U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
Vidi i dečko je došao heheh pa jebem ti boga oca, jel vidiš da šejker sa svojim mikropenisom juriša na ovu tvoju suvovinu? Ne znaš ti što se oni domuđavaju sve preko poruka, nije baš da samo koordiniraju napadčardak efendija wrote:Znači najveći uhljebi i kandidati
za to su u stvari asila i eva
a prozivaju sve oko sebe i viču
držte lopova
usto je asili žena srpkinja i bolje
je rangirana od njega u najtulavijoj
stranci u rvatskoj
nije ni čudo što je asila glup ko točak
i pokušava sve tako prikazati da
njemu bude lakše
jako tužan levat
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ne znam ja šta ti pričašasilovski wrote:Vidi i dečko je došao heheh pa jebem ti boga oca, jel vidiš da šejker sa svojim mikropenisom juriša na ovu tvoju suvovinu? Ne znaš ti što se oni domuđavaju sve preko poruka, nije baš da samo koordiniraju napadčardak efendija wrote:Znači najveći uhljebi i kandidati
držte lopova
stranci u rvatskoj
njemu bude lakše
jako tužan levat
ošo i proverio na netu što pišu
i gle čuda našo ja na jednoj listi
dva ista prezimena a jedno srpkinja a drugo mađar ispod nje
mogu ti i link staviti ako želiš
to mora da bude gadno teško da srbin bude pametniji od tebe
i to u najčardskijoj stranci u rvatskoj
vrati se kad se našmrčeš, našmrkan si puno elokventniji, ovako na "suho" si bezidejan i suhoparanasilovski wrote:hehehe daj me nemoj jebati baba gnojnica priča o filozofiji, pa ovo postojw sve zanimljivije, a ti šejkeru upijaj ko sunđerNoor wrote:slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:hehe, idi šmrči bre, šta se koprcašasilovski wrote:
U kut? kao onda kad si javno objavila da mi je žena srpkinja? Stvar je u tome da si jadna i jalova, nemaš ništa pametno za reći i onda kreće osobni napad koji si pripremila sa svojim čardak četnicima, vjerojatno je slijedeće fotografije sa fejsbuka, adrese, imena, zapravo ti si toliki gnoj od žene da mene u biti ništa ne može začuditi ili iznenaditi, samo mi nije jasno što onaj poltron od efendije radi sa ovakvom osobom, jest da nije nešto pametan ali treba imati želudac družit se sa ovako nečim
I onda baš on prigovara nekome ad hominem. :)
Mislim, kakvih sve nakaza ima na ovom forumu, pa to je nevjerojatno.
takav oblik i vrstu supstancije nekog mentalnog sklopa kao što je dotični, filozofija je definirala davnih dana kroz način postojanja, djelovanja, življenja i shvaćanja, odnosno kroz 4 osnovna modusa...modus essendi, modus operandi, modus vivendi i modus intelligendi.
Guest- Guest
U svakom slučaju ne kopam po tuđem, eo ja nisam otišao na tvoj fejs niti jednom niti ću, takve parafilije prepuštam tebi i tvojem dečko koji se vidim pravi nemuštNoor wrote:vrati se kad se našmrčeš, našmrkan si puno elokventniji, ovako na "suho" si bezidejan i suhoparanasilovski wrote:hehehe daj me nemoj jebati baba gnojnica priča o filozofiji, pa ovo postojw sve zanimljivije, a ti šejkeru upijaj ko sunđerNoor wrote:slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
hehe, idi šmrči bre, šta se koprcaš
takav oblik i vrstu supstancije nekog mentalnog sklopa kao što je dotični, filozofija je definirala davnih dana kroz način postojanja, djelovanja, življenja i shvaćanja, odnosno kroz 4 osnovna modusa...modus essendi, modus operandi, modus vivendi i modus intelligendi.
