Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Animal seks ne projiciraj na menea...puj,puj..!!!
Guest- Guest
joj daj sveto, niti koga zanima, niti ti tko vjeruje....pun si pričica ko šipak koštica.pismejker wrote:yahhh...Iskrica iz Vinkulje..??tko bi rekel..?? ..ahhh imam mamorije vezane za te vinkulje,uglavnom,one svejebske..vuksadinare wrote:servisiram i ja i ne samo ja...no zapravo problem je u tome da na vlast dolazi se po sisetmu..'pa jeboga nisam ni ja toliki bedak da se ne okoristim nesto ako su se svi oni prije mene a ja da glumim madonu'pismejker wrote:Mehh...inverzna psihologija..ima i toga...sad,svi smo pomalo lopovi,ali oni na vlasti,koji bi se trebali brinuti za narod,najvise lopinaju,a boli ih kiki za narod..vuksadinare wrote:..eh ja se upravio plasim kad netko na ovim prostorima vice i galami dr'z lopova...obicno na koncu ispadne da je taj koji vice jos veci lopov od onog lopova u kojeg upire prst...tu ej davno procitana startegija..'napad najbolja obrana'pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
Asila preoogorceno laje,kao i vecina drugi,da bi to bilo ono,sto ti kazes..ima famigliu,djecu,zenu,sve to treba servisirati,a nije na nekoj poziciji..dapace..
meni su najbolje one o razbacivanju kozojeba po ulici
čuvaj se i bez skakavca nikam!
Guest- Guest
govnaru podebljao sam ti ko je počeo da vređapismejker wrote:vuff..!! vuff..1! vuff..!!! jel moze nakon lajuckanja i neko argumenat..nes si ljuta prevec..Iskra wrote:Čekaj, ti si stvarno glup ili se samo tako češljaš?!pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
Ma, i ja svašta pitam, naravno da si glup.
Usput, tvoje sklonosti prema animal seksu me ne zanimaju.
samo si glup da to i ne vidiš i praviše se mutav
u stvari ti se ne praviš
ti jesi mutav i glup ko bandera
Ma boli mene kiki tko vjeruje ili ne...bas ste mi vi neki faktor od znacaja,u prosjeku,da vam kamion predje preko glave,imao bih 2-3 retka o tome..nis vise..Noor wrote:joj daj sveto, niti koga zanima, niti ti tko vjeruje....pun si pričica ko šipak koštica.pismejker wrote:yahhh...Iskrica iz Vinkulje..??tko bi rekel..?? ..ahhh imam mamorije vezane za te vinkulje,uglavnom,one svejebske..vuksadinare wrote:servisiram i ja i ne samo ja...no zapravo problem je u tome da na vlast dolazi se po sisetmu..'pa jeboga nisam ni ja toliki bedak da se ne okoristim nesto ako su se svi oni prije mene a ja da glumim madonu'pismejker wrote:Mehh...inverzna psihologija..ima i toga...sad,svi smo pomalo lopovi,ali oni na vlasti,koji bi se trebali brinuti za narod,najvise lopinaju,a boli ih kiki za narod..vuksadinare wrote:
..eh ja se upravio plasim kad netko na ovim prostorima vice i galami dr'z lopova...obicno na koncu ispadne da je taj koji vice jos veci lopov od onog lopova u kojeg upire prst...tu ej davno procitana startegija..'napad najbolja obrana'
Asila preoogorceno laje,kao i vecina drugi,da bi to bilo ono,sto ti kazes..ima famigliu,djecu,zenu,sve to treba servisirati,a nije na nekoj poziciji..dapace..
