U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
aben wrote:ako i astila ispade uhljeb
Nema ako. :) Već jest ispao uhljeb. :)
Doduše, ne onaj pravi nego wannabe, koji je iskazao ambicije kojima nije dorastao. :)
Dapače, čak je i njegova supruga bolje pozicionirana u štakorsko-uhljebničkoj organizaciji od nesposobnog asile u kojoj su se pokušali politički aktivirati i o čijem šefu asila navodno misli sve najgore :D
A uvukao mu se u debelo crijevo da mu samo nogice vire van. :D
I meni je neshvatljivo kako je baš njih odabrao kad je i zadnjim idotima jasno kako oni nemaju nikakve šanse ući niti u Sabor niti u gradsko vijeće Osijeka. :)
Pa stranku je Čačić osnovao ionako samo da bi se ponovo pozicionirao na mjestu varaždinskog župana, jer jedino tamo ima nekakvo uporište, a za ostale dijelove zemlje vrijedi ona zagorska piši ga vrit!
Eto što ti je politički dilentatizam. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:ako i astila ispade uhljeb
Doduše, ne onaj pravi nego wannabe, koji je iskazao ambicije kojima nije dorastao. :)
Dapače, čak je i njegova supruga bolje pozicionirana u štakorsko-uhljebničkoj organizaciji od nesposobnog asile u kojoj su se pokušali politički aktivirati i o čijem šefu asila navodno misli sve najgore :D
I meni je neshvatljivo kako je baš njih odabrao kad je i zadnjim idotima jasno kako oni nemaju nikakve šanse ući niti u Sabor niti u gradsko vijeće Osijeka. :)
Pa stranku je Čačić osnovao ionako samo da bi se ponovo pozicionirao na mjestu varaždinskog župana, jer jedino tamo ima nekakvo uporište, a za ostale dijelove zemlje vrijedi ona zagorska piši ga vrit!
gazimir velju ti ?
onako laicki , ne vjerujem , je @asila bob rock na steroidima no ne baca mi na lika koji bi se bavio drustveno-politickim radom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:
onako laicki , ne vjerujem
Ne moraš. Ja imam dokument.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
onako laicki , ne vjerujem
Ne moraš. Ja imam dokument.
a dobro , svatko o svom poslu i ljudi smo nismo zene
dokument naspram misljenja je jaci argument...ne mislis li da je iznosenje osobnih stvari o drugoj osobi na forumu u najmanju ruku upitna rabota ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:
ne mislis li da je iznosenje osobnih stvari o drugoj osobi na forumu u najmanju ruku upitna rabota ?
Uglavnom jeste, ali ne nužno. Ovdje je riječ o opravdanom ukazivanju na dvo(više)struke standarde i s tim povezano licemjerje. Najvećim dijelom. Također i nekoj vrsti vraćanja milo za drago (uz kamate) za krajnje degutantan način pisanja i odnosa prema nekim forumašima.
Guest- Guest
uffff ufff ufff....predlazem jedan dan Forumasenja uzivo,pa da vidimo tk oza sto ima mooda..
definitivno, ne vidim u reali ovakav nacin forumasenja kao tood..puno niskih udaraca i podvala..svega gnjusnoga...dusa mi se mučki lecnula,kad vidim ovu brutalnost..i kukavicluk..
definitivno, ne vidim u reali ovakav nacin forumasenja kao tood..puno niskih udaraca i podvala..svega gnjusnoga...dusa mi se mučki lecnula,kad vidim ovu brutalnost..i kukavicluk..
Guest- Guest
jbte, ja prvi nebih dosao, neko bi mi nes krivo rekao i ja bi ga klepio za uho, i gdi sam onda,pismejker wrote:uffff ufff ufff....predlazem jedan dan Forumasenja uzivo,pa da vidimo tk oza sto ima mooda..
ne trazi problem gdje ne treba, moje geslo
bolje nek se prepucava ovdje, sigurnije je
ko nemoze podnijeti nek opsuje nesto i dobije ban od kica i onda ga to projde za 3 dana
simple
Pa cuj,poanta jest da ti nitko ne bi nis rekao,nitko ne bi nikom nista rekli,onako bi forumasili i zjalili u nebo...glumili gljive i pristojnost..Leviathan2 wrote:jbte, ja prvi nebih dosao, neko bi mi nes krivo rekao i ja bi ga klepio za uho, i gdi sam onda,pismejker wrote:uffff ufff ufff....predlazem jedan dan Forumasenja uzivo,pa da vidimo tk oza sto ima mooda..
ko nemoze podnijeti nek opsuje nesto i dobije ban od kica i onda ga to projde za 3 dana
simple
Guest- Guest
debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:ako i astila ispade uhljeb
gazimir velju ti ?
onako laicki , ne vjerujem , je @asila bob rock na steroidima no ne baca mi na lika koji bi se bavio drustveno-politickim radom
Proglasen je lov na vjestice...
