miješalica
Page 23 of 23
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: miješalica
mate wrote:Ne volim forum, jer u njemu su ljudi prejakog ega.
Ne volim forum, jer u njemu sam samo Butterfly effect.
Ne volim forum, jer sve ostaje zapisano.
Ne volim forum, jer činjenice se iskrivljuju.
Ne volim forum, jer se svi prave pametni.
Ne volim forum, jer se sve svodi na guglanje i vrijeme.
Ne volim forum, jer u konačnici, nitko nije sebi vjerodostojan...
Ne volim forum, jer forum je za izvanjsko.
............
:)
to je bilo prekjučer ...... kako je danas ?
jel mogu, ako smijem, osvrnuti se i pokušati nešto reći u vezi tvojih dojmova ......
-na forumu, kao i na poslu, u obitelji, među prijateljima ima ljudi svakojakih - po pitanju ega značajno ne odstupa od nekih drugih skupina
-za leptirov učinak - cijeli život je neki oblik kaosa, uvjetovani smo, uzrokujemo, stvaramo, dotiče nas bezbroj leptira koji mijenjaju pravac...i jedino što izvjesno je da ćemo jednoga dana umrijeti
-kažeš da se činjenice iskrivljuju- možda nisu dovoljno jasno prezentirane, možda bi se svi trebali zapitati ....
-da se svi prave pametni - mislim da ne, mislim da se ljudi prvenstveno dođu malo opustiti i zabaviti .... izuzetaka ima uvijek i svagdje
-nitko nije sebi vjerodostojan .... to zaista ne razumijem.... ako misliš na glumatanje - ima ga, al se začas pročita
-za izvanjsko - to je osobni odabir. Kada onaj dečec na VIP-u piše o izgubljenoj maci, ili onaj drugi o ljubavi prema finoj papici - čuje se preko ekrana da je iskreno i od srca
eto.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Danas,orion wrote:
to je bilo prekjučer ...... kako je danas ?
jel mogu, ako smijem, osvrnuti se i pokušati nešto reći u vezi tvojih dojmova ......
-na forumu, kao i na poslu, u obitelji, među prijateljima ima ljudi svakojakih - po pitanju ega značajno ne odstupa od nekih drugih skupina
-za leptirov učinak - cijeli život je neki oblik kaosa, uvjetovani smo, uzrokujemo, stvaramo, dotiče nas bezbroj leptira koji mijenjaju pravac...i jedino što izvjesno je da ćemo jednoga dana umrijeti
-kažeš da se činjenice iskrivljuju- možda nisu dovoljno jasno prezentirane, možda bi se svi trebali zapitati ....
-da se svi prave pametni - mislim da ne, mislim da se ljudi prvenstveno dođu malo opustiti i zabaviti .... izuzetaka ima uvijek i svagdje
-nitko nije sebi vjerodostojan .... to zaista ne razumijem.... ako misliš na glumatanje - ima ga, al se začas pročita
-za izvanjsko - to je osobni odabir. Kada onaj dečec na VIP-u piše o izgubljenoj maci, ili onaj drugi o ljubavi prema finoj papici - čuje se preko ekrana da je iskreno i od srca
eto.
danas bih sve obrisala :)
Pisano je spontano, u dahu. Poput nekog brondanja sebi u bradu :)
Uostalom, danas sam drugačija no što sam jučer bila :)
Guest- Guest
nemo veze,
isto moroš preuzesti odgovornost i za jučerašnju sebe, i ispaštati zbog nje.
2014-04-16
A sloboda govora? :)aben wrote:nemo veze,
Sloboda govora u sebi sadrži mogućnost svašta izreći, no jedino za laž bi pojedinac trebao snositi odgovornost, zar ne?
Zar nije malo gruba riječ ispaštati, sadisto?!:)
Guest- Guest
za sve se snosi odgovornost i ne postoji pravo na nesnošenje odgovornosti.mate wrote:A sloboda govora? :)aben wrote:nemo veze,
Sloboda govora u sebi sadrži mogućnost svašta izreći, no jedino za laž bi pojedinac trebao snositi odgovornost, zar ne?
ali ti si zadala parametre, ako želiš obrisati, siguro nisi napisala neku lipu pismu koja se svima svidila, vjerojatnije neku socijalističku glupost zbog koje ti je sutra žo, ča ne?
2014-04-16
Koja je razlika između osjećaja krivnje i odgovornosti?aben wrote:za sve se snosi odgovornost i ne postoji pravo na nesnošenje odgovornosti.mate wrote:A sloboda govora? :)aben wrote:nemo veze,
ali ti si zadala parametre, ako želiš obrisati, siguro nisi napisala neku lipu pismu koja se svima svidila, vjerojatnije neku socijalističku glupost zbog koje ti je sutra žo, ča ne?
Ali to nije bila pisma, već gunđanje:) Jednog dana kada postanem pjesnik (nikada), zasigurno ću nešto lijepo smisliti:)
Zbog čega emocionalno stanje povezuješ s socijalizmom?
