U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
..pajdo..najvise ti je odlazaka iz krajeva di je hdz na vlasti...po tim podacima ocito bi hdz trebao biti na gubitku sa ovim odlascimavili40 wrote:da na 20 tisuća tri i nije nešto punovuksadinare wrote:vili..evo prije par mjeseci vani otisla tri glasaca hdz-a..ili simpatizera koje znam..kako to objasnjavas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne treba mi crtati velika srbija?Koja velika srbija kad ste ko nokia,svakim danom sve manjiSexual Tyrannosaurus wrote:Oh stvarno neki ne znaju čitati između redova .Krajina je nastala samo kao međukorak prema velikoj srbiji .vili40 wrote:to nema veze,krajina ne bi preživjela ni u jednoj opciji,badava ste krečili.Sexual Tyrannosaurus wrote:Da ti nije bilo glasačkoga stada čardak stranke ti bi sad svoje iluminirane stavove delila na kafi po cvetnom trgu u sklopu Krajine!!Eva_ wrote:Zato raste popularnost HDZ-u. To je obrnuto proporcionalno rastu plaća i visini IQ glasačkog stada.
Sad u onoj rečenici zamijeni pojam krajina sa pojmom velika srbija na cvjetnom trgu . Je li ti jasnije? Ili da počnem crtati?
vili40-
2015-08-02
sva sreća pa se tješim da ima i glupljih od nas
vili40-
2015-08-02
Nek iseljavaju ja baš nešto jučer priča s meštrom rekao mu da znam talijanski i da imam dvi rodice tamo a jedna je sama s kćerkom a dvosobni stan tj imam smještaj i ono hr me baš i ne zanima za tražit posao
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A da ni bilo krajine ti bi se sad zval Muradif i slavil Kurban bajram.Sexual Tyrannosaurus wrote:Da ti nije bilo glasačkoga stada čardak stranke ti bi sad svoje iluminirane stavove delila na kafi po cvetnom trgu u sklopu Krajine!!Eva_ wrote:Zato raste popularnost HDZ-u. To je obrnuto proporcionalno rastu plaća i visini IQ glasačkog stada.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
možda,to hdz čisti protudržavne elemente pa ih tjera da dođu na 100%vuksadinare wrote:..pajdo..najvise ti je odlazaka iz krajeva di je hdz na vlasti...po tim podacima ocito bi hdz trebao biti na gubitku sa ovim odlascimavili40 wrote:da na 20 tisuća tri i nije nešto punovuksadinare wrote:vili..evo prije par mjeseci vani otisla tri glasaca hdz-a..ili simpatizera koje znam..kako to objasnjavas
vili40-
2015-08-02
Samo zamisli tandem KGK+ Sanader.vili40 wrote:slažem se.A ako je Sanader bio jedan od boljih onda ti je valjda jasno kakvi luđaci i vucibatine kod nas caruju.Eroo wrote:PS2: I niste bili (iz raznih razloga) sretne ruke kod izbora političke elite.
Popljuvat ćete me ako kažem da vam je Sanader bio jedan od boljih...
Možemo se mi izgovarati na rat još sto godina ali rat nema sa tim ništa,Hrvatska je sada okupirana iznutra.
To da je Sanader bio snob i kleptoman, reci mi koji političar nije?
Eroo- Posts : 78958
2016-07-22
nešto pričali a on cilja na ovo ovdje pa sam mu ja objasnija na što ja ciljamRayMabus wrote:Nek iseljavaju ja baš nešto jučer priča s meštrom rekao mu da znam talijanski i da imam dvi rodice tamo a jedna je sama s kćerkom a dvosobni stan tj imam smještaj i ono hr me baš i ne zanima za tražit posao
2014-04-11
a i ti si u teorijama zavjera...vili40 wrote:možda,to hdz čisti protudržavne elemente pa ih tjera da dođu na 100%vuksadinare wrote:..pajdo..najvise ti je odlazaka iz krajeva di je hdz na vlasti...po tim podacima ocito bi hdz trebao biti na gubitku sa ovim odlascimavili40 wrote:da na 20 tisuća tri i nije nešto punovuksadinare wrote:vili..evo prije par mjeseci vani otisla tri glasaca hdz-a..ili simpatizera koje znam..kako to objasnjavas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja već imam sobu u Italiji, tri godine sam živio s rodicama
Dođem platim joj sobu jer joj treba love i zaposlim se u građevini keramičar i to
Dođem platim joj sobu jer joj treba love i zaposlim se u građevini keramičar i to
2014-04-11
a ne mogu si pomoći,nešto nas opako snašlovuksadinare wrote:a i ti si u teorijama zavjera...vili40 wrote:možda,to hdz čisti protudržavne elemente pa ih tjera da dođu na 100%vuksadinare wrote:..pajdo..najvise ti je odlazaka iz krajeva di je hdz na vlasti...po tim podacima ocito bi hdz trebao biti na gubitku sa ovim odlascimavili40 wrote:da na 20 tisuća tri i nije nešto punovuksadinare wrote:vili..evo prije par mjeseci vani otisla tri glasaca hdz-a..ili simpatizera koje znam..kako to objasnjavas
vili40-
2015-08-02
MilanovićEroo wrote:Samo zamisli tandem KGK+ Sanader.vili40 wrote:slažem se.A ako je Sanader bio jedan od boljih onda ti je valjda jasno kakvi luđaci i vucibatine kod nas caruju.Eroo wrote:PS2: I niste bili (iz raznih razloga) sretne ruke kod izbora političke elite.
