Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
zar to nije ista osoba? Iknar i Iknar je gay?jastreb wrote:On i ja smo glavni pobornici ukidanja zabrane pisanja Iknaru na ovome forumu.Noor wrote:a tko je Iknar je gay?jastreb wrote:Vratite Iknara!!!!!
Guest- Guest
Noor wrote:
a tko je Iknar je gay?
Hordak. Ustašoid sa starog foruma koji se naslađivao najavama građanskog rata među Hrvatima (tu se odlično slagao s Gnječom), a koji je zbog ironije i neuspjeha takvih predviđanja okrenuo pilu naopako.
Guest- Guest
i koristi Iknarov avatar?slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
a tko je Iknar je gay?
Hordak. Ustašoid sa starog foruma koji se naslađivao najavama građanskog rata među Hrvatima (tu se odlično slagao s Gnječom), a koji je zbog ironije i neuspjeha takvih predviđanja okrenuo pilu naopako.
Guest- Guest
Noor wrote:
zar to nije ista osoba? Iknar i Iknar je gay?
Ne. Iknar je samo obični blento kojima ima stanovitih problema.
Guest- Guest
kad 24sata pise ozbiljne clanke oslo sve defcon 3
https://m.24sata.hr/news/najgori-smo-i-lazemo-si-svi-ce-pobjeci-iz-zemlje-trgnimo-se-540501
Noor wrote:
i koristi Iknarov avatar?
Da. Iknar je koristio taj avatar dok nije dobio trajni ban.
Guest- Guest
pročitao, da svi ćemo pobjeći vanikic wrote:
kad 24sata pise ozbiljne clanke oslo sve defcon 3
https://m.24sata.hr/news/najgori-smo-i-lazemo-si-svi-ce-pobjeci-iz-zemlje-trgnimo-se-540501
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ok, nakon 2 godine na ovom forumu sad mi je i to jasnoslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
Noor wrote:ok, nakon 2 godine na ovom forumu sad mi je i to jasnoslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Ma to je još i najmanje važno na ovom forumu.
Jedino što je jastreb dosadan kao stjenica sa svojim urlaukanjem da se iknaru dokine trajni ban, pa to može djelovati zbunjujuće.
Guest- Guest
pa to me i zbunjivalo...traži da se Iknaru dozvoli pisanje, a ja vidim da "Iknar" pišeslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:ok, nakon 2 godine na ovom forumu sad mi je i to jasnoslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Ma to je još i najmanje važno na ovom forumu.
Jedino što je jastreb dosadan kao stjenica sa svojim urlaukanjem da se iknaru dokine trajni ban, pa to može djelovati zbunjujuće.
Guest- Guest
Noor wrote:pa to me i zbunjivalo...traži da se Iknaru dozvoli pisanje, a ja vidim da "Iknar" pišeslidingdoorsoperator wrote:
E da, baš zbunjujuće. Ako ne znaš kontekst cijele priče.
Last edited by slidingdoorsoperator on Tue 19 Sep - 21:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/507706/ovo-je-sada-vec-postalo-bezobrazno-sanader-u-vladi-imao-75-duznosnika-milanovic-125-a-plenkovic-vec-dosao-do-nevjerojatne-brojke-od-njih-cak-151-sto-mislite-tko-placa-sve-te-uhljebe
2014-04-11
Nikakve se reforme neće napravit u Hr i zato je dobro da ljudi masovno napuštaju brodu koji tone
2014-04-11
ajoj, LOLRayMabus wrote:Mošti svetog Ezekiela he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he
idiukurac _D
Guest- Guest
o uvijek smandrlja nesto u dzep, ko god da je na vlastiNoor wrote:možda Čačić sa svojim reformistima nešto smandrlja.....RayMabus wrote:Nikakve se reforme neće napravit u Hr i zato je dobro da ljudi masovno napuštaju brodu koji tone
u džep, mislim.
