miješalica
Page 5 of 23
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Re: miješalica
Ja bih recimo voljela da i Metilda zaigra s nama. Imala bi puno veće mogućnosti širiti riječi koje žele da se čuju. I misionari idu u zabačene kuteve zemlje, u divljinu. Idu na kojekakve partije, i nikome ne viču: Vi bolujete od koprofagije, a mentalna koprofagija je već znanost za vas :)
Guest- Guest
I da, moram priznati, guglala sam riječ koprofagija. Negdje prije sam vidjela psa u parku koji boluje od koprofagije ili je to za njih prirodno?
Guest- Guest
e, al ni kolumbo otkri meriku:)mate wrote:E, a zaboravljaš da su u to vrijeme otkrili tebi dragu Jameriku. Udarili su temelje za spas, tj. Bris :)aben wrote:ča se imoš bojati inkvizicije, jedino ako si štrigamate wrote:Ja, bojim se inkvizicije :)aben wrote:mate wrote:I da, ja sam ovu igru doživjela kao bijeg iz srednjeg vijeka u renesansu....
ki bi to munjela bižo prema renesansi iz srednjega vika
A i zbog Leonarda, ahhh :) Firenca...
Zoč bi ti osto? :)
pa, to je doba raspada fašističke imperije rima, i vrijeme slobode i napretka. sve do renesanse nisu stvorene glomazne države.
sudeći po povjesti, mi se sa nalazimo točki raspada velikih političkih organizacijov, službe pomalo postaju nasljedne jer vladari više nemaju kako kupiti njihovu naklonost,i uskoro će se odvojiti u zasebne entitete, napr, samostalna republika biro za zapošljevanje ili ravnateljevina hitro hr...i razvoj slobode i tehnologije kreće!
2014-04-16
kic wrote:
netko je pročitao pp i nije ti odgovorio, drama ljuta..
a blento, valjda moj pp mogu čitati samo ja i admini, to je općepoznata stvar još sa nethaera.. a rekoh.. odgovor je stigao odmah ali meni nije došao kao nova pp
Guest- Guest
ča nisi ti bila mackula?mate wrote:Ja ju znam kao metildu. Bile smo nekad 3M, ja, metilda i mackula :)aben wrote:kako se metilda zvola na iskonu?
je, al na iskonu. navodno je i namo bila covalica, al, jo je se ne morin sititi...
2014-04-16
svi znaju da se privatne poruke čitaju
2014-04-16
Evo čitam, kako se smatra godina otkrića kada je Kolumbo kročio na tlo Jamerike, a da su prije toga Vikinzi znali za nju. A poslije je nazvana po drugom istraživaču Amerigu.aben wrote:e, al ni kolumbo otkri meriku:)mate wrote:E, a zaboravljaš da su u to vrijeme otkrili tebi dragu Jameriku. Udarili su temelje za spas, tj. Bris :)aben wrote:ča se imoš bojati inkvizicije, jedino ako si štrigamate wrote:Ja, bojim se inkvizicije :)aben wrote:
ki bi to munjela bižo prema renesansi iz srednjega vika
A i zbog Leonarda, ahhh :) Firenca...
Zoč bi ti osto? :)
pa, to je doba raspada fašističke imperije rima, i vrijeme slobode i napretka. sve do renesanse nisu stvorene glomazne države.
sudeći po povjesti, mi se sa nalazimo točki raspada velikih političkih organizacijov, službe pomalo postaju nasljedne jer vladari više nemaju kako kupiti njihovu naklonost,i uskoro će se odvojiti u zasebne entitete, napr, samostalna republika biro za zapošljevanje ili ravnateljevina hitro hr...i razvoj slobode i tehnologije kreće!
Guest- Guest
čuj, indijunci su odovna otkrili meriku...
2014-04-16
mativka, jel misliš da admini čitaju privatne poruke
2014-04-16
Ne moraju to biti admini. Dovoljno je netko s malo više vještina u području informatike, a nedavno smo vidjeli kako korisnici foruma itekako barataju tim vještinama.aben wrote:svi znaju da se privatne poruke čitaju
Zato, opreza nikada dovoljno :)
Guest- Guest
i, mislin, ne znoš za koprofagiju, ko da nisi forumaš:)
moroš znati sve stručne termine za reći nekomu da sere:)
2014-04-16
Znaš da sam pobornik teorija zavjere :)aben wrote:mativka, jel misliš da admini čitaju privatne poruke
Ja vjerujem u svašta :)
Last edited by mate on 30/8/2017, 10:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
obrazovati ću se i u tom smijeru :)aben wrote:i, mislin, ne znoš za koprofagiju, ko da nisi forumaš:)
Ali , mali je krug ljudi s kojima se družim pa se osjećam dovoljno slobodna reći: A, što ga sereš :)
Guest- Guest
A zar nije moguće da su od postanka bili tamo?aben wrote:čuj, indijunci su odovna otkrili meriku...
Guest- Guest
haha:)mate wrote:Znaš da sam pobornik terija zavjere :)aben wrote:mativka, jel misliš da admini čitaju privatne poruke
na jednom disidenskon forumu koga su učinile divljakuša sa seksa i jedna lajavica sa socijologije,
temeljito su se posvadili i svin korisnicima na mejl je neko poslo prijepis privatnih poruka svih uključenih korisnikov...jo sun forumaš duže nego bi to prizno, ali znoš da me iznenodilo koliko duboko gredu intrige, ljubav, izdaja, oprost i tako ukrug:)
2014-04-16
je, al tribo i razumiti i ove pristojnije:)mate wrote:oobrazovati ću se i u tom smijeru :)aben wrote:i, mislin, ne znoš za koprofagiju, ko da nisi forumaš:)
Ali , mali je krug ljudi s kojima se družim pa se osjećam dovoljno slobodna reći: A, što ga sereš :)
2014-04-16
pa nemate wrote:A zar nije moguće da su od postanka bili tamo?aben wrote:čuj, indijunci su odovna otkrili meriku...
2014-04-16
Vjerujem da je tako. Samo je ovdje ostao pisani trag. Ja sve brišem, i na svom privatnom mailu, viberu, faceu, whatsapu.aben wrote:haha:)mate wrote:Znaš da sam pobornik terija zavjere :)aben wrote:mativka, jel misliš da admini čitaju privatne poruke
na jednom disidenskon forumu koga su učinile divljakuša sa seksa i jedna lajavica sa socijologije,
temeljito su se posvadili i svin korisnicima na mejl je neko poslo prijepis privatnih poruka svih uključenih korisnikov...jo sun forumaš duže nego bi to prizno, ali znoš da me iznenodilo koliko duboko gredu intrige, ljubav, izdaja, oprost i tako ukrug:)
Guest- Guest
Pa zašto?aben wrote:pa nemate wrote:A zar nije moguće da su od postanka bili tamo?aben wrote:čuj, indijunci su odovna otkrili meriku...
Zašto su ih nazivali crvenima?
Guest- Guest
neš ti nos i našeg traga:)
2014-04-16
zbog boje kože?
2014-04-16
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Page 5 of 23