Možemo se mi izgovarati na rat još sto godina ali rat nema sa tim ništa,Hrvatska je sada okupirana iznutra.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
šta ću se ja zajebavat s ovim debilima po Hr rikne turizam najeba si ispeć zanat i ako zatreba pravac MilanoRayMabus wrote:Ja već imam sobu u Italiji, tri godine sam živio s rodicama
2014-04-11
a vi se bazirajte na hrRayMabus wrote:šta ću se ja zajebavat s ovim debilima po Hr rikne turizam najeba si ispeć zanat i ako zatreba pravac MilanoRayMabus wrote:Ja već imam sobu u Italiji, tri godine sam živio s rodicama
AJDE MOJA
2014-04-11
debotoijusto wrote:Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) upozorio je u srijedu da se nastavlja zaostajanje plaća radnika u istočnim zemljama Europske unije (EU) za njihovim kolegama u zapadnim zemljama,
A el Ekipa svjesna toga,da je efikasnost zapadnih kolega uduplo najmanje,nad ovim grebatorima?
Guest- Guest
A jel mozem Longi,ja malo kod tvojih rodica???RayMabus wrote:Ja već imam sobu u Italiji, tri godine sam živio s rodicama
Guest- Guest
Sumnjam, ne bi te pustilepismejker wrote:A jel mozem Longi,ja malo kod tvojih rodica???RayMabus wrote:Ja već imam sobu u Italiji, tri godine sam živio s rodicama
2014-04-11
e yebi ga...RayMabus wrote:Sumnjam, ne bi te pustilepismejker wrote:A jel mozem Longi,ja malo kod tvojih rodica???RayMabus wrote:Ja već imam sobu u Italiji, tri godine sam živio s rodicama
Guest- Guest
kao ni tvoj gospodinu, ali to ni ne možeš biti pošto si seljačina.Sexual Tyrannosaurus wrote:Vokabular koji ne priliči dami,ali ti to ni ne možes biti kada patiš za krajišnicima :)kaja wrote:Odjebi.Sexual Tyrannosaurus wrote:Rat je bio prije 75 godina kada smo morali pobiti povampirene usrašekaja wrote:Rat je bio prije skoro 30 ( TRIDESET) godina!Eroo wrote:
Nijedna od navedenih držva nije imala rata.
Analiza ne obuhvaća taj dio, pa zato nije relevantna.
Da je bio prije 30 onda ne bi slinila za spolnim udom iz krajine :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znam šta piše u Nostradamusu
Dalmacija navala imigranata turizam by BY
Imam ja nekretnina i radio sam posao za koji bi ovdje neki platili da se tu uvale ali jednostavno ja gledam uvijek nešto šta se zove odskočna daska
Dalmacija navala imigranata turizam by BY
Imam ja nekretnina i radio sam posao za koji bi ovdje neki platili da se tu uvale ali jednostavno ja gledam uvijek nešto šta se zove odskočna daska
2014-04-11
Eva_ wrote:MilanovićEroo wrote:Samo zamisli tandem KGK+ Sanader.vili40 wrote:slažem se.A ako je Sanader bio jedan od boljih onda ti je valjda jasno kakvi luđaci i vucibatine kod nas caruju.Eroo wrote:PS2: I niste bili (iz raznih razloga) sretne ruke kod izbora političke elite.
Eroo- Posts : 78958
2016-07-22
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» MMF diktira Hrvatskoj smanjenje plaća
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Sve se vraća, sve se plaća
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Sve se vraća, sve se plaća
Page 3 of 11