Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
Predsednica Vlade radi na potomstvu
EKSKLUZIVNO! BRNABIĆKA S DEVOJKOM RADI NA BEBI: Otkrivamo gde će pokušati vantelesnu oplodnju!http://www.kurir.rs/vesti/politika/2917605/ekskluzivno-brnabicka-s-devojkom-radi-na-bebi-otkrivamo-gde-ce-pokusati-vantelesnu-oplodnju
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
Džango bi mogao bit donor.
jebate, a šta točno radi brnabićka?
sta fali, imamo i mi u plemenu dvi lezbejke, evo trudne po drugi put, bice za sad 4 clana plemena vise :D
2016-07-22
i one išle na umjetnu oplodnju?Leviathan2 wrote:sta fali, imamo i mi u plemenu dvi lezbejke, evo trudne po drugi put, bice za sad 4 clana plemena vise :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Gay premijerka i njena partnerica dobijaju dijete
...jos jedno poglavlje se otvara...
Jos da prihnaju Kosovo i nomjniraju nekog leder vladiku...more bit bhde clanstvo.
:D
...jos jedno poglavlje se otvara...
Jos da prihnaju Kosovo i nomjniraju nekog leder vladiku...more bit bhde clanstvo.
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nemam blage, mozda su se i prasnule negdje :DNoor wrote:i one išle na umjetnu oplodnju?Leviathan2 wrote:sta fali, imamo i mi u plemenu dvi lezbejke, evo trudne po drugi put, bice za sad 4 clana plemena vise :D
nisu bogme gadne, lako bi im to uspjelo
a ne, nisuLeviathan2 wrote:nemam blage, mozda su se i prasnule negdje :DNoor wrote:i one išle na umjetnu oplodnju?Leviathan2 wrote:sta fali, imamo i mi u plemenu dvi lezbejke, evo trudne po drugi put, bice za sad 4 clana plemena vise :D
4x umjetna oplodnja i košta, a ova druga varijanta im je džabe...
još i uživaju
jebeš sve ako srbija nije na aparatima .....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ja mislim da su se kresnule, nisu one bas toliko ciste lezbejke, jedno vrijeme su zivjele s jednim likom u klagenfurtu , onda se vratile u pleme, tj jedna je originalno iz plemena a druga je snaja :DNoor wrote:a ne, nisuLeviathan2 wrote:nemam blage, mozda su se i prasnule negdje :DNoor wrote:i one išle na umjetnu oplodnju?Leviathan2 wrote:sta fali, imamo i mi u plemenu dvi lezbejke, evo trudne po drugi put, bice za sad 4 clana plemena vise :D
još i uživaju
a da, onda su stvarno lezbe :)Leviathan2 wrote:ja mislim da su se kresnule, nisu one bas toliko ciste lezbejke, jedno vrijeme su zivjele s jednim likom u klagenfurtu , onda se vratile u pleme, tj jedna je originalno iz plemena a druga je snaja :DNoor wrote:a ne, nisuLeviathan2 wrote:nemam blage, mozda su se i prasnule negdje :DNoor wrote:i one išle na umjetnu oplodnju?Leviathan2 wrote:sta fali, imamo i mi u plemenu dvi lezbejke, evo trudne po drugi put, bice za sad 4 clana plemena vise :D
još i uživaju
isto kao i jedna moja frendica, davno iz srednje...zadrta vegetarijanka do kosti :)
jedan se dan tako dogovorile da dođe do mene, no kasnila je skoro sat vremena i nazovem je, javi se baka, pitam jel marina doma?..je, kaže baka, spava...pa kako spava, trebala je već biti kod mene odavno, dogovorile smo se...a baka će...ma, bilo joj teško nakon ručka, pojela je sama pola pileta, pa je rekla da ide malo prileći i eto, zaspala...saću ja nju probudit....a ja zijevam od šoka
baka nije imala pojma da je marina "vegetarijanka"
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Treba neki seoski dzukac da ih obadve protrese ko sljivu, pa da vidis,"Oj, Srbiji medju sljivama
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ahaha, za ekipu veganka, dooobraNoor wrote:a da, onda su stvarno lezbe :)Leviathan2 wrote:ja mislim da su se kresnule, nisu one bas toliko ciste lezbejke, jedno vrijeme su zivjele s jednim likom u klagenfurtu , onda se vratile u pleme, tj jedna je originalno iz plemena a druga je snaja :DNoor wrote:a ne, nisuLeviathan2 wrote:nemam blage, mozda su se i prasnule negdje :DNoor wrote:
i one išle na umjetnu oplodnju?
još i uživaju
isto kao i jedna moja frendica, davno iz srednje...zadrta vegetarijanka do kosti :)
jedan se dan tako dogovorile da dođe do mene, no kasnila je skoro sat vremena i nazovem je, javi se baka, pitam jel marina doma?..je, kaže baka, spava...pa kako spava, trebala je već biti kod mene odavno, dogovorile smo se...a baka će...ma, bilo joj teško nakon ručka, pojela je sama pola pileta, pa je rekla da ide malo prileći i eto, zaspala...saću ja nju probudit....a ja zijevam od šoka
baka nije imala pojma da je marina "vegetarijanka"
tako i moj rodjak, covjek se u zagrebu malo pogospodio jel, zena mu kao iz bolje zagrebacke familije, naidjem ja do njega i pozovu me na rucak, aj reko,
a ono rucak sve nesto blijedo, kao treba se zdravo hranit, meso nezdravo pa ono nezdravo pa kurac pa palac
aj nista, u biti se on njoj nije usudio reci da je iz plemena nego kao roditelji mu poginuli pa ima nes rodbine al koja nije bas vazna itd, medjutim dogodilo se da mu je deda otisao u zg nekim poslom pa ih pozvao u selo , dosli oni a deda i baba narezali suhog i onih seljackih kerefeka, on se suzdrzavao cjelo jutro, popodne baba skuhala bunceke u grahu, tu je pokleknuo a i zena mu :D
prije 10 godina je njegova zena odlucila da se presele na njegovu djedovinu u pleme, sad ne spominje zdravi zivot niti ona :D
A to kopile što se rodi, to će da bude novi crpcki kralj
AAAUUUUUUUUUU
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Opet onaj kliše kako Srbi doniraju Hrvatice? Ajde dobro. Neka je dete živo i zdravo.Eroo wrote:Džango bi mogao bit donor.
RayMabus wrote:
- Code:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Rađe se javi vašem premijeru, u nevolji je...dzango wrote:Opet onaj kliše kako Srbi doniraju Hrvatice? Ajde dobro. Neka je dete živo i zdravo.Eroo wrote:Džango bi mogao bit donor.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Oj Srbijo iz tri dela..
» Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'
» ZBOGOM, SRBIJO! BRUTALNO ISKRENO PISMO BEOGRAĐANKE
» Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'