Kermit-
2014-04-17
tarabo, pa ne zanimaš me ni ti ni tvoj fejs, ali ...ne možeš provariti da si nasjeo na blef, ko zadnja dravska somina.asilovski wrote:U svakom slučaju ne kopam po tuđem, eo ja nisam otišao na tvoj fejs niti jednom niti ću, takve parafilije prepuštam tebi i tvojem dečko koji se vidim pravi nemuštNoor wrote:vrati se kad se našmrčeš, našmrkan si puno elokventniji, ovako na "suho" si bezidejan i suhoparanasilovski wrote:hehehe daj me nemoj jebati baba gnojnica priča o filozofiji, pa ovo postojw sve zanimljivije, a ti šejkeru upijaj ko sunđerNoor wrote:slidingdoorsoperator wrote:
ali, ako, kao što kažeš, podatke o nacionalnosti svojoj i članova obitelji objavljuješ na fejsu, pa su zato vidljivi svima koji dođu na tvoj profil, a nije ti drago da to netko vidi, onda se zapitaj koliki si notorni glupan to raditi.
Last edited by Noor on 1/9/2017, 14:18; edited 2 times in total
Guest- Guest
pa reci svoje ime ili da zovem kofeina? u svakom slučaju ja svoje nisam tajio niti ću, a vidim da ti čak skrivaš svoj bivši forumski identitet a to je jadno sa ili bez terapije kako god okreneš, da ne pričam da sam te zvao na čobanac pa si se usrao, znači višestruka brukačardak efendija wrote:ne znam ja šta ti pričašasilovski wrote:Vidi i dečko je došao heheh pa jebem ti boga oca, jel vidiš da šejker sa svojim mikropenisom juriša na ovu tvoju suvovinu? Ne znaš ti što se oni domuđavaju sve preko poruka, nije baš da samo koordiniraju napadčardak efendija wrote:Znači najveći uhljebi i kandidati
držte lopova
stranci u rvatskoj
njemu bude lakše
jako tužan levat
Kermit-
2014-04-17
ej aso oćemol link il nećemo
neko ti dobar kurac utero kad toliko
skičiš
skičiš
Ne zanima te a išla si kopati po mojim privatnim podacima, moje supruge, gdje, tko što hehehe da ti se poserem u usta napravio bi ti veliku uslugu, ali samo nastavi, a tu je i tvoj dečko koji je dobio napad amnezijeNoor wrote:tarabo, niti znam da imaš fejs, niti me zanimaš...ne možeš provariti da si nasjeo na blef, ko zadnja dravska somina.asilovski wrote:U svakom slučaju ne kopam po tuđem, eo ja nisam otišao na tvoj fejs niti jednom niti ću, takve parafilije prepuštam tebi i tvojem dečko koji se vidim pravi nemuštNoor wrote:vrati se kad se našmrčeš, našmrkan si puno elokventniji, ovako na "suho" si bezidejan i suhoparanasilovski wrote:hehehe daj me nemoj jebati baba gnojnica priča o filozofiji, pa ovo postojw sve zanimljivije, a ti šejkeru upijaj ko sunđerNoor wrote:
ali, ako, kao što kažeš, podatke o nacionalnosti svojoj i članova obitelji objavljuješ na fejsu, pa su zato vidljivi svima koji dođu na tvoj profil, a nije ti drago da to netko vidi, onda se zapitaj koliko si glupan to raditi.
Kermit-
2014-04-17
ne znam šta pričašasilovski wrote:pa reci svoje ime ili da zovem kofeina? u svakom slučaju ja svoje nisam tajio niti ću, a vidim da ti čak skrivaš svoj bivši forumski identitet a to je jadno sa ili bez terapije kako god okreneš, da ne pričam da sam te zvao na čobanac pa si se usrao, znači višestruka brukačardak efendija wrote:ne znam ja šta ti pričašasilovski wrote:Vidi i dečko je došao heheh pa jebem ti boga oca, jel vidiš da šejker sa svojim mikropenisom juriša na ovu tvoju suvovinu? Ne znaš ti što se oni domuđavaju sve preko poruka, nije baš da samo koordiniraju napadčardak efendija wrote:Znači najveći uhljebi i kandidati
držte lopova
stranci u rvatskoj
njemu bude lakše
jako tužan levat
si siguran da ti znaš?
