Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Ljudi odlaze, a nikoga kao da nije briga
vidi iskru..kakvo tijelo ima..a sto drzi u ruci..ti kao glavni forumski jebanđija nisi to zamijetio...balo brvno u oko...pismejker wrote:A eto dobro..ocigledno vas diramo u osjetljivo svojim tekstovima..Pa zar nije Istina to sto vas zanima???Iskra wrote:Uopće mi nije bed odgovoriti. Obojica ste seronje.pismejker wrote:zasto je Atsila Seronja?zanima me zasto se covjeka vrijedja,a bez navedenih argumenata...eto ako nije bed odgovoritiUoIskra wrote:Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.asilovski wrote:
neće mi govno iz vinkovaca kenjati na temi
Lijep pozdrav iz Vinkovaca!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
klasični jadopismejker wrote:Ahhh..Vinkovci..tamo sam jednu kuju tandrcio...nisi valja zato ljuta na Menea..
brate srbine ne sramiti nas više
hahahah izbrisao post
izgleda da te iskra dobro naljutila brate srbine
izgleda da te iskra dobro naljutila brate srbine
vuksadinare wrote:vidi iskru..kakvo tijelo ima..a sto drzi u ruci..ti kao glavni forumski jebanđija nisi to zamijetio...balo brvno u oko...pismejker wrote:A eto dobro..ocigledno vas diramo u osjetljivo svojim tekstovima..Pa zar nije Istina to sto vas zanima???Iskra wrote:Uopće mi nije bed odgovoriti. Obojica ste seronje.pismejker wrote:zasto je Atsila Seronja?zanima me zasto se covjeka vrijedja,a bez navedenih argumenata...eto ako nije bed odgovoritiUoIskra wrote:
Pa kad seronja otvori temu (a ti jesi seronja) i nije za ništa drugo nego za "kenjati" po njoj.
Fuk..i takvi kao ja drze do svoj nivoa....Neki nivo i svejeb mora imati...
Guest- Guest
Bolje da nema djece i ljudi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
svejeb...pismejker wrote:vuksadinare wrote:vidi iskru..kakvo tijelo ima..a sto drzi u ruci..ti kao glavni forumski jebanđija nisi to zamijetio...balo brvno u oko...pismejker wrote:A eto dobro..ocigledno vas diramo u osjetljivo svojim tekstovima..Pa zar nije Istina to sto vas zanima???Iskra wrote:Uopće mi nije bed odgovoriti. Obojica ste seronje.pismejker wrote:
zasto je Atsila Seronja?zanima me zasto se covjeka vrijedja,a bez navedenih argumenata...eto ako nije bed odgovoritiUo
2015-09-08
Pa mi forumski Jebačivuksadinare wrote:svejeb...pismejker wrote:vuksadinare wrote:vidi iskru..kakvo tijelo ima..a sto drzi u ruci..ti kao glavni forumski jebanđija nisi to zamijetio...balo brvno u oko...pismejker wrote:A eto dobro..ocigledno vas diramo u osjetljivo svojim tekstovima..Pa zar nije Istina to sto vas zanima???Iskra wrote:
Uopće mi nije bed odgovoriti. Obojica ste seronje.
Guest- Guest
dzango wrote:Lako je tebi kada svaki put ispadneš u osminifinale i ni ne znaš kako je biti u finalu i boriti se za zlato. Muka golema.jasambrend wrote:dzango wrote:I ti jednom da postaneš čovek.jasambrend wrote:Eva_ wrote:I ne plaćajte porez. Izbjegavajte gdje god i kad god možete.
I s drugaricom četniku...ovaj...jevrejkom se slažem...ajme, neću poceti valjda na Bože pravde dizat tri prsta...
Stari, i mi u Dalmaciji volimo kmecati, ali nekidan mi došlo brisače na zaslon staviti koliko je suza bilo isplakano zbog Slovenaca..
Iskreno...samo se zbog Hajduka sekiram, a i to sve manje...doduše, vaterpolisti i rukometaši zaslužuju respekt, ali nogometaši i košarkaši...ma ne pada mi na pamet zbog prenapuhanih zvijezda cupati kosu...
darth_vader-
2014-04-17
Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
Guest- Guest
pa da glumiš uplakanog još tri danadzango wrote:A da ljubiš da prođe?Noor wrote:eto, uči onda od najboljihdzango wrote:Neću. Niste ni vi kada smo vas drali kao Muja jarca. Koliko beše ono razlika? Skoro pa duplo.Noor wrote:buci, buci...nemoj više pjakatidzango wrote:
Jeste. Izgubili jedan turnir od poslednjih 10. Koliko smo vas drali pre toga? 7,8 golova razlike?