Guest- Guest
možda i ne...pismejker wrote:Pa cuj,poanta jest da ti nitko ne bi nis rekao,nitko ne bi nikom nista rekli,onako bi forumasili i zjalili u nebo...glumili gljive i pristojnost..Leviathan2 wrote:jbte, ja prvi nebih dosao, neko bi mi nes krivo rekao i ja bi ga klepio za uho, i gdi sam onda,pismejker wrote:uffff ufff ufff....predlazem jedan dan Forumasenja uzivo,pa da vidimo tk oza sto ima mooda..
simple
jednom sam sanjala neku forumsku feštu, hiperrealistički san...svega je tu bilo, najmanje gljiva
Guest- Guest
iiii, al bi ushi bile naculjene i cekalo bi se da nest neko ukrivo kazepismejker wrote:Pa cuj,poanta jest da ti nitko ne bi nis rekao,nitko ne bi nikom nista rekli,onako bi forumasili i zjalili u nebo...glumili gljive i pristojnost..Leviathan2 wrote:jbte, ja prvi nebih dosao, neko bi mi nes krivo rekao i ja bi ga klepio za uho, i gdi sam onda,pismejker wrote:uffff ufff ufff....predlazem jedan dan Forumasenja uzivo,pa da vidimo tk oza sto ima mooda..
simple
ma nema veze, mozda su forumasi zbilja pristojni kao sto sam ja
A čuj,samo da se ne popije previše...Onda bi bilo.Leviathan2 wrote:iiii, al bi ushi bile naculjene i cekalo bi se da nest neko ukrivo kazepismejker wrote:Pa cuj,poanta jest da ti nitko ne bi nis rekao,nitko ne bi nikom nista rekli,onako bi forumasili i zjalili u nebo...glumili gljive i pristojnost..Leviathan2 wrote:jbte, ja prvi nebih dosao, neko bi mi nes krivo rekao i ja bi ga klepio za uho, i gdi sam onda,pismejker wrote:uffff ufff ufff....predlazem jedan dan Forumasenja uzivo,pa da vidimo tk oza sto ima mooda..
simple
Na početku bi svi bili fini,uštogljeni i mirni,a onda kad bi se malo popilo,prvo bi se posvađali oko muzike. Jedni bi htjeli klape,drugi MPT-a,treći cajke,a četvrti techno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:A čuj,samo da se ne popije previše...Onda bi bilo.Leviathan2 wrote:iiii, al bi ushi bile naculjene i cekalo bi se da nest neko ukrivo kazepismejker wrote:Pa cuj,poanta jest da ti nitko ne bi nis rekao,nitko ne bi nikom nista rekli,onako bi forumasili i zjalili u nebo...glumili gljive i pristojnost..Leviathan2 wrote:jbte, ja prvi nebih dosao, neko bi mi nes krivo rekao i ja bi ga klepio za uho, i gdi sam onda,pismejker wrote:uffff ufff ufff....predlazem jedan dan Forumasenja uzivo,pa da vidimo tk oza sto ima mooda..
simple
Na početku bi svi bili fini,uštogljeni i mirni,a onda kad bi se malo popilo,prvo bi se posvađali oko muzike. Jedni bi htjeli klape,drugi MPT-a,treći cajke,a četvrti techno.
Orgije bi bile najzanimljivi dio..Ne moramo niti pitati cure,jel hoće..evo Čoek kaze da samo malo ispocetka boli...
Guest- Guest
Isuse i Marijo teme i nacina razgovora. Da ne ulazim u dubioze ko je kome sto i kada, cerupanje na osobnoj razini nek stane, otvorim temu idem citati i ono what?
darla- Admin
2015-10-22
Ma kakve orgije???pismejker wrote:
Orgije bi bile najzanimljivi dio..Ne moramo niti pitati cure,jel hoće..evo Čoek kaze da samo malo ispocetka boli...
Kad bi se već popilo,gledao bih da se sa jednom odvojim od ekipe i da u dvoje zaplovimo talasima noćnoga užitka.