Guest- Guest
misliš na opću krivnju u smislu prekršaja nekog koda, ili na osjećaj krivnje, subjektivni doživljaj nakon počinjenja ili nepočinjenja nekog djela?mate wrote:Koja je razlika između osjećaja krivnje i odgovornosti?aben wrote:za sve se snosi odgovornost i ne postoji pravo na nesnošenje odgovornosti.mate wrote:A sloboda govora? :)aben wrote:nemo veze,
Ali to nije bila pisma, već gunđanje:) Jednog dana kada postanem pjesnik (nikada), zasigurno ću nešto lijepo smisliti:)
Zbog čega emocionalno stanje povezuješ s socijalizmom?
to je samo primjer
2014-04-16
ajme, spi mi se, sa vidin da si mi lipo napisala ..grin leći
2014-04-16
Noć, evo taman rečenica u filmu: Ne govori svašta zbog čega možeš zažaliti :)
Guest- Guest
orion wrote:-za izvanjsko - to je osobni odabir. Kada onaj dečec na VIP-u piše o izgubljenoj maci, ili onaj drugi o ljubavi prema finoj papici - čuje se preko ekrana da je iskreno i od srca
eto.
fejk se čuje kroz sve medijume..
Pozdrav.
Danas sam prolazila pored jednog grafita "Illuminati vide misl" (da, da, s dva "l" napisano) i odjednom mi je na mentalnom ekrancicu prozujala citava prica. :-) Bas me zanima kako bi je vi slozili.
P.S. ispod tog grafita, netko je sitnim slovima ispisao: "tabula rasa uvijek je jedini pejzaz koji ostaje"
Danas sam prolazila pored jednog grafita "Illuminati vide misl" (da, da, s dva "l" napisano) i odjednom mi je na mentalnom ekrancicu prozujala citava prica. :-) Bas me zanima kako bi je vi slozili.
P.S. ispod tog grafita, netko je sitnim slovima ispisao: "tabula rasa uvijek je jedini pejzaz koji ostaje"
Guest- Guest
A ja si dala zadatak pročitati "Praznu ploču" :)
U mom slučaju, illuminat bi završio kod oftamologa :D
U mom slučaju, illuminat bi završio kod oftamologa :D
Guest- Guest
Ithildin wrote:
"tabula rasa uvijek je jedini pejzaz koji ostaje"
.... jer oni s najmanje pokućstva na gornjem katu najdulje žive. lišeni stresa oko namještanja, prerazmještanja, biranja i sve sile kompliciranih i manje kompliciranih akcija svode na minimum.
ithildin, ljetos sam čitala neke tvoje upise, mislim na snovima, prekrasan spisateljski dar!
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
-
:-) Odlicno.
Zapravo, bilo bi lijepo zaustaviti misli i jednostavno disati, promatrati svijet bez pozadinskog suma.
Gledati ljude kako se smanjuju i nestaju, kako nasa ruka obuhvaca Mjesec, kako se nasa puna salica caja izlijeva po novom stolu sve dok ne prestanemo zamjecivati gdje pocinje tekucina, a gdje zavrsava drvo..
Hvala ti najljepsa :-), ovaj me je komentar jako iznenadio jer uopce nemam uvid u kvalitetu svog pisanja. Samo katkada "nesto" zeli izaci vanka. Ili presnazna emocija ili upamceni snoliki krajobrazi i dogadjaji.
night sky wrote:Ithildin wrote:
"tabula rasa uvijek je jedini pejzaz koji ostaje"
.... jer oni s najmanje pokućstva na gornjem katu najdulje žive. lišeni stresa oko namještanja, prerazmještanja, biranja i sve sile kompliciranih i manje kompliciranih akcija svode na minimum.
:-) Odlicno.
Zapravo, bilo bi lijepo zaustaviti misli i jednostavno disati, promatrati svijet bez pozadinskog suma.
Gledati ljude kako se smanjuju i nestaju, kako nasa ruka obuhvaca Mjesec, kako se nasa puna salica caja izlijeva po novom stolu sve dok ne prestanemo zamjecivati gdje pocinje tekucina, a gdje zavrsava drvo..
night sky wrote:ithildin, ljetos sam čitala neke tvoje upise, mislim na snovima, prekrasan spisateljski dar!
Hvala ti najljepsa :-), ovaj me je komentar jako iznenadio jer uopce nemam uvid u kvalitetu svog pisanja. Samo katkada "nesto" zeli izaci vanka. Ili presnazna emocija ili upamceni snoliki krajobrazi i dogadjaji.
Guest- Guest
mativka wrote:Vas dvije, ono...
moglo bi se tu štošta prekrasnog izroditi.
Kad spominjes krasotu.. Bas se radujem prosincu. :-) Sva ta svjetalca, raznobojne kuglice, dasak kolektivnog uranjanja u fantastiku.. Djed Mraz iz nekih proteklih vremena koji je do nas dolazio brodom.. :-D Na prepunoj rivi, docekivala sam ga na tatinim ramenima.
Guest- Guest
Prosinac,Ithildin wrote:mativka wrote:Vas dvije, ono...
moglo bi se tu štošta prekrasnog izroditi.
Kad spominjes krasotu.. Bas se radujem prosincu. :-) Sva ta svjetalca, raznobojne kuglice, dasak kolektivnog uranjanja u fantastiku.. Djed Mraz iz nekih proteklih vremena koji je do nas dolazio brodom.. :-D Na prepunoj rivi, docekivala sam ga na tatinim ramenima.
ostala mi je slika iz djetinjstva.
Sve se bijeli, dvorište je puno snijega. Toliko, da sam svakom svojom stopom imala osjećaj da gazim u živo blato :) Ma, propadala sam u njega gotovo do pojasa. A, na sred dvorišta, bio je veliki bor. Grane su se savijale pod težinom snijega, ali je i dalje izgledao kao golemi div iz neke pročitane bajke.
Skrivećki, jela bih snijeg i osjećala kako mi mokre noge trnu od hladnoće :)
Guest- Guest
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Page 23 of 23