Ja ovde vidim da ti laješ protiv uhljeba
i čardaka a ti ispo najveći čardaklija i to
u najjadnijoj stranci u rvatskoj
ljudi baš ne vole licemere tvog kalibra
ko zna šta si sve u stanju da slažeš i izmisliš
ne zanima, zato nisam ni išla..a ti si nasjeo na jeftini blef .asilovski wrote:Ne zanima te a išla si kopati po mojim privatnim podacima, moje supruge, gdje, tko što hehehe da ti se poserem u usta napravio bi ti veliku uslugu, ali samo nastavi, a tu je i tvoj dečko koji je dobio napad amnezijeNoor wrote:tarabo, niti znam da imaš fejs, niti me zanimaš...ne možeš provariti da si nasjeo na blef, ko zadnja dravska somina.asilovski wrote:U svakom slučaju ne kopam po tuđem, eo ja nisam otišao na tvoj fejs niti jednom niti ću, takve parafilije prepuštam tebi i tvojem dečko koji se vidim pravi nemuštNoor wrote:vrati se kad se našmrčeš, našmrkan si puno elokventniji, ovako na "suho" si bezidejan i suhoparanasilovski wrote:
hehehe daj me nemoj jebati baba gnojnica priča o filozofiji, pa ovo postojw sve zanimljivije, a ti šejkeru upijaj ko sunđer
ali, ako, kao što kažeš, podatke o nacionalnosti svojoj i članova obitelji objavljuješ na fejsu, pa su zato vidljivi svima koji dođu na tvoj profil, a nije ti drago da to netko vidi, onda se zapitaj koliko si glupan to raditi.
al opet te pitam, šta stvarno na fejsu objavljuješ privatne podatke i nacionalnost sebe i žene? jer, ako ne, kako bi ih mogao vidjeti netko tko ti nije na listi prijatelja? očito ne samo da to objavljuješ, nego si ih konju jedan stavio i na PUBLIC!!!
pa da si idiot znam...ali toliki?!?!
Guest- Guest
Uterivanje kurca s vama dobija potpuno drugi smisao, osim toga a sobzirom na sve mislim da ti nisi uterao niti kola u garažu a ne kurac u baba seru, ali no nadam se da nećeš ponovno uteći ko prošli putčardak efendija wrote:ej aso oćemol link il nećemo
skičiš
Kermit-
2014-04-17
Zašto se aso buni što neko napiše da mu žena srpkinja
ako je kandidacijska lista tačna
onda je sam to i objavio
čemu ljutnja kad je javna ličnost
valjda je kao advokat znao šta radi
onda je sam to i objavio
opet u ništa nisi pogodioasilovski wrote:Uterivanje kurca s vama dobija potpuno drugi smisao, osim toga a sobzirom na sve mislim da ti nisi uterao niti kola u garažu a ne kurac u baba seru, ali no nadam se da nećeš ponovno uteći ko prošli putčardak efendija wrote:ej aso oćemol link il nećemo
skičiš
ide to tebi
nemoj trolati
jel treba link da se bidi koliki
si bednik ili ćeš sam da to priznaš
asila link na sunce...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
heheh tre imaš 5 banki a baviš se ovako čim, pa kako te nije sramota, da ne govorim da te baba koordinira i da si se više puta usrao u panatalonice patos ti je i sestra i mater, ali no...čardak efendija wrote:Zašto se aso buni što neko napiše da mu žena srpkinja
onda je sam to i objavio
Kermit-
2014-04-17
al još veću sebi, jer tako nitko ne bi znao kolika je to kamara, ovako kad sereš po forumu, vide svi.asilovski wrote:Ne zanima te a išla si kopati po mojim privatnim podacima, moje supruge, gdje, tko što hehehe da ti se poserem u usta napravio bi ti veliku uslugu, ali samo nastavi, a tu je i tvoj dečko koji je dobio napad amnezijeNoor wrote:tarabo, niti znam da imaš fejs, niti me zanimaš...ne možeš provariti da si nasjeo na blef, ko zadnja dravska somina.asilovski wrote:U svakom slučaju ne kopam po tuđem, eo ja nisam otišao na tvoj fejs niti jednom niti ću, takve parafilije prepuštam tebi i tvojem dečko koji se vidim pravi nemuštNoor wrote:vrati se kad se našmrčeš, našmrkan si puno elokventniji, ovako na "suho" si bezidejan i suhoparanasilovski wrote:
hehehe daj me nemoj jebati baba gnojnica priča o filozofiji, pa ovo postojw sve zanimljivije, a ti šejkeru upijaj ko sunđer
Guest- Guest