Guest- Guest
niti nije pitanje tko ti vjeruje, nego zašto ovdje, ničime izazvan, non stop o svom seksualnom životu?pismejker wrote:Ma boli mene kiki tko vjeruje ili ne...bas ste mi vi neki faktor od znacaja,u prosjeku,da vam kamion predje preko glave,imao bih 2-3 retka o tome..nis vise..Noor wrote:joj daj sveto, niti koga zanima, niti ti tko vjeruje....pun si pričica ko šipak koštica.pismejker wrote:yahhh...Iskrica iz Vinkulje..??tko bi rekel..?? ..ahhh imam mamorije vezane za te vinkulje,uglavnom,one svejebske..vuksadinare wrote:servisiram i ja i ne samo ja...no zapravo problem je u tome da na vlast dolazi se po sisetmu..'pa jeboga nisam ni ja toliki bedak da se ne okoristim nesto ako su se svi oni prije mene a ja da glumim madonu'pismejker wrote:
Mehh...inverzna psihologija..ima i toga...sad,svi smo pomalo lopovi,ali oni na vlasti,koji bi se trebali brinuti za narod,najvise lopinaju,a boli ih kiki za narod..
šta nema nekih date portala i chatova da se tamo istreseš? tamo bi bio medijska megazvijezda
Guest- Guest
Dobro,možda,sa jedne strane Bogdan previše o svom seksualnom životu,ali sa druge strane vi forumske pi...žene i djevojke,o svom životu pišete jako malo(uglavnom Sora) ili nimalo.Noor wrote:
niti nije pitanje tko ti vjeruje, nego zašto ovdje, ničime izazvan, non stop o svom seksualnom životu?
šta nema nekih date portala i chatova da se tamo istreseš? tamo bi bio medijska megazvijezda
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa pitaj Soru što bi htio znati...dok gucne zna ona odvezat jezik i ponekad bude i duhovita na svoj računjastreb wrote:Dobro,možda,sa jedne strane Bogdan previše o svom seksualnom životu,ali sa druge strane vi forumske pi...žene i djevojke,o svom životu pišete jako malo(uglavnom Sora) ili nimalo.Noor wrote:
niti nije pitanje tko ti vjeruje, nego zašto ovdje, ničime izazvan, non stop o svom seksualnom životu?
Guest- Guest
Noor wrote:niti nije pitanje tko ti vjeruje, nego zašto ovdje, ničime izazvan, non stop o svom seksualnom životu?pismejker wrote:Ma boli mene kiki tko vjeruje ili ne...bas ste mi vi neki faktor od znacaja,u prosjeku,da vam kamion predje preko glave,imao bih 2-3 retka o tome..nis vise..Noor wrote:joj daj sveto, niti koga zanima, niti ti tko vjeruje....pun si pričica ko šipak koštica.pismejker wrote:yahhh...Iskrica iz Vinkulje..??tko bi rekel..?? ..ahhh imam mamorije vezane za te vinkulje,uglavnom,one svejebske..vuksadinare wrote:
servisiram i ja i ne samo ja...no zapravo problem je u tome da na vlast dolazi se po sisetmu..'pa jeboga nisam ni ja toliki bedak da se ne okoristim nesto ako su se svi oni prije mene a ja da glumim madonu'
Noor..pa ovo je forum,tu se trtlja,pise,bedači,i gluperdavi,sve se radi..ako ti nes smeta,pa curo,ne citaj,ne prati one koji te nerviraju,stavi ih na ignore..ima sto nacina....
Ovo je meni mjesto zajebancije i valjanja gluposti,pretjerivanja,i opcenito izvaljivanja svega i svacega...nis zlo..na niciji racun..samo na svoj..
cudi me da vam nije primjer zlonamjernije coporativno lincovanje nekog tko suprotno misli....to zabrinjava...ali hajde,ipak se ekipa upristojila nakon izvjesnog vremena...
Guest- Guest
Nikog Bogi ne dira,dok njega netko ne nagazi..samo se dobronamjerno zajebava...uglavnom na svoj racun...kom to smeta,e taj ima probleme,ne ja..
