miješalica
Page 4 of 23
Page 4 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Re: miješalica
mate wrote:I da, ja sam ovu igru doživjela kao bijeg iz srednjeg vijeka u renesansu....
ki bi to munjela bižo prema renesansi iz srednjega vika
2014-04-16
kic wrote:
metilda je zapocela s temom iz mezozoika
GO!
vidiš, jednostavno ste odvratni.. ja sam napisala recenziju vaše teme na što imam pravo, saudade je počela ad hominem spominjanje guzica.. i sad ja izvlačim teme iz mezozoika a saudade je intelektualni krik.. ma rekoh gadite mi se, zbog dvostrukih kriterija više i ne pišem .. igrajte se vi pričica, uloga i "teatra" svejedno će to biti mentalna koprofagija bez obzira koliko vi uživali u njoj...
Guest- Guest
Ja, bojim se inkvizicije :)aben wrote:mate wrote:I da, ja sam ovu igru doživjela kao bijeg iz srednjeg vijeka u renesansu....
A i zbog Leonarda, ahhh :) Firenca...
Zoč bi ti osto? :)
Guest- Guest
metilda wrote:kic wrote:
metilda je zapocela s temom iz mezozoika
GO!
vidiš, jednostavno ste odvratni.. ja sam napisala recenziju vaše teme na što imam pravo, saudade je počela ad hominem spominjanje guzica.. i sad ja izvlačim teme iz mezozoika a saudade je intelektualni krik.. ma rekoh gadite mi se, zbog dvostrukih kriterija više i ne pišem .. igrajte se vi pričica, uloga i "teatra" svejedno će to biti mentalna koprofagija bez obzira koliko vi uživali u njoj...
Da, bas je zanimljivo kako si odlucila popljuvati jednu zgodnu temu s ugodnom amosferom, kao sto si se osjetila pozvanom komentirati guzicu, tj. liniju jedne forumasice s kojom si sad bas u slatkim odnosima, kako i prilici licemjerki poput tebe. :-) Zanijekala si te svoje upise, proglasila me smrdljivom lazljivicom koja izmislja, a kad ti rekoh da cu pronaci topic koji dokazuje suprotno, zaspinala si, pozvala se na neke napade zbog vjere (dakle, opet uskaces u ulogu zrtve) pa mi doista ne preostaje drugo nego s osmijehom prilijepiti link. A ti slobodno potrazi te "dokaze" u kojima te napadam s "prijateljicóm" Nickitom jer ja se spominjem, stovise, mogu pronaci upise u kojima se desava nesto sasvim drugacije.
Metilda je totalno neposten igrac. Energetski vampir, stovise. :-) Obozava izazivati negativne reakcije, to joj je "hrana", a onda okrene pricu po principu "progon katolika", opet je brizna zrtva napada, a oni cije reakcije namjerno , odnosno, ciljano isprovocira, e to su zlice s ad hominem argumentima. Smrc, bu.
Roleplay se nastavlja, a ti pucaj od muke, siroka duso.
Guest- Guest
Primjetila sam da su izuzetno čitane teme u kojima nema ni t od teme ali ima sočnih riječi :) Jel čitanost išta znači za Kica? (u smislu nekih materijalnih beneficija)
Ako da, treba potpiriti vatru :D
Ako da, treba potpiriti vatru :D
Guest- Guest
ča se imoš bojati inkvizicije, jedino ako si štrigamate wrote:Ja, bojim se inkvizicije :)aben wrote:mate wrote:I da, ja sam ovu igru doživjela kao bijeg iz srednjeg vijeka u renesansu....
pa, to je doba raspada fašističke imperije rima, i vrijeme slobode i napretka. sve do renesanse nisu stvorene glomazne države.
sudeći po povjesti, mi se sa nalazimo točki raspada velikih političkih organizacijov, službe pomalo postaju nasljedne jer vladari više nemaju kako kupiti njihovu naklonost,i uskoro će se odvojiti u zasebne entitete, napr, samostalna republika biro za zapošljevanje ili ravnateljevina hitro hr...i razvoj slobode i tehnologije kreće!
2014-04-16
kako se metilda zvola na iskonu?
2014-04-16
kic wrote:
naucila si novu rijec pa je zvaces, koprofagija
e, urnebesno si duhovit baš kao što ti je prija saudade urnebesno istinoljubiva...
igrajte vi svoje male i bijedne uloge.. i uživajte dok možete...
ja sam s recenzijom završila..
Guest- Guest
kic wrote:
aj uznemirena calm down..
baš hoćeš? zašto mi čitaš pp? ti ili saudade koja ima svoje prstiće na dugmićima?
nekidan sam čekala odgovor dva dana..
zatim otvorila pp da vidim nisam li čime uvrijedila sugovornika pa mi ne odgovara.. kad ono .. nađem pp ali pročitanu..
eto, bijedni ste koliko ste dugi, široki i intelektualno plitki...
Guest- Guest
E, a zaboravljaš da su u to vrijeme otkrili tebi dragu Jameriku. Udarili su temelje za spas, tj. Bris :)aben wrote:ča se imoš bojati inkvizicije, jedino ako si štrigamate wrote:Ja, bojim se inkvizicije :)aben wrote:mate wrote:I da, ja sam ovu igru doživjela kao bijeg iz srednjeg vijeka u renesansu....
pa, to je doba raspada fašističke imperije rima, i vrijeme slobode i napretka. sve do renesanse nisu stvorene glomazne države.
sudeći po povjesti, mi se sa nalazimo točki raspada velikih političkih organizacijov, službe pomalo postaju nasljedne jer vladari više nemaju kako kupiti njihovu naklonost,i uskoro će se odvojiti u zasebne entitete, napr, samostalna republika biro za zapošljevanje ili ravnateljevina hitro hr...i razvoj slobode i tehnologije kreće!
Guest- Guest
Ja ju znam kao metildu. Bile smo nekad 3M, ja, metilda i mackula :)aben wrote:kako se metilda zvola na iskonu?
Guest- Guest
Pa ova tema može biti i ispušni ventil.kic wrote:
aj uznemirena calm down..
Uvijek se nekome dogodi loš dan :) Ja ionako ništa ne doživljavam ozbiljno :)
Guest- Guest
U slučaju osobnog napada, treba odgovoriti i pokušati razjasniti situaciju ali sve se to može i na lijep način, bez uvreda...
Guest- Guest
Ja bih recimo voljela da i Metilda zaigra s nama. Imala bi puno veće mogućnosti širiti riječi koje žele da se čuju. I misionari idu u zabačene kuteve zemlje, u divljinu. Idu na kojekakve partije, i nikome ne viču: Vi bolujete od koprofagije, a mentalna koprofagija je već znanost za vas :)
Guest- Guest
Page 4 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Page 4 of 23