nemoj trolati? ti na temi raspravljaš o meni i mojoj supruzi, nazvao me baš kofein i zajedno smo se nasmijali kako ste jadni, ja čak nisam niti pitao za tvoje ime jer me boli kurac, jedino sam mogao da te nazovem kad idem u Vinkovce pa da obrišem cipele usputčardak efendija wrote:opet u ništa nisi pogodioasilovski wrote:Uterivanje kurca s vama dobija potpuno drugi smisao, osim toga a sobzirom na sve mislim da ti nisi uterao niti kola u garažu a ne kurac u baba seru, ali no nadam se da nećeš ponovno uteći ko prošli putčardak efendija wrote:ej aso oćemol link il nećemo
skičiš
ide to tebi
nemoj trolati
jel treba link da se bidi koliki
si bednik ili ćeš sam da to priznaš
Kermit-
2014-04-17
ma ne napravio bi ti uslugu prvo da se ne brukaš dalje, a drugo najela bi se, ali neću nego te pušćam da utopiš sebe i svoju prišipetljuNoor wrote:al još veću sebi, jer tako nitko ne bi znao kolika je to kamara, ovako kad sereš po forumu, vide svi.asilovski wrote:Ne zanima te a išla si kopati po mojim privatnim podacima, moje supruge, gdje, tko što hehehe da ti se poserem u usta napravio bi ti veliku uslugu, ali samo nastavi, a tu je i tvoj dečko koji je dobio napad amnezijeNoor wrote:tarabo, niti znam da imaš fejs, niti me zanimaš...ne možeš provariti da si nasjeo na blef, ko zadnja dravska somina.asilovski wrote:U svakom slučaju ne kopam po tuđem, eo ja nisam otišao na tvoj fejs niti jednom niti ću, takve parafilije prepuštam tebi i tvojem dečko koji se vidim pravi nemuštNoor wrote:
vrati se kad se našmrčeš, našmrkan si puno elokventniji, ovako na "suho" si bezidejan i suhoparan
Kermit-
2014-04-17
ko o čemu, asila o "jedenju govana"...najeo si ih se danas ko nitko, a još koliko ćeš, samo Bog zna.asilovski wrote:ma ne napravio bi ti uslugu prvo da se ne brukaš dalje, a drugo najela bi se, ali neću nego te pušćam da utopiš sebe i svoju prišipetljuNoor wrote:al još veću sebi, jer tako nitko ne bi znao kolika je to kamara, ovako kad sereš po forumu, vide svi.asilovski wrote:Ne zanima te a išla si kopati po mojim privatnim podacima, moje supruge, gdje, tko što hehehe da ti se poserem u usta napravio bi ti veliku uslugu, ali samo nastavi, a tu je i tvoj dečko koji je dobio napad amnezijeNoor wrote:tarabo, niti znam da imaš fejs, niti me zanimaš...ne možeš provariti da si nasjeo na blef, ko zadnja dravska somina.asilovski wrote:
U svakom slučaju ne kopam po tuđem, eo ja nisam otišao na tvoj fejs niti jednom niti ću, takve parafilije prepuštam tebi i tvojem dečko koji se vidim pravi nemušt
Guest- Guest
...koja je ovo šora po redu...na relaciji asila-?/norka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma je kako ne samo ponesi slijedeći put zaimaču ili lopatu a ne ovako rukama i preko reda nije fino a ti si damica hehehe samo gdje je šejker slabo ti ovo koordiniraš, a i brinem se za njegove ukućaneNoor wrote:ko o čemu, asila o "jedenju govana"...najeo si ih se danas ko nitko, a još koliko ćeš, samo Bog zna.asilovski wrote:ma ne napravio bi ti uslugu prvo da se ne brukaš dalje, a drugo najela bi se, ali neću nego te pušćam da utopiš sebe i svoju prišipetljuNoor wrote:al još veću sebi, jer tako nitko ne bi znao kolika je to kamara, ovako kad sereš po forumu, vide svi.asilovski wrote:Ne zanima te a išla si kopati po mojim privatnim podacima, moje supruge, gdje, tko što hehehe da ti se poserem u usta napravio bi ti veliku uslugu, ali samo nastavi, a tu je i tvoj dečko koji je dobio napad amnezijeNoor wrote:
tarabo, niti znam da imaš fejs, niti me zanimaš...ne možeš provariti da si nasjeo na blef, ko zadnja dravska somina.
Kermit-
2014-04-17
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» MMF diktira Hrvatskoj smanjenje plaća
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Sve se vraća, sve se plaća
» Prosječna neto plaća u Hrvatskoj porasla na 6.018 kn
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Sve se vraća, sve se plaća
Page 9 of 11