U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
Eva_ wrote:MilanovićEroo wrote:Samo zamisli tandem KGK+ Sanader.vili40 wrote:slažem se.A ako je Sanader bio jedan od boljih onda ti je valjda jasno kakvi luđaci i vucibatine kod nas caruju.Eroo wrote:PS2: I niste bili (iz raznih razloga) sretne ruke kod izbora političke elite.
Popljuvat ćete me ako kažem da vam je Sanader bio jedan od boljih...
Možemo se mi izgovarati na rat još sto godina ali rat nema sa tim ništa,Hrvatska je sada okupirana iznutra.
To da je Sanader bio snob i kleptoman, reci mi koji političar nije?
Eroo- Posts : 78959
2016-07-22
vili40 wrote:ne treba mi crtati velika srbija?Koja velika srbija kad ste ko nokia,svakim danom sve manjiSexual Tyrannosaurus wrote:Oh stvarno neki ne znaju čitati između redova .Krajina je nastala samo kao međukorak prema velikoj srbiji .vili40 wrote:to nema veze,krajina ne bi preživjela ni u jednoj opciji,badava ste krečili.Sexual Tyrannosaurus wrote:Da ti nije bilo glasačkoga stada čardak stranke ti bi sad svoje iluminirane stavove delila na kafi po cvetnom trgu u sklopu Krajine!!Eva_ wrote:Zato raste popularnost HDZ-u. To je obrnuto proporcionalno rastu plaća i visini IQ glasačkog stada.
Sad u onoj rečenici zamijeni pojam krajina sa pojmom velika srbija na cvjetnom trgu . Je li ti jasnije? Ili da počnem crtati?
Očito nisi vidio zadnju nokiu bre
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Ne koristim vulgarizme kao neki :)kaja wrote:kao ni tvoj gospodinu, ali to ni ne možeš biti pošto si seljačina.Sexual Tyrannosaurus wrote:Vokabular koji ne priliči dami,ali ti to ni ne možes biti kada patiš za krajišnicima :)kaja wrote:Odjebi.Sexual Tyrannosaurus wrote:Rat je bio prije 75 godina kada smo morali pobiti povampirene usrašekaja wrote:
Rat je bio prije skoro 30 ( TRIDESET) godina!
Da je bio prije 30 onda ne bi slinila za spolnim udom iz krajine :)
Ali nisam gospodin,mi krajišnici nikada tome nismo aspirirali.
2017-07-30
Kakve gluposti pricas? Da nisi mozda srbkinja ?Eva_ wrote:A da ni bilo krajine ti bi se sad zval Muradif i slavil Kurban bajram.Sexual Tyrannosaurus wrote:Da ti nije bilo glasačkoga stada čardak stranke ti bi sad svoje iluminirane stavove delila na kafi po cvetnom trgu u sklopu Krajine!!Eva_ wrote:Zato raste popularnost HDZ-u. To je obrnuto proporcionalno rastu plaća i visini IQ glasačkog stada.
Spasoje se ne boji , mi krajišnici bi se infiltrirali u zelene kao sto smo i među hrvatice. Zovi me Melek .
2017-07-30
Isto kak i ti, blebećem bezveze.Sexual Tyrannosaurus wrote:Kakve gluposti pricas? Da nisi mozda srbkinja ?Eva_ wrote:A da ni bilo krajine ti bi se sad zval Muradif i slavil Kurban bajram.Sexual Tyrannosaurus wrote:Da ti nije bilo glasačkoga stada čardak stranke ti bi sad svoje iluminirane stavove delila na kafi po cvetnom trgu u sklopu Krajine!!Eva_ wrote:Zato raste popularnost HDZ-u. To je obrnuto proporcionalno rastu plaća i visini IQ glasačkog stada.
Spasoje se ne boji , mi krajišnici bi se infiltrirali u zelene kao sto smo i među hrvatice. Zovi me Melek .
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ali ja sam srbin,krajišnik.nama je to u prirodi,kao laganje i bježanje .
Vi Hrvati ste moralno i intelektualno superiorni ,no imate nesreću da živite pored nas,nebeskog naroda.
Vi Hrvati ste moralno i intelektualno superiorni ,no imate nesreću da živite pored nas,nebeskog naroda.
2017-07-30
Drago mi je zbog tebe, ali ja nisam Hrvatica.Sexual Tyrannosaurus wrote:Ali ja sam srbin,krajišnik.nama je to u prirodi,kao laganje i bježanje .
2017-03-21
Sad ću ti napisat krasopisom, iako si pametniji od Čardak efendije, slikicu ti šaljem.
2017-03-21
Da, da, iako sam te zezala da sam m, nisam f sam, pa umjesto jod na kraju ide hej.
2017-03-21
[quote="Eva_"][/quotejebeni]jebeni kinezi
Eva je kineski špijun
Eva je kineski špijun
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hebrejsko pismo
Šta su ovi navodnici
Šta su ovi navodnici
2014-04-11
Koje je ovo slovo
Crtica pa naopako L
Crtica pa naopako L
2014-04-11
KanjiRayMabus wrote:Hebrejsko pismo
Šta su ovi navodnici
2017-07-30
samo uhljebnička čardakuša na hrvatskoj sisi.Eva_ wrote:Drago mi je zbog tebe, ali ja nisam Hrvatica.Sexual Tyrannosaurus wrote:Ali ja sam srbin,krajišnik.nama je to u prirodi,kao laganje i bježanje .
ženski asila.
Guest- Guest
Noor wrote:samo uhljebnička čardakuša na hrvatskoj sisi.Eva_ wrote:
Drago mi je zbog tebe, ali ja nisam Hrvatica.
ženski asila.
Pa i ne baš.
Naime, ona se uspješno uhljebila, a asila je to samo pokušao, ali je šonjav kakav inače jeste, i u tome promašio.
Od tada još aktivnije agitira protiv uhljeba kakav je i sam htio postati.
Guest- Guest
je ti razumiš da je nemoralno primati šoldi iz nedobrovoljnih transakcija, i ako ne moreš utjecati na tu situaciju, da je bolje da si na stroni koja dobrovoljno prima nego na stroni koja prisilno doje?slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:samo uhljebnička čardakuša na hrvatskoj sisi.Eva_ wrote:
ženski asila.
Pa i ne baš.
Naime, ona se uspješno uhljebila, a asila je to samo pokušao, ali je šonjav kakav inače jeste, i u tome promašio.
2014-04-16
a tako znači, vritnjak na prvoj stepenici..ali noslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:samo uhljebnička čardakuša na hrvatskoj sisi.Eva_ wrote:
ženski asila.
Pa i ne baš.
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» MMF diktira Hrvatskoj smanjenje plaća
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Sve se vraća, sve se plaća
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Sve se vraća, sve se plaća
Page 4 of 11