ZBOGOM, SRBIJO! BRUTALNO ISKRENO PISMO BEOGRAĐANKE
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: ZBOGOM, SRBIJO! BRUTALNO ISKRENO PISMO BEOGRAĐANKE
ma boli, al ja sam zdravstveni fenomen, odem samo kod doktora na dijagnostiku, lijecim se sam :Dmaggie13 wrote:uff, to boli...moras to rijesit :-SLeviathan2 wrote:a evo ja danas odmarao, na bausteli pljustalo da nije bilo humano, ja se zavukao u kontajner i hrkanje, da me ne zajebava zucno kamenje bio bi super, al rjesicu se ja njih, bubrezne sam rjesio na cudjenje doktora koji mi je predlagao hitnu operacijumaggie13 wrote:umorna, ali dobro..:-)Leviathan2 wrote:ahamaggie13 wrote:
jesam, al'davno..morat cu se dovest u formu @_@
al nemoj odugovlacit, isto nauci malo o prirucnom oruzju, sto se da upotrijebit kad si u frci
a sad sam te dost gnjavario s tim,
nego kak si mi ti,
kako si ti?
sad cu na Krav Magu B-)
a krav maga, i nije losa al to je za ljude sa sirovom snagom, ti bi morala nest finije, biti kao trska, samo se savijas al ne lomis
otic cu vidit kako je pa ti javim ;-)
covjek ce pocet cupat kosu zbog mene, al uspjeva iako on ne daje ni jedan posto sanse, mozda ga preobratim :D
inace nebi bilo lose , sam trening je dobar zbog elasticnosti tjela
ah, da te dobit u pleme, za godinu dana bi mogla nabacivat likove od 100 kila
ma jave se, ne novinarima već ekipi koja je ostala.
2014-12-30
To je citat iz crtanog filma o snebivljivoj aždaji koja umesto da bljuje vatru. piše pesme. Taj deo nije loš.kaja wrote:zbogom ti jadna mala izvrnuta torto!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ad-Sense, vise klikova, vise love...Leviathan2 wrote:ma novinarska pljuga isto kao i pisma hrvata koji odlaze, kurac je onima koji odlaze do pisanja srcedrapajucih pisama, novinari sloze sami pismo, sto
vise srcedrapajuce, to vise klikova
Bas ce neko da pise tekstove a ovi jos kao da objave.
Pričam ti pricu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
sve te doktore treba djelomicno uvazavat, i oni su samo ljudi, i trazit alternativu ;-)Leviathan2 wrote:ma boli, al ja sam zdravstveni fenomen, odem samo kod doktora na dijagnostiku, lijecim se sam :Dmaggie13 wrote:uff, to boli...moras to rijesit :-SLeviathan2 wrote:a evo ja danas odmarao, na bausteli pljustalo da nije bilo humano, ja se zavukao u kontajner i hrkanje, da me ne zajebava zucno kamenje bio bi super, al rjesicu se ja njih, bubrezne sam rjesio na cudjenje doktora koji mi je predlagao hitnu operacijumaggie13 wrote:umorna, ali dobro..:-)Leviathan2 wrote:
aha
al nemoj odugovlacit, isto nauci malo o prirucnom oruzju, sto se da upotrijebit kad si u frci
a sad sam te dost gnjavario s tim,
nego kak si mi ti,
kako si ti?
sad cu na Krav Magu B-)
a krav maga, i nije losa al to je za ljude sa sirovom snagom, ti bi morala nest finije, biti kao trska, samo se savijas al ne lomis
otic cu vidit kako je pa ti javim ;-)
covjek ce pocet cupat kosu zbog mene, al uspjeva iako on ne daje ni jedan posto sanse, mozda ga preobratim :D
inace nebi bilo lose , sam trening je dobar zbog elasticnosti tjela
ah, da te dobit u pleme, za godinu dana bi mogla nabacivat likove od 100 kila
inace, metode otpora koje koristim za sad su mirne..no, elasticnosti nikad previse ,^_~
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
» Oj Srbijo iz tri dela..
» SRBIJO, SADA SI NA KONJU, STVARA SE NOVI BALKANSKI POREDAK!
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» Oj, Srbijo, međ' šljivama...:D
» Oj Srbijo iz tri dela..
» SRBIJO, SADA SI NA KONJU, STVARA SE NOVI BALKANSKI POREDAK!
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
Page 11 of 11