ZBOGOM, SRBIJO! BRUTALNO ISKRENO PISMO BEOGRAĐANKE
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: ZBOGOM, SRBIJO! BRUTALNO ISKRENO PISMO BEOGRAĐANKE
buš ga pitalaEva_ wrote:I totalno sjebala njegov logaritam. Na čem će sad frulit?Noor wrote:...koja je išla samo u prilog tvrdnjidzango wrote:I Veber je srao da nije žensko pa je onda postavio njenu sliku.Noor wrote:i to je pitanjedzango wrote:
Nema šanse. Žensko je to.
Guest- Guest
Ja ne pitam, ljudi se sami otvore. Spontano i potpuno.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Ja ne pitam, ljudi se sami otvore. Spontano i potpuno.
istina
Eva_ wrote:Joda & Asila, keine Sorge i vani se može gulit Hrvate. Bum vas ja poučila. I danas živim od katoličkog znoja.
Eva_ wrote:To ti misliš. Tvoj porez puni moj budget:)Noor wrote:Slabe ti imaš koristi od mojih u doprinose i poreze uplaćenih kuna, ko i tvoj šef kaj ima koristi od tebe i tvog cjelodnevnog forumašenja. Aha joj da...posle radnog vremena te nema, neki imaju strah od letenja, a ti od mužaEva_ wrote:Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19781p180-crko-marsal#887835
Guest- Guest
haha, i sliku stavio ;O)kofein wrote:dzango wrote:Koji su pa ti?maggie13 wrote::Dkofein wrote:Megi i Džango ko Eden i Kruz
sve je dobro, samo dok ja nisam kruz
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?maggie13 wrote:haha, i sliku stavio ;O)kofein wrote:dzango wrote:Koji su pa ti?maggie13 wrote::Dkofein wrote:Megi i Džango ko Eden i Kruz
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Noor wrote:Eva_ wrote:Ja ne pitam, ljudi se sami otvore. Spontano i potpuno.
istinaEva_ wrote:Joda & Asila, keine Sorge i vani se može gulit Hrvate. Bum vas ja poučila. I danas živim od katoličkog znoja.Eva_ wrote:To ti misliš. Tvoj porez puni moj budget:)Noor wrote:Slabe ti imaš koristi od mojih u doprinose i poreze uplaćenih kuna, ko i tvoj šef kaj ima koristi od tebe i tvog cjelodnevnog forumašenja. Aha joj da...posle radnog vremena te nema, neki imaju strah od letenja, a ti od mužaEva_ wrote:Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19781p180-crko-marsal#887835
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pa,da..kofein nas je bas dobro pogodio, zar ne?!dzango wrote:Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?maggie13 wrote:haha, i sliku stavio ;O)kofein wrote:dzango wrote:Koji su pa ti?maggie13 wrote:
:D
ja njezna, plaha, sladunjava, a ti tamnoputa macho zver ;D
2014-04-12
Mogao bi dobar narodnjak da se napiše od toga.maggie13 wrote:pa,da..kofein nas je bas dobro pogodio, zar ne?!dzango wrote:Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?maggie13 wrote:haha, i sliku stavio ;O)kofein wrote:dzango wrote:
Koji su pa ti?
2014-04-19
Ovde samo u donjem desnom uglu fali "Dijamantska ploca"...dzango wrote:Mogao bi dobar narodnjak da se napiše od toga.maggie13 wrote:pa,da..kofein nas je bas dobro pogodio, zar ne?!dzango wrote:Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?maggie13 wrote:haha, i sliku stavio ;O)kofein wrote:
dosli do kruza i eden..svasta...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Mogao bi dobar narodnjak da se napiše od toga.maggie13 wrote:pa,da..kofein nas je bas dobro pogodio, zar ne?!dzango wrote:Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?maggie13 wrote:haha, i sliku stavio ;O)kofein wrote:
Mexo se zaletio da dobije americke papire...bosanska posla..
Guest- Guest
skroz..bilo bi svega udrobljenog..zavjera, spletki, etc. B-) ;Ddzango wrote:Mogao bi dobar narodnjak da se napiše od toga.maggie13 wrote:pa,da..kofein nas je bas dobro pogodio, zar ne?!dzango wrote:Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?maggie13 wrote:haha, i sliku stavio ;O)kofein wrote:
2014-04-12
Nešto vako:Stanojko wrote:Ovde samo u donjem desnom uglu fali "Dijamantska ploca"...dzango wrote:Mogao bi dobar narodnjak da se napiše od toga.maggie13 wrote:pa,da..kofein nas je bas dobro pogodio, zar ne?!dzango wrote:Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?maggie13 wrote:
haha, i sliku stavio ;O)
2014-04-19
je'l zavrsila santa barbara..pocinje eurobasket
2015-09-08
šuti dok je santa barbara...da ne krene i mala nevjestavuksadinare wrote:je'l zavrsila santa barbara..pocinje eurobasket
Guest- Guest
nisam ja to musko u kaki boji ;-)dzango wrote:Nešto vako:Stanojko wrote:Ovde samo u donjem desnom uglu fali "Dijamantska ploca"...dzango wrote:Mogao bi dobar narodnjak da se napiše od toga.maggie13 wrote:pa,da..kofein nas je bas dobro pogodio, zar ne?!dzango wrote:
Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Vise ovako: :)dzango wrote:Nešto vako:Stanojko wrote:Ovde samo u donjem desnom uglu fali "Dijamantska ploca"...dzango wrote:Mogao bi dobar narodnjak da se napiše od toga.maggie13 wrote:pa,da..kofein nas je bas dobro pogodio, zar ne?!dzango wrote:
Ovaj mi nešto crnpurast. To ono: Ciganin sam al najlepši?
..a je ovaj Džango sumnjičav, sad misli da ga "ciganizujem". Cruz je poznat kao macho emotivac i plačljivko, to je bila vodilja.
Guest- Guest
..tu singlicu mi je imao nekad susjed milicajac radenko inace gle cuda iz loznice...koliko sam puta bio kod njega jer mu je sin moj vrsnik a on imao jedini u zgradi onu adidasovu loptu sa sp 1986 godine..i svaki put u regalu strsila ova singlica tozovca..
2015-09-08
COOL!vuksadinare wrote:..tu singlicu mi je imao nekad susjed milicajac radenko inace gle cuda iz loznice...koliko sam puta bio kod njega jer mu je sin moj vrsnik a on imao jedini u zgradi onu adidasovu loptu sa sp 1986 godine..i svaki put u regalu strsila ova singlica tozovca..
Similar topics
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
» Oj Srbijo iz tri dela..
» SRBIJO, SADA SI NA KONJU, STVARA SE NOVI BALKANSKI POREDAK!
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
» Oj Srbijo iz tri dela..
» SRBIJO, SADA SI NA KONJU, STVARA SE NOVI BALKANSKI POREDAK!
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
Page 9 of 11