Ne. Iknar se predstavlja kao prvostvoreno biće od strane Jahve. Tvrdi da upravlja olujama i gromovima. Čak i poplavama. Tako je govorio kako je on poslao poplavu u Gunju,te da će usmjeriti gromove na šator Glogoškog. Vjerovatno da je sada na forumu pisao bi kako stoji iza uragana Irma.Noor wrote:zar to nije ista osoba? Iknar i Iknar je gay?jastreb wrote:On i ja smo glavni pobornici ukidanja zabrane pisanja Iknaru na ovome forumu.Noor wrote:a tko je Iknar je gay?jastreb wrote:Vratite Iknara!!!!!
Iknar je gay ga je jednom toliko razljutio napisavši kako će uništiti marijanska svetišta,da je ovaj poslao gromove te je Iknaru jeu gayu uništen kompjuter nakon jedne grmnljavinske oluje.
Iknar je pisao (i danas piše) po brojnim forumima. Najviše katoličkim. Na jednom je katoličkom forumu savjetovao teško bolesnoj ženi da prekine terapije,te da mu se moli i prinosi mu neke žrtve. Iknar je gay to na vrijeme spriječio,jer je pišući neke članke kontra katoličkog nauka,naišao na Iknarov post.
Iknar se prijetio i Kicu kako će munjama uništiti njegov forum i onda je dobio trajni ban.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ne. Iknar se predstavlja kao prvostvoreno biće od strane Jahve. Tvrdi da upravlja olujama i gromovima. Čak i poplavama. Tako je govorio kako je on poslao poplavu u Gunju,te da će usmjeriti gromove na šator Glogoškog. Vjerovatno da je sada na forumu pisao bi kako stoji iza uragana Irma.Noor wrote:zar to nije ista osoba? Iknar i Iknar je gay?jastreb wrote:On i ja smo glavni pobornici ukidanja zabrane pisanja Iknaru na ovome forumu.Noor wrote:a tko je Iknar je gay?jastreb wrote:Vratite Iknara!!!!!
Iknar je gay ga je jednom toliko razljutio napisavši kako će uništiti marijanska svetišta,da je ovaj poslao gromove te je Iknaru jeu gayu uništen kompjuter nakon jedne grmnljavinske oluje.
Iknar je pisao (i danas piše) po brojnim forumima. Najviše katoličkim. Na jednom je katoličkom forumu savjetovao teško bolesnoj ženi da prekine terapije,te da mu se moli i prinosi mu neke žrtve. Iknar je gay to na vrijeme spriječio,jer je pišući neke članke kontra katoličkog nauka,naišao na Iknarov post.
Iknar se prijetio i Kicu kako će munjama uništiti njegov forum i onda je dobio trajni ban.
red wolf-
2016-02-10
Evo jednog komentara Iknara sa Fejsa:
Hvar je vec duze vrijeme Luciferova kurvica,zao mi samo postenih i casnih ljudi,ako slucajno dođe oluja na Hvar malo jaca,ebiga nsite me smjeli ljutiti
Hvar je vec duze vrijeme Luciferova kurvica,zao mi samo postenih i casnih ljudi,ako slucajno dođe oluja na Hvar malo jaca,ebiga nsite me smjeli ljutiti
2014-04-22
Sjecam se da doks am jos bio prlicno neprecizan sa Olujama da sam htio kazniti Hvar radi slicnihs tvari ,ali sam pogodio onda dalmatinsku zagoru srecom bez losih situacija
da sada odllucim kazniti Hrav bilo bi to rpeciznije puno sa mojim Mocima
razmisliti cu o tome jos,jer me zanima puno sira situacija na ZEmlji,ali nije nemoguce da ih zadersi olujica sa tornadom mozdaS
da sada odllucim kazniti Hrav bilo bi to rpeciznije puno sa mojim Mocima
razmisliti cu o tome jos,jer me zanima puno sira situacija na ZEmlji,ali nije nemoguce da ih zadersi olujica sa tornadom mozdaS
2014-04-22
Iknar, Ilija gromovnik
2014-04-11
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 12 of 14