miješalica
Page 2 of 23
Page 2 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: miješalica
rečenica na rečenicu? pa nije, mozaik će ispasti, 8 str dijaloga mi se ne da čitati više..
Ne ta, već ovo što si predložio da nastavimo rol2 :)
Ja nisam nadarena za pisanje, samo akcija :)
Ja nisam nadarena za pisanje, samo akcija :)
Guest- Guest
Pa ja ne čitam sve, samo zadnju interakciju.kic wrote:
rečenica na rečenicu? pa nije, mozaik će ispasti, 8 str dijaloga mi se ne da čitati više..
Guest- Guest
Pa rijetko i u stvarnosti, ljudi se slušaju...kic wrote:
pa da, nitko nikog ne čita..
Guest- Guest
A ne, ne...kic wrote:
denkverbot je degenerirao u mješalicu :^^
Vraćamo se kući :)
Guest- Guest
jo sun bi propali bravar kojeg je kicinjov otac zaposli u svojoj tvornici, i nakon ča su se njih dvo posvadjali zbog rokenrola, kic je pobigo od, kuće, karijere i obitelji. mene je angažiro da ga pratin i da mu se nišće ne dogodi. un ga kruto voli iako mu ni provi otac, a mati mu se nika ni oporavila od postporodjajne manične depresije i imo već dvodeset godin da se ni čulo za biološkog oca, i već nekoliko neobjašnjivih nesreća prijetilo je i samon kicu...do mi je dosta šoldov za troškove, reko da sun odgovoran za njegovu sigurnost, a jo sun radi svega osjeti veliku žedj..i sestra mu je teta, a učitelj mu je udbaš zaljubljen u mater...tako nekakomate wrote:U rol1 je ona razjasnila tko je tko, što se događalo, i što je ekata radila. Kakav je svijet izgledao.
U rol2 je prebacila radnju na tvoju svirku. Nit se zna tko je tko, nit kako su završili. Mene baš zanima tko je bio likar, jesu li uhvatili Pupsi, dal se malac proslavio. Tko je u sobi 7?
2014-04-16
mate wrote:I dakako, dal se Metilda izvukla :)
metilda svakako smatra da od govna ne može nastati pita, pa tako ni od pisanija na roleplayu ne može nastati dobra tema... neki doduše vole mentalnu koprofagiju...
Guest- Guest
aben wrote:jo sun bi propali bravar kojeg je kicinjov otac zaposli u svojoj tvornici, i nakon ča su se njih dvo posvadjali zbog rokenrola, kic je pobigo od, kuće, karijere i obitelji. mene je angažiro da ga pratin i da mu se nišće ne dogodi. un ga kruto voli iako mu ni provi otac, a mati mu se nika ni oporavila od postporodjajne manične depresije i imo već dvodeset godin da se ni čulo za biološkog oca, i već nekoliko neobjašnjivih nesreća prijetilo je i samon kicu...do mi je dosta šoldov za troškove, reko da sun odgovoran za njegovu sigurnost, a jo sun radi svega osjeti veliku žedj..i sestra mu je teta, a učitelj mu je udbaš zaljubljen u mater...tako nekakomate wrote:U rol1 je ona razjasnila tko je tko, što se događalo, i što je ekata radila. Kakav je svijet izgledao.
U rol2 je prebacila radnju na tvoju svirku. Nit se zna tko je tko, nit kako su završili. Mene baš zanima tko je bio likar, jesu li uhvatili Pupsi, dal se malac proslavio. Tko je u sobi 7?
i kako ispast normalan? :^^
shotgun je izrac s kin bezeciroš prednje suvozačko mestomate wrote:Možda je sačmarica bila njemu namijenjena :)kic wrote:
možda su u vezi?
2014-04-16
alkohol briše sve probleme:)kic wrote:aben wrote:jo sun bi propali bravar kojeg je kicinjov otac zaposli u svojoj tvornici, i nakon ča su se njih dvo posvadjali zbog rokenrola, kic je pobigo od, kuće, karijere i obitelji. mene je angažiro da ga pratin i da mu se nišće ne dogodi. un ga kruto voli iako mu ni provi otac, a mati mu se nika ni oporavila od postporodjajne manične depresije i imo već dvodeset godin da se ni čulo za biološkog oca, i već nekoliko neobjašnjivih nesreća prijetilo je i samon kicu...do mi je dosta šoldov za troškove, reko da sun odgovoran za njegovu sigurnost, a jo sun radi svega osjeti veliku žedj..i sestra mu je teta, a učitelj mu je udbaš zaljubljen u mater...tako nekakomate wrote:U rol1 je ona razjasnila tko je tko, što se događalo, i što je ekata radila. Kakav je svijet izgledao.
2014-04-16
Za tebe je prekasno :Dkic wrote:aben wrote:jo sun bi propali bravar kojeg je kicinjov otac zaposli u svojoj tvornici, i nakon ča su se njih dvo posvadjali zbog rokenrola, kic je pobigo od, kuće, karijere i obitelji. mene je angažiro da ga pratin i da mu se nišće ne dogodi. un ga kruto voli iako mu ni provi otac, a mati mu se nika ni oporavila od postporodjajne manične depresije i imo već dvodeset godin da se ni čulo za biološkog oca, i već nekoliko neobjašnjivih nesreća prijetilo je i samon kicu...do mi je dosta šoldov za troškove, reko da sun odgovoran za njegovu sigurnost, a jo sun radi svega osjeti veliku žedj..i sestra mu je teta, a učitelj mu je udbaš zaljubljen u mater...tako nekakomate wrote:U rol1 je ona razjasnila tko je tko, što se događalo, i što je ekata radila. Kakav je svijet izgledao.
Guest- Guest
jobsun to uvik čini, ali chalie harper mi je do ideološku podlogu:)
2014-04-16
mate wrote:Za tebe je prekasno :Dkic wrote:aben wrote:jo sun bi propali bravar kojeg je kicinjov otac zaposli u svojoj tvornici, i nakon ča su se njih dvo posvadjali zbog rokenrola, kic je pobigo od, kuće, karijere i obitelji. mene je angažiro da ga pratin i da mu se nišće ne dogodi. un ga kruto voli iako mu ni provi otac, a mati mu se nika ni oporavila od postporodjajne manične depresije i imo već dvodeset godin da se ni čulo za biološkog oca, i već nekoliko neobjašnjivih nesreća prijetilo je i samon kicu...do mi je dosta šoldov za troškove, reko da sun odgovoran za njegovu sigurnost, a jo sun radi svega osjeti veliku žedj..i sestra mu je teta, a učitelj mu je udbaš zaljubljen u mater...tako nekakomate wrote:U rol1 je ona razjasnila tko je tko, što se događalo, i što je ekata radila. Kakav je svijet izgledao.
:srednji
Page 2 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Page 2 of 23