Guest- Guest
ja mislim da svetac nije nijedno poderao sem svopje cura i to na kapaljku...mozda platio kakve kurabe u njemackoj pa sad ono fore i fazoni..ja jebac na n-tu potenciju jer mu ej koja kuraba..rekla zvakuci i brojeci eure ustipnuvsi sveca za obraz..'da,decko doista si nenadmasan jebac'..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja isto (pitaj Bogdana) dam kakav savjet ili iznesem svoje neko iskustvo,ili afinitete. Dočim vi samo čitate i šutite. Nije fer.Noor wrote:pa pitaj Soru što bi htio znati...dok gucne zna ona odvezat jezik i ponekad bude i duhovita na svoj računjastreb wrote:Dobro,možda,sa jedne strane Bogdan previše o svom seksualnom životu,ali sa druge strane vi forumske pi...žene i djevojke,o svom životu pišete jako malo(uglavnom Sora) ili nimalo.Noor wrote:
2014-04-22
vuksadinare wrote:ja mislim da svetac nije nijedno poderao sem svopje cura i to na kapaljku...mozda platio kakve kurabe u njemackoj pa sad ono fore i fazoni..ja jebac na n-tu potenciju jer mu ej koja kuraba..rekla zvakuci i brojeci eure ustipnuvsi sveca za obraz..'da,decko doista si nenadmasan jebac'..
eto vidis,tko mi je ravan???!...
Ma brinu mene druge stvar iFuk,zato se i zajebajem masovno..Tko se smije zlo ne misli..
Guest- Guest
ej drugar..mene si zaboravio...jastreb wrote:Ja isto (pitaj Bogdana) dam kakav savjet ili iznesem svoje neko iskustvo,ili afinitete. Dočim vi samo čitate i šutite. Nije fer.Noor wrote:pa pitaj Soru što bi htio znati...dok gucne zna ona odvezat jezik i ponekad bude i duhovita na svoj računjastreb wrote:Dobro,možda,sa jedne strane Bogdan previše o svom seksualnom životu,ali sa druge strane vi forumske pi...žene i djevojke,o svom životu pišete jako malo(uglavnom Sora) ili nimalo.Noor wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://iszd.hr/2014/01/dobna-struktura-hrvatskih-opcina-i-gradova/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastreb wrote:Ja isto (pitaj Bogdana) dam kakav savjet ili iznesem svoje neko iskustvo,ili afinitete. Dočim vi samo čitate i šutite. Nije fer.Noor wrote:pa pitaj Soru što bi htio znati...dok gucne zna ona odvezat jezik i ponekad bude i duhovita na svoj računjastreb wrote:Dobro,možda,sa jedne strane Bogdan previše o svom seksualnom životu,ali sa druge strane vi forumske pi...žene i djevojke,o svom životu pišete jako malo(uglavnom Sora) ili nimalo.Noor wrote:
Nisu blagoglagoljivi,nego nesto smrknuti..nije dobro za zdravlje..
Guest- Guest
ne smeta me, samo me čudi što nemaš nikakve privatnosti.pismejker wrote:Noor wrote:niti nije pitanje tko ti vjeruje, nego zašto ovdje, ničime izazvan, non stop o svom seksualnom životu?pismejker wrote:Ma boli mene kiki tko vjeruje ili ne...bas ste mi vi neki faktor od znacaja,u prosjeku,da vam kamion predje preko glave,imao bih 2-3 retka o tome..nis vise..Noor wrote:joj daj sveto, niti koga zanima, niti ti tko vjeruje....pun si pričica ko šipak koštica.pismejker wrote:
yahhh...Iskrica iz Vinkulje..??tko bi rekel..?? ..ahhh imam mamorije vezane za te vinkulje,uglavnom,one svejebske..
Noor..pa ovo je forum,tu se trtlja,pise,bedači,i gluperdavi,sve se radi..ako ti nes smeta,pa curo,ne citaj,ne prati one koji te nerviraju,stavi ih na ignore..ima sto nacina....
Ovo je meni mjesto zajebancije i valjanja gluposti,pretjerivanja,i opcenito izvaljivanja svega i svacega...nis zlo..na niciji racun..samo na svoj..
cudi me da vam nije primjer zlonamjernije coporativno lincovanje nekog tko suprotno misli....to zabrinjava...ali hajde,ipak se ekipa upristojila nakon izvjesnog vremena...
što znači to..upristojila se ekipa? ako ciljaš na slab odaziv po defetističkim temama, moraš biti svjestan da ljudima koji nisu maliciozni i zluradi dojadi uopće obraćati se idiotima, a kamo li ih u nešto uvjeravati ili im objašnjavati. zato vidim po takvim temama, zbog bijesa što nema odaziva, kreću i prozivke poimence. jadno, bijedno i tragikomično.
