miješalica
Page 6 of 23
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: miješalica
metilda wrote:kic wrote:
netko je pročitao pp i nije ti odgovorio, drama ljuta..
a blento, valjda moj pp mogu čitati samo ja i admini, to je općepoznata stvar još sa nethaera.. a rekoh.. odgovor je stigao odmah ali meni nije došao kao nova pp
nije ti nitko čitao pp, boli me k
Ma, nema veze:)aben wrote:neš ti nos i našeg traga:)
Ne smatram se niti malo zanimljivom :)
Guest- Guest
Pa da. A jesu li bijelci nastali na području Afrike?aben wrote:zbog boje kože?
Guest- Guest
aben wrote:haha:)mate wrote:Znaš da sam pobornik terija zavjere :)aben wrote:mativka, jel misliš da admini čitaju privatne poruke
Ja vjerujem u svašta :)
na jednom disidenskon forumu koga su učinile divljakuša sa seksa i jedna lajavica sa socijologije,
temeljito su se posvadili i svin korisnicima na mejl je neko poslo prijepis privatnih poruka svih uključenih korisnikov...jo sun forumaš duže nego bi to prizno, ali znoš da me iznenodilo koliko duboko gredu intrige, ljubav, izdaja, oprost i tako ukrug:)
Ke? :-(
Na forumotionu takvo nesto je nemoguce. Ni modovi, ni admini, ni vlasnik foruma ne moze citati tudje pp-ove.
Btw, vezano uz one "procitane" privatne poruke. Meni je nedavno "ozivio" izbrisan profil i na oba pro dobih poruku u inbox koja je nestala kad sam je pokusala otvoriti. Dakle, ocito je bilo do forumotiona i njihovih"radova u tijeku", a ne zlocestih admina i hakera. :-)
Guest- Guest
mate wrote:Pa da. A jesu li bijelci nastali na području Afrike?aben wrote:zbog boje kože?
P.S. razmisljam o temi :-)
Mozda da je stvarno postavimo u razdoblje renesanse? :-)
Guest- Guest
misliš, jesu li pobelili u afriki? pa nemate wrote:Pa da. A jesu li bijelci nastali na području Afrike?aben wrote:zbog boje kože?
2014-04-16
subsclavia je druga bila, caffeplanet.Ithildin2 wrote:aben wrote:haha:)mate wrote:Znaš da sam pobornik terija zavjere :)aben wrote:mativka, jel misliš da admini čitaju privatne poruke
Ja vjerujem u svašta :)
na jednom disidenskon forumu koga su učinile divljakuša sa seksa i jedna lajavica sa socijologije,
temeljito su se posvadili i svin korisnicima na mejl je neko poslo prijepis privatnih poruka svih uključenih korisnikov...jo sun forumaš duže nego bi to prizno, ali znoš da me iznenodilo koliko duboko gredu intrige, ljubav, izdaja, oprost i tako ukrug:)
Ke? :-(
Na forumotionu takvo nesto je nemoguce. Ni modovi, ni admini, ni vlasnik foruma ne moze citati tudje pp-ove.
Btw, vezano uz one "procitane" privatne poruke. Meni je nedavno "ozivio" izbrisan profil i na oba pro dobih poruku u inbox koja je nestala kad sam je pokusala otvoriti. Dakle, ocito je bilo do forumotiona i njihovih"radova u tijeku", a ne zlocestih admina i hakera. :-)
forum je bi..a zaburavi sun, nešto php je imo u nazivu.
i ispis poruka je bi ko ono na iskonu kad se raspadne citiranje, pa ne znoš do počinje a di svršavo čigova rečenica.
je si bila na tin forumu?
2014-04-16
Otvorena sam za sve. Volim izazove :)Ithildin2 wrote:mate wrote:Pa da. A jesu li bijelci nastali na području Afrike?aben wrote:zbog boje kože?
P.S. razmisljam o temi :-)
Mozda da je stvarno postavimo u razdoblje renesanse? :-)
Guest- Guest
Ja neću biti crnkinja....haha, a možda i hoću, vidjeti ćemo :)kic wrote:
crnačka renesansa?
Guest- Guest
Kako su oni pocrvenili?:)aben wrote:misliš, jesu li pobelili u afriki? pa nemate wrote:Pa da. A jesu li bijelci nastali na području Afrike?aben wrote:zbog boje kože?
Hahaha,
Guest- Guest
pa pod utjecajen okolinemate wrote:Kako su oni pocrvenili?:)aben wrote:misliš, jesu li pobelili u afriki? pa nemate wrote:Pa da. A jesu li bijelci nastali na području Afrike?aben wrote:zbog boje kože?
Hahaha,
2014-04-16
Vi zbilja imate staža na forumu. Ja sam se s njim upoznala negdje 2013. God. Osjećala sam potrebu za društvom, skrenuti misli. Ali nikada mi se nije sviđalo to što sve ostaje zapisano. Zbog toga sam ga dugo izbjegavala.
Guest- Guest
Možda je sve krenulo od Inki i misterioznih izvanzemaljskih posjeta?:)aben wrote:pa pod utjecajen okolinemate wrote:Kako su oni pocrvenili?:)aben wrote:misliš, jesu li pobelili u afriki? pa nemate wrote:Pa da. A jesu li bijelci nastali na području Afrike?aben wrote:zbog boje kože?
Hahaha,
Guest- Guest
kic wrote:
kako smo mi pobijelili ako smo iz Afrike?
http://www.sciencemag.org/news/2015/04/how-europeans-evolved-white-skin
2014-04-16
Thus ancient hunter-gatherers of the far north were already pale and blue-eyed, but those of central and southern Europe had darker skin.
People living in northern latitudes often don’t get enough UV to synthesize vitamin D in their skin so natural selection has favored two genetic solutions to that problem—evolving pale skin that absorbs UV more efficiently or favoring lactose tolerance to be able to digest the sugars and vitamin D naturally found in milk. “What we thought was a fairly simple picture of the emergence of depigmented skin in Europe is an exciting patchwork of selection as populations disperse into northern latitudes,” Jablonski says.kic wrote:
Thus ancient hunter-gatherers of the far north were already pale and blue-eyed, but those of central and southern Europe had darker skin.
2014-04-16
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Page 6 of 23