ZBOGOM, SRBIJO! BRUTALNO ISKRENO PISMO BEOGRAĐANKE
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: ZBOGOM, SRBIJO! BRUTALNO ISKRENO PISMO BEOGRAĐANKE
Ala sam nabacio jebačku frizuricu.kofein wrote:dzango wrote:Koji su pa ti?maggie13 wrote::Dkofein wrote:Megi i Džango ko Eden i Kruz
sve je dobro, samo dok ja nisam kruz
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Trep, trepdzango wrote:Neka, samo nek se seksa. Meni je drago. Ako treba ja ću joj umetnem.Noor wrote:hehe, pa da..si vidio da su joj sve trepuše pootpadale od žestokog sexadzango wrote:Eva ne beži. Nema je. Norka malo ljubomorna,maggie13 wrote:onda svi, ocito, bjeze od toga :Ddzango wrote:
Možda padne i seks. Na forumu sigurno neće.
sad i ona mora po umjetne, po uzoru na svoju kraljicu
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Fudbalerka do ramena, jakna ko blek stena
Guest- Guest
Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:Trep, trepdzango wrote:Neka, samo nek se seksa. Meni je drago. Ako treba ja ću joj umetnem.Noor wrote:hehe, pa da..si vidio da su joj sve trepuše pootpadale od žestokog sexadzango wrote:Eva ne beži. Nema je. Norka malo ljubomorna,maggie13 wrote:
onda svi, ocito, bjeze od toga :D
2014-04-19
Ne znam ko je čovek ali mi se sviđa da budem mačo.kofein wrote:Fudbalerka do ramena, jakna ko blek stena
2014-04-19
I da ohane, ne vrijedi, nemamo struje doma. A kaj će sirotinja, nego na sexanje čim mrak padne.dzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:Trep, trepdzango wrote:Neka, samo nek se seksa. Meni je drago. Ako treba ja ću joj umetnem.Noor wrote:hehe, pa da..si vidio da su joj sve trepuše pootpadale od žestokog sexadzango wrote:
Eva ne beži. Nema je. Norka malo ljubomorna,
2017-03-21
besramno teraš čoveka s nje, a norka kao ljubomornadzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:Trep, trepdzango wrote:Neka, samo nek se seksa. Meni je drago. Ako treba ja ću joj umetnem.Noor wrote:hehe, pa da..si vidio da su joj sve trepuše pootpadale od žestokog sexadzango wrote:
Eva ne beži. Nema je. Norka malo ljubomorna,
neka njoj i 5x dnevno, možda izbije sav taj otrov i gnoj iz nje
Guest- Guest
Jebiga, dok nije bilo struje, ljudi su imali po sedmoro dece.Eva_ wrote:I da ohane, ne vrijedi, nemamo struje doma. A kaj će sirotinja, nego na sexanje čim mrak padne.dzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:Trep, trepdzango wrote:Neka, samo nek se seksa. Meni je drago. Ako treba ja ću joj umetnem.Noor wrote:
hehe, pa da..si vidio da su joj sve trepuše pootpadale od žestokog sexa
2014-04-19
Nema šanse. Žensko je to.Noor wrote:besramno teraš čoveka s nje, a norka kao ljubomornadzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:Trep, trepdzango wrote:Neka, samo nek se seksa. Meni je drago. Ako treba ja ću joj umetnem.Noor wrote:
hehe, pa da..si vidio da su joj sve trepuše pootpadale od žestokog sexa
2014-04-19
i to je pitanjedzango wrote:Nema šanse. Žensko je to.Noor wrote:besramno teraš čoveka s nje, a norka kao ljubomornadzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:Trep, trepdzango wrote:
Neka, samo nek se seksa. Meni je drago. Ako treba ja ću joj umetnem.
Guest- Guest
Mi troje, ali još smo mladi i poletni, a i dan je dug.dzango wrote:Jebiga, dok nije bilo struje, ljudi su imali po sedmoro dece.Eva_ wrote:I da ohane, ne vrijedi, nemamo struje doma. A kaj će sirotinja, nego na sexanje čim mrak padne.dzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:Trep, trepdzango wrote:
Neka, samo nek se seksa. Meni je drago. Ako treba ja ću joj umetnem.
2017-03-21
Hoću reć noć:) sad kad ide zima.
2017-03-21
Hamletovsko.Noor wrote:i to je pitanjedzango wrote:Nema šanse. Žensko je to.Noor wrote:besramno teraš čoveka s nje, a norka kao ljubomornadzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:
Trep, trep
2017-03-21
I Veber je srao da nije žensko pa je onda postavio njenu sliku.Noor wrote:i to je pitanjedzango wrote:Nema šanse. Žensko je to.Noor wrote:besramno teraš čoveka s nje, a norka kao ljubomornadzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:
Trep, trep
2014-04-19
u sta osla ova tema..u ponude za brak,druzenje i razno..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znači, dolče vita. Ne bi bilo loše da i Norki isključe struju.Eva_ wrote:Mi troje, ali još smo mladi i poletni, a i dan je dug.dzango wrote:Jebiga, dok nije bilo struje, ljudi su imali po sedmoro dece.Eva_ wrote:I da ohane, ne vrijedi, nemamo struje doma. A kaj će sirotinja, nego na sexanje čim mrak padne.dzango wrote:Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.Eva_ wrote:
Trep, trep
Svatko za se travu pase.dzango wrote:Znači, dolče vita. Ne bi bilo loše da i Norki isključe struju.Eva_ wrote:Mi troje, ali još smo mladi i poletni, a i dan je dug.dzango wrote:Jebiga, dok nije bilo struje, ljudi su imali po sedmoro dece.Eva_ wrote:I da ohane, ne vrijedi, nemamo struje doma. A kaj će sirotinja, nego na sexanje čim mrak padne.dzango wrote:
Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.
2017-03-21
...koja je išla samo u prilog tvrdnjidzango wrote:I Veber je srao da nije žensko pa je onda postavio njenu sliku.Noor wrote:i to je pitanjedzango wrote:Nema šanse. Žensko je to.Noor wrote:besramno teraš čoveka s nje, a norka kao ljubomornadzango wrote:
Kaži onom tvom da malo. Ne silazi sa tebe ko dete sa trešnje. Norka polude od ljubomore.
Guest- Guest
I totalno sjebala njegov logaritam. Na čem će sad frulit?Noor wrote:...koja je išla samo u prilog tvrdnjidzango wrote:I Veber je srao da nije žensko pa je onda postavio njenu sliku.Noor wrote:i to je pitanjedzango wrote:Nema šanse. Žensko je to.Noor wrote:
besramno teraš čoveka s nje, a norka kao ljubomorna
2017-03-21
buš ga pitalaEva_ wrote:I totalno sjebala njegov logaritam. Na čem će sad frulit?Noor wrote:...koja je išla samo u prilog tvrdnjidzango wrote:I Veber je srao da nije žensko pa je onda postavio njenu sliku.Noor wrote:i to je pitanjedzango wrote:
Nema šanse. Žensko je to.
Guest- Guest
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
» Oj Srbijo iz tri dela..
» SRBIJO, SADA SI NA KONJU, STVARA SE NOVI BALKANSKI POREDAK!
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
» Oj Srbijo iz tri dela..
» SRBIJO, SADA SI NA KONJU, STVARA SE NOVI BALKANSKI POREDAK!
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
Page 8 of 11