Guest- Guest
da, ali ti imaš mjeru. kao i pizzon.jastreb wrote:Ja isto (pitaj Bogdana) dam kakav savjet ili iznesem svoje neko iskustvo,ili afinitete. Dočim vi samo čitate i šutite. Nije fer.Noor wrote:pa pitaj Soru što bi htio znati...dok gucne zna ona odvezat jezik i ponekad bude i duhovita na svoj računjastreb wrote:Dobro,možda,sa jedne strane Bogdan previše o svom seksualnom životu,ali sa druge strane vi forumske pi...žene i djevojke,o svom životu pišete jako malo(uglavnom Sora) ili nimalo.Noor wrote:
a što bi mi trebale pričati?
Guest- Guest
Noor wrote:ne smeta me, samo me čudi što nemaš nikakve privatnosti.pismejker wrote:Noor wrote:niti nije pitanje tko ti vjeruje, nego zašto ovdje, ničime izazvan, non stop o svom seksualnom životu?pismejker wrote:Ma boli mene kiki tko vjeruje ili ne...bas ste mi vi neki faktor od znacaja,u prosjeku,da vam kamion predje preko glave,imao bih 2-3 retka o tome..nis vise..Noor wrote:
joj daj sveto, niti koga zanima, niti ti tko vjeruje....pun si pričica ko šipak koštica.
što znači to..upristojila se ekipa? ako ciljaš na slab odaziv po defetističkim temama, moraš biti svjestan da ljudima koji nisu maliciozni i zluradi dojadi uopće obraćati se idiotima, a kamo li ih u nešto uvjeravati ili im objašnjavati. zato vidim po takvim temama, zbog bijesa što nema odaziva, kreću i prozivke poimence. jadno, bijedno i tragikomično.
Bar bi ti trebala shvatiti,a i rekoh ,da je uglavnom 50% reala,a 50% overkill (pretjerivanje),dovoljno meni privatnosti ostaje...nije ugrozena...
Ekipa vise ne jebe tudje materi i ne psuje puno...
Ostalo nabrojano..Pitjkamumaterina,jel se forum moze malo manje ozbiljno shvatiti??sve se osobno shvaca,sve se smatra napadom,sve se smatra protu vovom ili onom aktivnoscu...
Meni je drago sto ne spadam niti u jednu politicku sktrukturu,i rado gnjojama samo po nepravdi prema narodu,naciji ili slicno..
Dakle,cak mi je u neku ruku stavo vise do ljudi dole,kao ljudi,nego ovima koji natezu ljevo-desno i ugl. sebi gledaju koristi...
ali ni to nije tolik ovazno danekom kazem da je kreten ili idjot,radi politike ili politikog usmjerenja...takoc..!!
Guest- Guest
Oooo,Vučice draga,da,zaboravih te.vuksadinare wrote:ej drugar..mene si zaboravio...jastreb wrote:Ja isto (pitaj Bogdana) dam kakav savjet ili iznesem svoje neko iskustvo,ili afinitete. Dočim vi samo čitate i šutite. Nije fer.Noor wrote:pa pitaj Soru što bi htio znati...dok gucne zna ona odvezat jezik i ponekad bude i duhovita na svoj računjastreb wrote:Dobro,možda,sa jedne strane Bogdan previše o svom seksualnom životu,ali sa druge strane vi forumske pi...žene i djevojke,o svom životu pišete jako malo(uglavnom Sora) ili nimalo.Noor wrote:
2014-04-22
Demografski raspad je odlična vijest za radnike četrdeset godina i više, nema radne snage puna zaposlenost
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Seronja??? Tko si ti uopće? Baba nurkina pacovska bojna pretpostavljam ali no...Iskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temikic wrote:asilovski wrote:pa tebe bolje da nisu napravili, ali nije u vezi pravljenja nego odlazakačardak efendija wrote:hrvati ne prave decu
nema tu neke mudrosti
odlučili su se samoubiti i to je gotova stvar
ne seri
Kermit-
2014-04-17
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 8 of 14