Oj Srbijo iz tri dela..
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Oj Srbijo iz tri dela..
Ruski vojnici odaju počast zastavi Kosova nakon pobjede Majlinde Kelmendi
April 22nd, 2016
13
Regija
Pobjeda Majlinde Kelmendi u Kazanu u Rusiji učinila je da protivnici nezavisnosti Kosova odaju počast himni i zastavi najmlađoj državi Evrope.
Majlinda Kelmendi je osvojila titulu šampiona evropskog prvenstva u džudou koje je održano u Rusiji. Poznata kosovska džudistkinja je pobjedila francuskinju Priscillu Gnetou finalu kategorije do 52 kilograma te tako osvojila drugu titulu evropske prvakinje u svojoj karijeri.
Kosovopress
April 22nd, 2016
13
Regija
Pobjeda Majlinde Kelmendi u Kazanu u Rusiji učinila je da protivnici nezavisnosti Kosova odaju počast himni i zastavi najmlađoj državi Evrope.
Majlinda Kelmendi je osvojila titulu šampiona evropskog prvenstva u džudou koje je održano u Rusiji. Poznata kosovska džudistkinja je pobjedila francuskinju Priscillu Gnetou finalu kategorije do 52 kilograma te tako osvojila drugu titulu evropske prvakinje u svojoj karijeri.
Kosovopress
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Oj Srbijo iz tri dela..
Šta su ti reć prijatelji...Ko ima takve ne trebaju im neprijatelji.
Potpuno si u pravu. Okrenucemo se nasim tradicionalnim prijateljima...englezima. Buhahahahaha
Pa lepo im je objasnio car Putin, ako može Kosovo, može i Krim...
Ma oni ne znaju da je to zastava Kosova, inace da znaju odma bi je zapalili ko Seselj sto pali hrvatsku zastavu. Naravno prvo bi ih netko trebao poducit da je Kosovo nekad bilo u sastavu Srbije i sto se desilo i sto sve to njih ima da se tice.
omni-
2014-04-12
I dalje je...omni wrote:Naravno prvo bi ih netko trebao poducit da je Kosovo nekad bilo u sastavu Srbije...
Ma znam ja to al Rusi ne znaju ili nece da znaju.Stanojko wrote:I dalje je...omni wrote:Naravno prvo bi ih netko trebao poducit da je Kosovo nekad bilo u sastavu Srbije...
omni-
2014-04-12
Stanojko wrote:Potpuno si u pravu. Okrenucemo se nasim tradicionalnim prijateljima...englezima. Buhahahahaha
pa tako ste i glasali... po naputku tradicionalnih "prijatelja"
Šta Rusi!? Ceo svet neće da zna!omni wrote:Ma znam ja to al Rusi ne znaju ili nece da znaju.Stanojko wrote:I dalje je...omni wrote:Naravno prvo bi ih netko trebao poducit da je Kosovo nekad bilo u sastavu Srbije...
Lako je za Ruse. Njima je i Donjeck jedan dan u Ukrajini a već sutra u Novorusiji.omni wrote:Ma znam ja to al Rusi ne znaju ili nece da znaju.Stanojko wrote:I dalje je...omni wrote:Naravno prvo bi ih netko trebao poducit da je Kosovo nekad bilo u sastavu Srbije...
Bili su oni svojevremeno i jedan dan u Prištini.dzango wrote:Lako je za Ruse. Njima je i Donjeck jedan dan u Ukrajini a već sutra u Novorusiji.omni wrote:Ma znam ja to al Rusi ne znaju ili nece da znaju.Stanojko wrote:I dalje je...omni wrote:Naravno prvo bi ih netko trebao poducit da je Kosovo nekad bilo u sastavu Srbije...
Jeste li poslali protestnu notu Putinu?Stanojko wrote:Eto...ode "kosovo"! hahahahahahaha...
Kako ono ide..'kada li ces biti cela?'
:D
:D
2014-04-12
Šta je njima Priština? Par sati leta.Ero wrote:Bili su oni svojevremeno i jedan dan u Prištini.dzango wrote:Lako je za Ruse. Njima je i Donjeck jedan dan u Ukrajini a već sutra u Novorusiji.omni wrote:Ma znam ja to al Rusi ne znaju ili nece da znaju.Stanojko wrote:I dalje je...omni wrote:Naravno prvo bi ih netko trebao poducit da je Kosovo nekad bilo u sastavu Srbije...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus wrote:Stanojko wrote:Potpuno si u pravu. Okrenucemo se nasim tradicionalnim prijateljima...englezima. Buhahahahaha
pa tako ste i glasali... po naputku tradicionalnih "prijatelja"
e pa, na vašU velikU zalost,
i napravili vam otegotnU situacijU.
Guest- Guest
Stavili kosovsku, s Ukrajinom nisu baš u najboljim odnosima...dzango wrote:Nego, jer bila neka zastava Ukrajine?
Eto vidiš. A nekada su stavljali i ukrajinsku. Danas te ima, sutra te nema.Ero wrote:Stavili kosovsku, s Ukrajinom nisu baš u najboljim odnosima...dzango wrote:Nego, jer bila neka zastava Ukrajine?
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
» Oj Europo iz tri dela...
» mutantna gamad muči,,,znači pernar djeluje
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'
» SIPA dela Epi na inhalatoru...
» Oj Europo iz tri dela...
» mutantna gamad muči,,,znači pernar djeluje
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'
» SIPA dela Epi na inhalatoru...
Page 1 of 2