLeviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Dvoboj!
Dvoboj!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Longi steta sto ne gleda sire,samo te dalmatinske samozive Bičezi...od njih normalno da bjezi...
Guest- Guest
I u ambulantama....asilovski wrote:U zadnjih 10 godina u školama smo izgubili smo gotovo 70 tisuća djece...
Guest- Guest
koja je to bilapismejker wrote:Leviathan2 wrote:ne rekoh da je nepristojan, nego sam ushokiran :DNoor wrote:taman posla, jastreb je pristojan.Leviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Leviathan2 wrote:koja je to bilapismejker wrote:Leviathan2 wrote:ne rekoh da je nepristojan, nego sam ushokiran :DNoor wrote:taman posla, jastreb je pristojan.Leviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
aemhh..nebih prozivooo...ma znas ti dobro...nije ih bilo bas puno na temi..mislim cura...
Guest- Guest
levi u takvim situacijama ne pokazuje nista :Djastreb wrote:Levi je unaj što pokazuje tri prsta,ja sam onaj sa mačem.Noor wrote:a ja te branim :))))jastreb wrote:A zašto ne,to tebe pitam sad jaLeviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Dvoboj!
aj slobodno bari, evo necemo te smetat :P
aemhh..nebih prozivooo...ma znas ti dobro...nije ih bilo bas puno na temi..mislim cura...
i na ulicama,kako vriste i igraju se..svaki dolazak doli je sve vetja i dublja tisina i u spicu dana..kao da sve zamire..Bitno da Čardak cvate,pas im guzice poharo..cassanowa wrote:I u ambulantama....asilovski wrote:U zadnjih 10 godina u školama smo izgubili smo gotovo 70 tisuća djece...
Guest- Guest
mačoM protiv srbinajastreb wrote:Levi je unaj što pokazuje tri prsta,ja sam onaj sa mačem.Noor wrote:a ja te branim :))))jastreb wrote:A zašto ne,to tebe pitam sad jaLeviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Dvoboj!
pa..u svakom slucaju zasluznii vrijedni ce prosperirati vani,a kako se budu nove generacije radjale,imat ce stvarno dobru platformu za jako perspektivno napredovanje..
Guest- Guest
ma, vidi njih, dobri budite...kakav dvoboj :)Leviathan2 wrote:levi u takvim situacijama ne pokazuje nista :Djastreb wrote:Levi je unaj što pokazuje tri prsta,ja sam onaj sa mačem.Noor wrote:a ja te branim :))))jastreb wrote:A zašto ne,to tebe pitam sad jaLeviathan2 wrote:jbte, jastreb bi bario norku,
Dvoboj!
aj slobodno bari, evo necemo te smetat :P
Guest- Guest
Ljudi upravo gube sve što imaju, što su stekli, a vi se brinete oko toga što Hrvati odlaze iz Hrvatske...Sutra će taj prostor koji vi zovete Hrvatska naseljavati netko drugi...
red wolf-
2016-02-10
Kako gube,sto gube?red wolf wrote:Ljudi upravo gube sve što imaju, što su stekli, a vi se brinete oko toga što Hrvati odlaze iz Hrvatske...Sutra će taj prostor koji vi zovete Hrvatska naseljavati netko drugi...
Guest- Guest
Stiglo je vrijeme čišćenja...Ljudi gube sve...Materijalno...Pa i svoje živote...A vi i dalje spavate...pismejker wrote:Kako gube,sto gube?red wolf wrote:Ljudi upravo gube sve što imaju, što su stekli, a vi se brinete oko toga što Hrvati odlaze iz Hrvatske...Sutra će taj prostor koji vi zovete Hrvatska naseljavati netko drugi...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Stiglo je vrijeme čišćenja...Ljudi gube sve...Materijalno...Pa i svoje živote...A vi i dalje spavate...pismejker wrote:Kako gube,sto gube?red wolf wrote:Ljudi upravo gube sve što imaju, što su stekli, a vi se brinete oko toga što Hrvati odlaze iz Hrvatske...Sutra će taj prostor koji vi zovete Hrvatska naseljavati netko drugi...
ne znam Ezeku..meni se materijalno uvecava i potencira mnogostruko..zivoti?'..Pa slozit cemo se da je Zemlja kapitalno napucena svim i svacim i nekim putem treba se regulirati broj..
Ufff,ja bih jos pride pustio na slobodicu one slatke stvari sto cuvaju u biohazard labovima..da vis tek onda gubljenja zivota...ono da ostane na max 800 milijuna cijeli svjet,bilo bi pravo osvjezenje..
Guest- Guest
Vi ste gotovi...Zemlja je spremna da se oslobodi vas ljudi...pismejker wrote:red wolf wrote:Stiglo je vrijeme čišćenja...Ljudi gube sve...Materijalno...Pa i svoje živote...A vi i dalje spavate...pismejker wrote:Kako gube,sto gube?red wolf wrote:Ljudi upravo gube sve što imaju, što su stekli, a vi se brinete oko toga što Hrvati odlaze iz Hrvatske...Sutra će taj prostor koji vi zovete Hrvatska naseljavati netko drugi...
ne znam Ezeku..meni se materijalno uvecava i potencira mnogostruko..zivoti?'..Pa slozit cemo se da je Zemlja kapitalno napucena svim i svacim i nekim putem treba se regulirati broj..
Ufff,ja bih jos pride pustio na slobodicu one slatke stvari sto cuvaju u biohazard labovima..da vis tek onda gubljenja zivota...ono da ostane na max 800 milijuna cijeli svjet,bilo bi pravo osvjezenje..
red wolf-
2016-02-10
Ovog Ezeka treba balzamirat pa mu nosit mošti naokolo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 10 of 14