Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
Page 1 of 1
Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
Zbogom lažljive njuške s predizbornih plakata, bezumna mafijo koja prodaješ svetinju, obraz i guzicu za pare i ličnu korist. Zbogom ovce koje im to omogućavate, jednako ste, ako ne i više odgovorni za to. Umjesto da vas bude stid, vi ponosno mašete tuđim zastavama i hrlite u torove jer nemate (mozga, svijesti, savjesti i muda za) vlastiti identitet. Nisu krivi političari na vlasti - prilika čini lopova, krivi ste VI jer ste im to omogućili, no preuzimanje odgovornosti je apstraktan pojam i viša matematika za naš narod.
http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/oprostajno-pismo-bosanske-novinarke-napravilo-haos-zbogom-zohari-i-licemeri-ja-biram-zivot-clanak-2507675
http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/oprostajno-pismo-bosanske-novinarke-napravilo-haos-zbogom-zohari-i-licemeri-ja-biram-zivot-clanak-2507675
Guest- Guest
Re: Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
bas mi se dopao komenatr, regionalno univerzalan,
gde vise a gde manje !
gde vise a gde manje !
Guest- Guest
Prije ce bit da je dosla pameti, a i ako ostane u dzamahiriji zamotat ce je za koju godinu. Jedino sto ce na zapadu skakat u oci svakom tko kritizira Islam, al to je neka druga prica.bogomdani wrote:nasla sponzora?
omni-
2014-04-12
Bolje nek ode šta će u toj vukojebini koji kurac.
Guest- Guest
dobro,ebat je onda...omni wrote:Prije ce bit da je dosla pameti, a i ako ostane u dzamahiriji zamotat ce je za koju godinu. Jedino sto ce na zapadu skakat u oci svakom tko kritizira Islam, al to je neka druga prica.bogomdani wrote:nasla sponzora?
Guest- Guest
Similar topics
» Zbogom „Lijepa naša“, dobar dan „Bože pravde“ – Matej konačno pod zastavom Srbije
» zbogom svi
» ZBOGOM, SUPERJUMBO!
» Zbogom, Kreg
» Zbogom, gosparu!
» zbogom svi
» ZBOGOM, SUPERJUMBO!
» Zbogom, Kreg
» Zbogom, gosparu!
Page 1 of 1