Orgije su zadnje što bi mi palo na um.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja bih cekao da se svi napijete,pa onda da se popićite,a ja bih zene za kikice pa odvukao do prvog ducana namjestaja..krevet je kljucna rijec...njia 4-5 ja sam...uffff...nema boljeg testiranja mashine...jastreb wrote:Ma kakve orgije???pismejker wrote:
Kad bi se već popilo,gledao bih da se sa jednom odvojim od ekipe i da u dvoje zaplovimo talasima noćnoga užitka.
Orgije su zadnje što bi mi palo na um.
Guest- Guest
vidi ga šta je popizdioasilovski wrote:heheh ti meni da dociraš pa ti se stidiš svojeg bivšeg nicka, da ne govorim da se nisi usudio doći kod mene na čobanac, jebem li ti majku majčinu ti jedino možeš da se i dalje skrivaš, pa kad gori da utekneš, pa da te brani ova psihopata inače jadno mi je što uopće s tobom raspravljam to je ispod svakog nivoa, moram priznati da mi se blago povraća kad te vidim protuvočardak efendija wrote:ne znam šta pišešasilovski wrote:heheh tre imaš 5 banki a baviš se ovako čim, pa kako te nije sramota, da ne govorim da te baba koordinira i da si se više puta usrao u panatalonice patos ti je i sestra i mater, ali no...čardak efendija wrote:Zašto se aso buni što neko napiše da mu žena srpkinja
ako je kandidacijska lista tačna
onda je sam to i objavio
čemu ljutnja kad je javna ličnost
valjda je kao advokat znao šta radi
zašto ne odgovoriš
na jednostavno pitanje
nije valjda da se stidiš svog
političkog angažmana
prozivaš sve za svašta
a ispo si najveće đubre
tu na portalu
meni sve ovo zabava
koliko se vidi sinko
ti svima pokušavaš docirati
nije valjda da te izulo to što te obični
glupan poput mene izbacio iz voza
ako te to može utešiti nisi prvi
a verovatno ni zadnji
šta te to žuljaasilovski wrote:di onda živiš? reci ime i prezime hehehe moš mislit pa ti si ovako usran a ne...čardak efendija wrote:opet lupetaš, ja ne živim u vinkovcimaasilovski wrote:nemoj trolati? ti na temi raspravljaš o meni i mojoj supruzi, nazvao me baš kofein i zajedno smo se nasmijali kako ste jadni, ja čak nisam niti pitao za tvoje ime jer me boli kurac, jedino sam mogao da te nazovem kad idem u Vinkovce pa da obrišem cipele usputčardak efendija wrote:opet u ništa nisi pogodioasilovski wrote:
Uterivanje kurca s vama dobija potpuno drugi smisao, osim toga a sobzirom na sve mislim da ti nisi uterao niti kola u garažu a ne kurac u baba seru, ali no nadam se da nećeš ponovno uteći ko prošli put
ide to tebi
nemoj trolati
jel treba link da se bidi koliki
si bednik ili ćeš sam da to priznaš
trebao bi se zabavljati sinko
a ne se tući i divljati
stavio sam ip lokaciju dva puta
ali vama je lakše verovati glupostima
nego faktima
možeš misliti da se zovem i miki maus
i da živim u diznilendu
zabole me uvo
maloprije si reko da te boli kurac kakoasilovski wrote:pa ništa u svakom slučaju ne bi ih koristio u raspravi, ili nedaj bože da se bavim njegovom obitelji, ali nije to poanta već što on nastupa sa njegove pozicije jer on bi koristio i koristi pa misli da su svi govna i ljudski ološ kao on, pa se boji čak i svojeg bivšeg nicka, a ne RL stvarivuksadinare wrote:i sto bi napravio i da ih dobijes..?asilovski wrote:di onda živiš? reci ime i prezime hehehe moš mislit pa ti si ovako usran a ne...čardak efendija wrote:opet lupetaš, ja ne živim u vinkovcimaasilovski wrote:
nemoj trolati? ti na temi raspravljaš o meni i mojoj supruzi, nazvao me baš kofein i zajedno smo se nasmijali kako ste jadni, ja čak nisam niti pitao za tvoje ime jer me boli kurac, jedino sam mogao da te nazovem kad idem u Vinkovce pa da obrišem cipele usput
se zovem a vidi sad odjednom znatiželje
ja nisam javna ličnost ko ti
slava ima svoju cenu
Similar topics
» MMF diktira Hrvatskoj smanjenje plaća
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Sve se vraća, sve se plaća
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Sve se vraća, sve se plaća
Page 11 of 11