Guest- Guest
Djeca su buduća radna snaga dakle konkurencija bolje da ih je manje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..eh ja se upravio plasim kad netko na ovim prostorima vice i galami dr'z lopova...obicno na koncu ispadne da je taj koji vice jos veci lopov od onog lopova u kojeg upire prst...tu ej davno procitana startegija..'napad najbolja obrana'pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
2015-09-08
istina, eva meni viče da sam uhljeb a tavuksadinare wrote:..eh ja se upravio plasim kad netko na ovim prostorima vice i galami dr'z lopova...obicno na koncu ispadne da je taj koji vice jos veci lopov od onog lopova u kojeg upire prst...tu ej davno procitana startegija..'napad najbolja obrana'pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
poznavačica forumskih kurčeva
uhljeb da ne može da bude veći
Mehh...inverzna psihologija..ima i toga...sad,svi smo pomalo lopovi,ali oni na vlasti,koji bi se trebali brinuti za narod,najvise lopinaju,a boli ih kiki za narod..vuksadinare wrote:..eh ja se upravio plasim kad netko na ovim prostorima vice i galami dr'z lopova...obicno na koncu ispadne da je taj koji vice jos veci lopov od onog lopova u kojeg upire prst...tu ej davno procitana startegija..'napad najbolja obrana'pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
Asila preoogorceno laje,kao i vecina drugi,da bi to bilo ono,sto ti kazes..ima famigliu,djecu,zenu,sve to treba servisirati,a nije na nekoj poziciji..dapace..
Guest- Guest
servisiram i ja i ne samo ja...no zapravo problem je u tome da na vlast dolazi se po sisetmu..'pa jeboga nisam ni ja toliki bedak da se ne okoristim nesto ako su se svi oni prije mene a ja da glumim madonu'pismejker wrote:Mehh...inverzna psihologija..ima i toga...sad,svi smo pomalo lopovi,ali oni na vlasti,koji bi se trebali brinuti za narod,najvise lopinaju,a boli ih kiki za narod..vuksadinare wrote:..eh ja se upravio plasim kad netko na ovim prostorima vice i galami dr'z lopova...obicno na koncu ispadne da je taj koji vice jos veci lopov od onog lopova u kojeg upire prst...tu ej davno procitana startegija..'napad najbolja obrana'pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
Asila preoogorceno laje,kao i vecina drugi,da bi to bilo ono,sto ti kazes..ima famigliu,djecu,zenu,sve to treba servisirati,a nije na nekoj poziciji..dapace..
2015-09-08
a fino je majstor izbrisao post, no bio si bržičardak efendija wrote:klasični jadopismejker wrote:Ahhh..Vinkovci..tamo sam jednu kuju tandrcio...nisi valja zato ljuta na Menea..
Guest- Guest
yahhh...Iskrica iz Vinkulje..??tko bi rekel..?? ..ahhh imam mamorije vezane za te vinkulje,uglavnom,one svejebske..vuksadinare wrote:servisiram i ja i ne samo ja...no zapravo problem je u tome da na vlast dolazi se po sisetmu..'pa jeboga nisam ni ja toliki bedak da se ne okoristim nesto ako su se svi oni prije mene a ja da glumim madonu'pismejker wrote:Mehh...inverzna psihologija..ima i toga...sad,svi smo pomalo lopovi,ali oni na vlasti,koji bi se trebali brinuti za narod,najvise lopinaju,a boli ih kiki za narod..vuksadinare wrote:..eh ja se upravio plasim kad netko na ovim prostorima vice i galami dr'z lopova...obicno na koncu ispadne da je taj koji vice jos veci lopov od onog lopova u kojeg upire prst...tu ej davno procitana startegija..'napad najbolja obrana'pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
Guest- Guest
Čekaj, ti si stvarno glup ili se samo tako češljaš?!pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
Ma, i ja svašta pitam, naravno da si glup.
Usput, tvoje sklonosti prema animal seksu me ne zanimaju.
Guest- Guest
Nije jado od muke i jada mogo da ne udara nasumiceNoor wrote:a fino je majstor izbrisao post, no bio si bržičardak efendija wrote:klasični jadopismejker wrote:Ahhh..Vinkovci..tamo sam jednu kuju tandrcio...nisi valja zato ljuta na Menea..
vuff..!! vuff..1! vuff..!!! jel moze nakon lajuckanja i neko argumenat..nes si ljuta prevec..Iskra wrote:Čekaj, ti si stvarno glup ili se samo tako češljaš?!pismejker wrote:Ajd oke da meni kaze,ali asila.pataj lik nikad nikom nije ruznu rijec rekao,samo je prilicno objektivno po pitanju Balkana komentirao...i sad zato jer Lopovima kaze da su Lopovi,ispa seronja..
Ma, i ja svašta pitam, naravno da si glup.
Usput, tvoje sklonosti prema animal seksu me ne zanimaju.
Guest- Guest
Animal seks ne projiciraj na menea...puj,puj..!!!
Guest- Guest
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Ako koga zanima - iako nikoga nije briga - "ukida" se novinarska gripa zvana Korona
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
» Fra Bože Vuleta, osnivač Hrvatskog saveza za nedjelju: Nikoga nije briga što radnici crkavaju od posla
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Balkanci nisu Francuzi i nije ih briga šta su cijene goriva previsoke
Page 7 of 14